IWA & OutdoorClassics 2013
-
vigorous_wiles
IWA & OutdoorClassics 2013
Tohtoročný jubilejný 40. ročník veľtrhu s ponukou pre oblasť poľovníckych a športových zbraní, dielov a súčastí zbraní a streliva, posilnený aj ponukovou časťou ďalekohľadov, nožmi, potrieb pre bezpečnosť a klasickým outdoorovým oblečením a obuvou s príslušenstvom sa uskutoční v dňoch 8.-11.3.2013 na výstavisku v nemeckom Norimberg.
Ako každoročne, tak aj tento rok sa máte možnosť prihlásiť a zúčastniť na jednodňovom alebo dvojdňovom zájazde. Odchod autobusu je priamo z Bratislavy. Viac info získate na web stránke www.flashholidays.eu/expo/iwa2013 alebo na cez email info@bparms.sk
Ako každoročne, tak aj tento rok sa máte možnosť prihlásiť a zúčastniť na jednodňovom alebo dvojdňovom zájazde. Odchod autobusu je priamo z Bratislavy. Viac info získate na web stránke www.flashholidays.eu/expo/iwa2013 alebo na cez email info@bparms.sk
-
vigorous_wiles
Výstava IWA nie je podmienená žiadnou pozvánkou od DE-SK komory a ani nikdy nebola. Je to prezentované ako odborný veľtrh ale a mal by ste byť aspoň držiteľom platného zbrojného preukazu.
Tento zájazd sa organizuje pravidelne už 10 rokov a zatiaľ naň dostal každý, kto sa prihlásil. Všetky záležitosti vstupu vybavujeme priamo s výstaviskom.
Tento zájazd sa organizuje pravidelne už 10 rokov a zatiaľ naň dostal každý, kto sa prihlásil. Všetky záležitosti vstupu vybavujeme priamo s výstaviskom.
-
inspiring_liskov
no a je po IWA...
dajte dojmy.
Za seba môžem skonštatovať, že keby sa začala III.svetová a bojovalo by sa brokovnicami, tak vyhrá Turecko.
Polovica výstavy boli (mne neznáme) turecké kozlice.
Tak nejako som mal problém nadchnúť sa a híkať nad niečím novým.
Zaujala ma firma Sirarms z talianska, mali kráásne precízne vymazlené ostreľovačky.
inak nič
dajte dojmy.
Za seba môžem skonštatovať, že keby sa začala III.svetová a bojovalo by sa brokovnicami, tak vyhrá Turecko.
Polovica výstavy boli (mne neznáme) turecké kozlice.
Tak nejako som mal problém nadchnúť sa a híkať nad niečím novým.
Zaujala ma firma Sirarms z talianska, mali kráásne precízne vymazlené ostreľovačky.
inak nič
-
inspiring_liskov
ee, bol som natoľko znudený že som nefotil.
Teda mám 3 fotky:
orailované MG43 a FG v stánku Sport system Dietrich
fajn brokové shell holdery pre IPSC (už mám jeden objednaný)
a skupinovú fotku platených agentov firmy Grandpower na stánku GP, to preto aby som sa demaskoval keďže som bol v jednej téme označený za agenta
Teda mám 3 fotky:
orailované MG43 a FG v stánku Sport system Dietrich
fajn brokové shell holdery pre IPSC (už mám jeden objednaný)
a skupinovú fotku platených agentov firmy Grandpower na stánku GP, to preto aby som sa demaskoval keďže som bol v jednej téme označený za agenta
- Michal1
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 9 months
- Kontaktovať používateľa:
Tak IWA 2013 bola celkom zaujimava.
Kazdy si tam nasiel co potreboval.
Ja som sa orientoval viacej na IPSC a takticke veci.
Turci tam mali naozaj dost velku expoziciu a velmi sa nam pacili takticke brokovnice. No a skopirovat vedia asi vsetko.
Len tie spuste stali za ... .
Nasli sme tam aj novy typ mieridiel na Glocka, ktore boli urcene pravdepodobne pre IPSC. V zadu namiesto mieridiel bol kruzok.
Dobre sme si zastrielali z luku, kuše ohmatali si vsetko co je na trhu.
Len ma mrzi ze CZ nevystavovala svoje nove vojenske zbrane.
Asi sa snimi nechcu moc chvalit po fiasku v Afganistane.
Škoda že obchodnici nechceli predavať, chceli sme si par veci hned aj odniest.
Dost sa mi zapacil vak: Blackhawk Diversion Carry Backpack
http://www.opsgear.com/index/page/produ ... y+Backpack
Indicky a Pakistansky vystavovatelia tam posobili ako chudobni pribuzni.
Prekvapilo ma Cinske pozorovacie vznašadlo.
Kazdy si tam nasiel co potreboval.
Ja som sa orientoval viacej na IPSC a takticke veci.
Turci tam mali naozaj dost velku expoziciu a velmi sa nam pacili takticke brokovnice. No a skopirovat vedia asi vsetko.
Len tie spuste stali za ... .
Nasli sme tam aj novy typ mieridiel na Glocka, ktore boli urcene pravdepodobne pre IPSC. V zadu namiesto mieridiel bol kruzok.
Dobre sme si zastrielali z luku, kuše ohmatali si vsetko co je na trhu.
Len ma mrzi ze CZ nevystavovala svoje nove vojenske zbrane.
Asi sa snimi nechcu moc chvalit po fiasku v Afganistane.
Škoda že obchodnici nechceli predavať, chceli sme si par veci hned aj odniest.
Dost sa mi zapacil vak: Blackhawk Diversion Carry Backpack
http://www.opsgear.com/index/page/produ ... y+Backpack
Indicky a Pakistansky vystavovatelia tam posobili ako chudobni pribuzni.
Prekvapilo ma Cinske pozorovacie vznašadlo.
nejake foto tu: http://www.takticka-malorazka.cz/o-sout ... -03-10-iwa