Idem na skúšky, držte palce!
-
inspiring_swirles
-
friendly_dirac
tak uz to mam za sebou.. v piatok si mam ist po ZP sk. A.. bolo nas 7, z toho 5 A-ckarov a 2 15 rocne baby robili skusky na sk. E.. vsetci sme vyhoveli.. pristup komisie bol super, pred skuskami nam pan policajt ukazal zbran, vysvetlil ovladanie a bezpecnu manipulaciu.. skratka super straveny den.. skusky sa konali v LM..
-
inspiring_nash
10.1.2013 o 9:00 na OR PZ v Cadci ma to caka...aby som sa zacal ucit poriadne knihu, ty kokso snad to stihnem nasprtat 
no skuska absolvovana, bolo to uplne v pohode, este som skor isiel odpovedat a ako prvy, otazky sadli, nic viac sa nepytali, len prokurator pri otazke k NO mi sam povedal, ze na zaklade informacii z otazky, je velmi tazke sa k tomu vyjadrovat, ze mam pravdu, ale ze niektore otazky su zle formulovane
jednalo sa o otazku z NO - pachatel vstupil so zeleznou tycou na oploteny pozemok a vyhrazal sa majitelovi domu na pozemku....asi tu otazku poznate, nejdem ju celu prepisovat
)))
Diky vsetkym, ktori mi pomohli urobit ZP sk. A
no skuska absolvovana, bolo to uplne v pohode, este som skor isiel odpovedat a ako prvy, otazky sadli, nic viac sa nepytali, len prokurator pri otazke k NO mi sam povedal, ze na zaklade informacii z otazky, je velmi tazke sa k tomu vyjadrovat, ze mam pravdu, ale ze niektore otazky su zle formulovane
Diky vsetkym, ktori mi pomohli urobit ZP sk. A
Odaros, ak ti môžem poradiť, poriadne si preštuduj zákon o zbraniach a strelive (jeho aktuálne znenie, samozrejme). Tam nájdeš, čo treba. Ja viem, že predžuté v knihe sa to študuje ľahšie, ale dobrá znalosť zákona, teda aspoň ustanovení, ktoré sa vzťahujú aj konkrétne na teba, ti bude len k dobru a hodí sa nielen na skúšky, ale aj potom do "praxe". Zvlášť, ak plánuješ gun aj nosiť.
Aktuálne znenie nájdeš aj voľne na webe. Napríklad na stránke www.vyvlastnenie.sk. Ak by si mal nejaké otázky, alebo ak ti nebude niečo jasné, pokojne sa pýtaj tu na fóre, alebo pošli PM.
Aktuálne znenie nájdeš aj voľne na webe. Napríklad na stránke www.vyvlastnenie.sk. Ak by si mal nejaké otázky, alebo ak ti nebude niečo jasné, pokojne sa pýtaj tu na fóre, alebo pošli PM.