(a ani jednu zádržku, zaseknutie nábojnice či nepodanie náboja...)
FMJ 9mm od ZVS holding
-
inspiring_liskov
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 10 months
K tym 9mm browning short, od ZVS. Kupil som 10 krabiciek naraz, vsetky som ich skladoval na tom istom mieste, uz mi zostala posledna. Vsetky su z vyrobnej sarze 203 99 06. Celkom som bol spokojny, az na predposlednu krabicku. Strielal som na 10m. Hroza a des. Nekonzistentnost vystrelov, dymivost, iskry lietali ako keby som zbran rezal karbobruskou. Po jednom vystrele som rozobral zbran, ci nieco na nej nepovolilo, to bol snad tormentacny naboj. Zasahy na terci ako keby strielal slepec len podla sluchu. Aby som vylucil moje chyby a chybu zbrane { GP P380 }, nabil som S&B a vystrelil 10 nabojov. Vsetko islo tam, kam som mieril, teda na stred terca. Potom som znovu strielal ZVS z tej istej krabicky a zasahy mali zase brokovnicovy rozptyl. Uz sa "tesim" na poslednu krabicku
.
Je to tak, mam to potvrdene od zdroja (nie hromadneho nakupu), ze pocas vyroby doslo k zlyhaniu ludskeho faktoru. Aktualne je linka plne automatizovna a taketo zlyhanie je vylucene. Bola to niekedy v lete vyrobena seria.
Co vsak zamrzi, ze ten co sa s tym nakupom natrapil a znasal kritiku nebol kontaktovany vyrobcom a ani buu ani muu. Nehovoriac ze by sa patrilo tieto vadne vyrobky od nas skupit alebo vymenit aby bolo zachovane dobre obchodne meno ZVS. Niekto sa ma holt este co ucit aby si udrzal klienta.
Co vsak zamrzi, ze ten co sa s tym nakupom natrapil a znasal kritiku nebol kontaktovany vyrobcom a ani buu ani muu. Nehovoriac ze by sa patrilo tieto vadne vyrobky od nas skupit alebo vymenit aby bolo zachovane dobre obchodne meno ZVS. Niekto sa ma holt este co ucit aby si udrzal klienta.
myslím si, že reklamácia streliva je ošemetná vec. Výrobca ju zvykne uznať, ak zistí pochybenie vo výrobe, prípadne je zistená vada komponentov od dodávateľa alebo veľký odberateľ ako napr. OZ napíše prípis, kde je deklarované, že pri cvičnej strelbe sa opakovala určitá vada , ktorú hlásili útvary po celej SR.
Podľa mňa ide o individuálnu záležitosť, ktorá bude asi na dlhé lakte.
Ak je reč o strelive, ktoré sme kúpili v septembri 2012- myslím, že išlo skôr o individuálne vady, ktoré sa dali zväčša pripísať zápalkám Ginex.
Peterko mi je svedkom, že sme krabice(po 1000ks) brali z jednej palety
Podľa mňa ide o individuálnu záležitosť, ktorá bude asi na dlhé lakte.
Ak je reč o strelive, ktoré sme kúpili v septembri 2012- myslím, že išlo skôr o individuálne vady, ktoré sa dali zväčša pripísať zápalkám Ginex.
Peterko mi je svedkom, že sme krabice(po 1000ks) brali z jednej palety
-
inspiring_liskov