Čo na uši, čo do uší
Ano ako pozeram tak mam to iste, akurat ja som ich kupoval cez Ebay ako OEM. Nuz... na tu cenu su OK. Vypinaju okamzite, sedia na usiach dobre, zosiluju velmi dobre. Budes musiet do nich vlozit este jednu vrstvu molitanu (zalezitost asi 5 minut aj so strihanim molitanu), aby lepsie tlmili... ale to pri sluchadlach do 50-60 euro musis vkladat do kazdych co som zatial videl/skusal, ci to boli Peltory alebo neznackove
Je to "levné řešení"... majú po dve batérie v každej mušli, individuálne zapínanie/vypínanie a nastavenie úrovne prenášaného zvuku vpravo a vľavo. Reagujú celkom dobre a dosť rýchlo vypínajú. Ale rovnako individuále sa prenos zvuku zapína, takže nikedy zaznamenáš že jedno ucho príde skôr ako druhé. V ušníkoch je menej miesta ako napríklad v spomínaných Bulls Eye I (sú plytšie), takže sa môžu dotýkať alebo tlačiť na uši (obzvlášť väčšie
).
Za tú cenu dobrý kauf...
Za tú cenu dobrý kauf...
Na základe rozsiahlych diskusii v tomto vlákne (ďakujem Vám
) som si objednal slúchadlá... 
Howard Leight R-01526 Impact Sport Electronic Earmuff
Objednané: 05.12.2012
Dorazilo: 17.12.2012
Platba: platobná karta VISA
DPH a clo: prešlo bez otvorenia - doručil kurier slovenskej pošty na adresu (priamo pri objednávke som zaklikol možnosť doručenia ako "GIFT")
Cena: 49,99 $
Poštovné a balné: 15.36 $
Cena uhradená kartou, celkom: 51,94 € (nič viac)

Howard Leight R-01526 Impact Sport Electronic Earmuff
Objednané: 05.12.2012
Dorazilo: 17.12.2012
Platba: platobná karta VISA
DPH a clo: prešlo bez otvorenia - doručil kurier slovenskej pošty na adresu (priamo pri objednávke som zaklikol možnosť doručenia ako "GIFT")
Cena: 49,99 $
Poštovné a balné: 15.36 $
Cena uhradená kartou, celkom: 51,94 € (nič viac)

- petermac24
- občasný prispievateľ
- Registered for: 14 years 4 months
Dalsi bezproblemovy nakup sluchadiel Howard Leight R-01526 Impact Sport Electronic Earmuff, tentoraz cez eBay
Objednane a zaplatene: 8.12.2012
Platba: PayPal
Dorazilo: 9.1.2013
DPH a clo: 0, slovenska posta na adresu, uzavrety balik
Cena sluch.: 48,99 $
Poštovné a balné: 11.60 $
Zatial abs. spokojnost
Objednane a zaplatene: 8.12.2012
Platba: PayPal
Dorazilo: 9.1.2013
DPH a clo: 0, slovenska posta na adresu, uzavrety balik
Cena sluch.: 48,99 $
Poštovné a balné: 11.60 $
Zatial abs. spokojnost
-
inspiring_panini
S tými Sporttacmi tú máme dobrú skúsenosť viacerí, minimálne ja poznám seba, Yarca, Berserkera, Aggera... ak nenapíšeš, čo je konkrétna výhoda Sordinov oproti tým Peltorom (keďže cena je viacmenej rovnaká), tak by som šiel do odskúšaných Sporttacov. Prenos zvuku je krásny, s gélovými ušníkmi tlmia veľmi dobre, nevypínajú ale stišuju, baterky vydržia dlho a nerobia šumy keď sa priblíži mobil ako niektoré iné elektronické.