Zasekavanie pištole ARROW

magical_johnson

Zasekavanie pištole ARROW

Príspevok od používateľa magical_johnson »

Zdravim všetkych!

Mam problem so zasekavanim pištole Arrow. Javí sa mi to tak, že nedôjde k vyhodeniu prazdnej nabojnice, ostane akokeby čiastočne povytiahnuta z hlavne. Pistol je z so serie 002, nevyzera byť opotrebovana, ja som 2.majiteľ. 1.majiteľ mi tvrdil, že bola strieľana minimalne. Použivam iba orig. strelivo s obchodu,najčastejsie česke S&B. Zasekne sa mi cca. každy 8. až 10. naboj. Robi to s oboma zasobnikmi. Čo by ste poradili?
Používateľov profilový obrázok
skemro
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa skemro »

Ak pouzivas S&B,tak si skus ulozit vsetky naboje na rovny stol do 1 radu a na prijektili poloz pravitko.Ak mas velke rozdieli medzi najvissim a najnizsim nabojom,objavil si zdroj problemu.Preto mi do domu S&B nesmu.Skus pouzit ine naboje napr.Slovenske ci Madarske a ak ti to bude robyt aj nadalej skus ist k puskarovy.No mne pomohlo vyhodit S&B.A to som bol u par puskarov a a bytocne som platil za vyjadrenie ze zbran je v poriadku.A nezabudni este naplneny zasobnik pred vlozenim do zbrave poklepat o dlan aby sa ti pritlacili naboje na zadnu stranu zasobnika.(zapalka sa ma opriet o zasobnik)
Jendo22
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years

Príspevok od používateľa Jendo22 »

Zdravim mam možnost kupiť Arrowku ma s nou niekto skusenosti popripade poradit.
Dik.
Napísať odpoveď

Návrat na "Ostatní výrobcovia"