Ako sa k Vám správa okolie keď zistia ...

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

mabo
vychod: raz blizko teba,raz blizko Igrlik-a a Mirec-a :)
miro285
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa miro285 »

chalani, nemali ste sa priznávať, že ste z východu, teraz si vás electron nájde podľa IP adries a počas SHTF máte po chlebe :lol:
Používateľov profilový obrázok
Laci
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa Laci »

veru, už sa jeho zoznam doplňuje :-)
inspiring_ishizaka

Príspevok od používateľa inspiring_ishizaka »

...
Naposledy upravil/-a inspiring_ishizaka v 15 Apr 2013, 12:06, upravené celkom 1 krát.
mabo
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

miro285 napísal:chalani, nemali ste sa priznávať, že ste z východu, teraz si vás electron nájde podľa IP adries a počas SHTF máte po chlebe :lol:
Podľa dynamickej IP si ma nenájde... :wink: Aj keď technicky je to možné, ale návod dávať nebudem... :D
mabo
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 4 months

Príspevok od používateľa mabo »

electron napísal:mabo
vychod: raz blizko teba,raz blizko Igrlik-a a Mirec-a :)
Tak to je dobrá odpoveď... a čo to máš za znak v profile? Prečítať sa dá iba "Vojska špeciálneho na......" a ďalej to už nie je čitateľné... že by nasadenia?
Snoopee
prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

войска специального назначения
Ante
prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Ante »

Vojska speciaľnogo naznačenija - specnaz
inspiring_newton

miro285
I-P ? co to? :D
chlapi klud,nejedna sa o ziadny monitoring 8)
aris
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa aris »

V žiadnom prípade. ....

Pán major, donesiem vám čaj?
bebe lili
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa bebe lili »

Zaujimave zistenie pre mna bolo ze vela ludi su prepery a ani o tom nevedia :)
Minule kolega rozviril takuto debatu v zmysle co ak tyzden nepojde prud, co ak to, co ak hento. Ludia reagovali rozne; asi 60% si takuto myslienku ani nepripustalo. Zhruba 30% percent to pripustalo dokonca sa priznali ze nakupuju dopredu neake potraviny a neake nevyhnutne veci pre kazdy pripad ale o preperoch nikdy nepoculi. Asi 10% ludi sa priznalo ze vedia co su to prepery a dokonca sa nich povazujuv roznej miere, aj ked u niektorych to bolo otazne. Je nutne poznamenat ze pocas debaty ludia postupne odchadzali a tych spomenutych 10% ostalo do konca, to bol ten cas kedy sa debata rozprudila a ludia sa zacali zverovat kto co doma ma.
:)
Zarazajuce ze nikto nepovazoval za nutne vlastnit strelnu zbran.
djuri
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa djuri »

aris napísal:V žiadnom prípade. ....

Pán major, donesiem vám čaj?
electron uz je major? musime to v kancli zapit
inspiring_newton

chlapi,tak sa mi zda,ze likvidujete -vo velkom mnozstve- SHTF zasoby liehu :lol:
Venet
prispievateľ
Registered for: 19 years 3 months

Príspevok od používateľa Venet »

electron, ja som tiež z východu. Šak vieš odkiaľ. A doma postupne syslím. Keďže, na pozemku voda nieje :( tak mám aspoň v pivnici 200l sud s vodou. V špajzíku kompóty, a suché potraviny, aj keď stále ťažšie sa kupujú konzervy ( je v nich stále viac svinstva - chémie, a je problém nájsť nejaké solídne za dobrú cenu) a plus samozrejme investičné drahé kovy - železo, mosadz, olovo...
Ale k téme, keď som počas rozpravy nadhodil túto tému, vykryštalizovali sa dve skupiny, jedna kt. to akceptovala, a druhá kt. bola zásadne proti. A celkom to sedelo aj so sledovaním médií. Tí čo neverili médiám, syslili. V rôznej miere, ale snažili sa aspoň o základnú pár týždňovú/mesačnú sebestačnosť. Resp. pri najhoršom, preorať pozemok a začať pestovať zeleninu.
cubitko
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa cubitko »

No ja to mam vyriesene pomerne jednoducho. nedaleko cca 10 -15 km od mesta kde byvam byva teta a babka. Nasi tam maju pozemok so zahradnym domcekom + zahradou so zeleninou,zemiakmi, ovocnymi stromami, starou murovanou a funkcnou studnou. Clenmi SKP su z danej dediny 5 ti, zbrani mame tak pre 20-30 tich a s polovnikmi z dediny a susednej dediny sa tiez pozname. O dedinu dalej je clovek, co vo velkom prebija, takze k tym par tisicom nabojov sa daju pripocitat aj nejake prebijance. Vrecia zemiakov, sud kyslej kapusty, plne mrazaky so zabijaciek , mast, slaninu, muku, drobne zverstvo (sliepky etc) tam ma kazdy, zahradu kazdy, vcelar tam tiez je, a tych 100 ozbrojenych chlapov by sa dalo dokopy ein-zwei.
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"