Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
-
inspiring_meninsky
Nazdar šniperi a šnipeky
Ako pisal AKi ( aj sa to rymuje
je to na schvalenie . terminy som dal dost podobne ako minuly rok . kilak bude tiez podobne . zaciname marec az maj potom pauza 3 mesiace a sept az november .
na jun alebo august mozeme dat aj hlinik .. to je uz na ludoch aky by bol zaujem .
Devičany asi nebudu , teda ak by sa niekto podujal to organizovat . ja na to cas nebudem mat
D.K. ostal sam lebo M.K. je mimo takze mu s tym nema kto pomoct , je to fajn strelnica len ta prevadzkova doba je dost nestastna...
hodim to na web az to bude schvalene , nebol este hotovy kalendar KVZ tak mozno nejake terminy sa posunu .
Dufam ze sa zideme v holnom pocte a ze malo snyperov zavesilo flinty na kliniec
NA dps by uz mal byt hotovy aj ten pojazd , boli tam nejake tech problemiky ale snad to uz bude valit , tak trochu pomenime tie sutaze aby sme si strelili aj na bjehny . to este preberem s akim , lovcom a gunsom
Ako pisal AKi ( aj sa to rymuje
na jun alebo august mozeme dat aj hlinik .. to je uz na ludoch aky by bol zaujem .
Devičany asi nebudu , teda ak by sa niekto podujal to organizovat . ja na to cas nebudem mat
hodim to na web az to bude schvalene , nebol este hotovy kalendar KVZ tak mozno nejake terminy sa posunu .
Dufam ze sa zideme v holnom pocte a ze malo snyperov zavesilo flinty na kliniec
NA dps by uz mal byt hotovy aj ten pojazd , boli tam nejake tech problemiky ale snad to uz bude valit , tak trochu pomenime tie sutaze aby sme si strelili aj na bjehny . to este preberem s akim , lovcom a gunsom
Pravda je. Strelnica je pekna, len casu malo i ked ak by sa zacalo zavcas rana s pripravou a mensim poctom ucastnikov bez standartistov by to bol pekny pretek. Ak sa teda nebude strielat na 500m malorazkovy terc. Podumat nie je problem, ale boli to jedine preteky, kde som si mohol oddychnut bez neustaleho kmitania medzi tercami a palebnou ciarou.
-
inspiring_meninsky
So strelnicou Devičany mate pravdu ale mne sa to organizovat nechce. ak ..tak si pridem len strelit . Staci ze beham na DPSke , davame priestor aj inym ludom . Neviem ako AKi , za Gunsa mozem povedat ze urcite nie , Ivo Z takisto nie a Igor..netusim .
Pretekov bude asi viac .. lebo budu aj u Miloša . este ich nemam schvalene od riaditela vtsu tak to nechcem zverejnovat ale planovanych je 6 taktik a asi 6 kilometrov .. jedna 3 dnovka . to pisem len o Senici . S Milošom sa dohodneme co a ako ..
Pretekov bude asi viac .. lebo budu aj u Miloša . este ich nemam schvalene od riaditela vtsu tak to nechcem zverejnovat ale planovanych je 6 taktik a asi 6 kilometrov .. jedna 3 dnovka . to pisem len o Senici . S Milošom sa dohodneme co a ako ..
-
inspiring_meninsky
hodil som na www.apss.sk kalendar na 2013 , je to len dps taktika a kilometer . netusim ako to bude s Milosovou strelnicou , kedy da termin Martin . Devicany netusim ci niekto bude robit ..
potom podoplnam ked sa na niecom dohodneme .
potom podoplnam ked sa na niecom dohodneme .
Zajtra by mala prísť registrácia z ministerstva, tak mi bolo sľúbené...len nás trošku brzdí počasie, kvôli terénnym úpravám, len čo trošku zmizne sneh tak nastupujú stroje a za pár hodín je to tip top. Papierovačky sú hotové za cca 2-3 týždne. Chlapci, robíme čo môžeme, treba vydržať, pár taktík tam strelíme a samozrejme aj mierených súťaží. Okamžite dám vedieť čo je nové.
Díky za ochotu, zatiaľ všetko ide podľa plánu, len to počasie... trošku sa to natiahlo kvôli vlastníkom a užívateľom pozemkov, ale chceme to mať všetko na papieri, nie len ústny súhlas, pretože nejaký peniaz sa už do toho dal, tak nech to má nejakú štábnu kultúru a poriadok. Ale určite sa ozvem, ak bude treba helfnúť.