45 GAP

inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Keďže tie nábojnice mám momentálne k dispozícii, tak smelo prehlasujem, že sú rovnaké, resp. ak je tam rozdiel v šírke tak totálne zanedbateľný, neverím že tento rozdiel je potrebný aby tam mohli použiť štandardný rám.
Používateľov profilový obrázok
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 9 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Mohol by si odfotit tie naboje vedla seba. Idealne by bolo .45Auto, .45GAP a .40SW
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Nemám možnosť to presúvať čiže: 9 Browning, 9 Makarov, 9 Luger, 9 Steyer, 7,62 Tokarev, .357 Sig, .40 S&W, 10mm auto, .45 GAP, .45 ACP, .38 special a .357 magnum

Obrázok
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

to je nafigu naboj, vojde tam malo prachu :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol:
jurokraken
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 7 months

Príspevok od používateľa jurokraken »

mne sa zda ze som niekde cital ze tam ide kvalitnejsi prach, preto su aj drahsie a vyrovnaju sa 45 auto.
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

juro prebijas? isto nie - inak by si taku blbost nenapisal.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa cubitko »

tak v zasade nehovori zle, len pouziva zluterminologiu. Nie kvalitnejsi , ale iny prach. Do hentakej malej nabojnice by to asi chcelo primiesat do prachu trochu puskoveho prachu. Viem ze chalani co si sem tam prebiju +P ckove lugre to tak robia, ked nechcu aby im gula trcala z lugra a nesedela rovno na prachu.
Používateľov profilový obrázok
Rasto
expert
Dátum registrácie: 15 years 4 months

Príspevok od používateľa Rasto »

cubitko edituj si prispevok, lebo puskovy prach by ti ani zaver neobtiahol, pretoze je pomalsie horiaci v porovnani s pistolovym 8)
jurokraken
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 7 months

Príspevok od používateľa jurokraken »

prebijat neprebijam,zatial som taky teoretik.ja len co som pocul a cital.viem ze je tam mensia nabojnica,tak to museli doladit niecim inym a to bude asi tym inym prachom,ako pisal kolega,ale tiez si nemyslim ze zrovna puskovim.
cubitko
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa cubitko »

Rasto: editovat to nebudem, kazdy raz za cas musime napisat nejaku poriadnu blbost a zhovadit sa na fore 8) .. kazdopadne chapeme o com hovorim.
inspiring_cannon

Príspevok od používateľa inspiring_cannon »

ObrázokObrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Náboje"