Idem na skúšky, držte palce!

inspiring_swirles

Príspevok od používateľa inspiring_swirles »

Tak aj ja som dnes uspešne rozšíril zbroják o skupiny A B C takže už ho mám kompletný. Mal som to zmáknuté na 100% ale to by neboli policajti keby si nenašli niečo za čo ťa dodžubať, ale v celku to malo hladký priebeh.
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Na ZP máš vyznačenú súčasne skupinu A aj B?
inspiring_swirles

Príspevok od používateľa inspiring_swirles »

ano ja som si to zdôvodnil a nebol problem.
yarco
moderátor
Registered for: 18 years 7 months

Príspevok od používateľa yarco »

Nedáva mi to zmysel, mať zapísané obe tieto skupiny.
Možno ide o špecifikum tvojho OR PZ :wink:
satu
prispievateľ
Registered for: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa satu »

Moze to mat zmysle v tom, ze ak ti nechali aj B, nemusis menit vsetky karty zbrani. Na A si das len tu co budes nosit. Ale A aj B som este nevidel. VAcsi zmysel to ma napr pri A/E a B/E. Tak som to uz aj videl urobene.
friendly_dirac

Príspevok od používateľa friendly_dirac »

Zajtra o 09:00 ma to čaká.. Držte palce..
friendly_dirac

Príspevok od používateľa friendly_dirac »

tak uz to mam za sebou.. v piatok si mam ist po ZP sk. A.. bolo nas 7, z toho 5 A-ckarov a 2 15 rocne baby robili skusky na sk. E.. vsetci sme vyhoveli.. pristup komisie bol super, pred skuskami nam pan policajt ukazal zbran, vysvetlil ovladanie a bezpecnu manipulaciu.. skratka super straveny den.. skusky sa konali v LM..
inspiring_nash

Príspevok od používateľa inspiring_nash »

10.1.2013 o 9:00 na OR PZ v Cadci ma to caka...aby som sa zacal ucit poriadne knihu, ty kokso snad to stihnem nasprtat :P

no skuska absolvovana, bolo to uplne v pohode, este som skor isiel odpovedat a ako prvy, otazky sadli, nic viac sa nepytali, len prokurator pri otazke k NO mi sam povedal, ze na zaklade informacii z otazky, je velmi tazke sa k tomu vyjadrovat, ze mam pravdu, ale ze niektore otazky su zle formulovane :D jednalo sa o otazku z NO - pachatel vstupil so zeleznou tycou na oploteny pozemok a vyhrazal sa majitelovi domu na pozemku....asi tu otazku poznate, nejdem ju celu prepisovat :))))

Diky vsetkym, ktori mi pomohli urobit ZP sk. A
warstore
občasný prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa warstore »

Tak skúšky v BB

písomná príprava 5 - 10 minút :D netrebalo viac

potom ústna odpoveď :D dáke vtipné otázočky z ich strany :D môžem mať laser na zbrani aťd :D :D :D podľa nového zákona áno :) nenachytali ste ma :)

Potriasli sme si rukou :D pán policajt povedal, že je nadmieru spokojný :)

SK:
A,C,E,F :)
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

nice, gratulujem :)
daredevil
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

pripájam sa, aj ja čakám na termín, malo by to byť tento mesiac v Revúcej

ššte k tomu laseru, mám na učenie tú zelenú knihu ale tam sa o tom nepíše neviete kde by som si pozrel zmeny k zákonu?
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Odaros, ak ti môžem poradiť, poriadne si preštuduj zákon o zbraniach a strelive (jeho aktuálne znenie, samozrejme). Tam nájdeš, čo treba. Ja viem, že predžuté v knihe sa to študuje ľahšie, ale dobrá znalosť zákona, teda aspoň ustanovení, ktoré sa vzťahujú aj konkrétne na teba, ti bude len k dobru a hodí sa nielen na skúšky, ale aj potom do "praxe". Zvlášť, ak plánuješ gun aj nosiť.
:wink:
Aktuálne znenie nájdeš aj voľne na webe. Napríklad na stránke www.vyvlastnenie.sk. Ak by si mal nejaké otázky, alebo ak ti nebude niečo jasné, pokojne sa pýtaj tu na fóre, alebo pošli PM.
daredevil
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

Ďakujem, neučím sa len otázky a odpovede ale aj zákon ten v knihe je ale tá je z roku 2010 a novšie zmeny tam nie sú.
Idem si pozrieť tie novoty :shock:
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 4 months

Príspevok od používateľa sano2 »

Italo
občasný prispievateľ
Registered for: 17 years 2 months

Príspevok od používateľa Italo »

odaros je to aj v zelenej knihe 2010 :) laser nie je zakázaný doplnok čiže je povolený
Zelená kniha str.19 §4 alebo str.21 K§3 až 7 odsek 3
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"