Náboje 9 Luger LIMIT
-
friendly_hoover
R: a prosím ťa NAČO
Mňa zaujímalo, či v momente kontaktu strely so stenou hlavne/vývrtu dojde k poškodeniu povrchu strely. NEDOŠLO a tým to pre mňa zhaslo
Náboje budem používať v K100, HK USP a Glock 17. Nemám ani najmenšej obavy o bezpečnosť mojich pištolí.
Ak chce Pif Paf silou mocou niečo dokázať, nech sa spojí s "Bořičmi mýtov"
Ja jeho náboje kludne odkúpim, ak vybúcham tie moje.
Mňa zaujímalo, či v momente kontaktu strely so stenou hlavne/vývrtu dojde k poškodeniu povrchu strely. NEDOŠLO a tým to pre mňa zhaslo
Náboje budem používať v K100, HK USP a Glock 17. Nemám ani najmenšej obavy o bezpečnosť mojich pištolí.
Ak chce Pif Paf silou mocou niečo dokázať, nech sa spojí s "Bořičmi mýtov"
Ja jeho náboje kludne odkúpim, ak vybúcham tie moje.
Buď tým potvrdíš alebo vyvrátiš obavy niektorých členov fóra, klasický vývrt s ostrou hranou poľa sa môže prerezať cez Cu vrstvu a potom to šmýka oceľ na oceľ. Ak výrobca nešetril vrstva je dostatočne hrubá a hrdza sa neukáže nie je dôvod obávať sa nadmerného opotrebenia vývrtu, v opačnom prípade by som ich strieľal iba z polygónu.
Rozumný človek pochopí zrozumiteľným argumentom, pochybovačovi nepomôže ani argument samotného boha.
Za prvé- verím v kvalitu výroby zbraní, ktoré vlastním
Za druhé- chápem faktu, že každá zbraň sa streľbou postupne opotrebováva a nebude večne ako nová
P.S: očakával som, že sa budú vyjadrovať hlavne ľudia zo spol.nákupu, ktorí toto strelivo aj skúšali streľbou...
Za prvé- verím v kvalitu výroby zbraní, ktoré vlastním
Za druhé- chápem faktu, že každá zbraň sa streľbou postupne opotrebováva a nebude večne ako nová
P.S: očakával som, že sa budú vyjadrovať hlavne ľudia zo spol.nákupu, ktorí toto strelivo aj skúšali streľbou...
Naposledy upravil/-a peterson v 04 Apr 2013, 14:35, upravené celkom 1 krát.
ja už nedám ruku do ohňa za podrobnosti, ako mi popisoval J.Koutný technológiu výroby CuZn10 striel. Mal som s ním na tú tému viac rozhovorov, magnetickosť striel pripisoval prítomnosti ocele v konštrukcií strely, ktorá je potiahnutá tombak plášťom. Za kvalitou tombak plášťu si p.Koutný stál.
Kludne sprostredkujem osobné stretnutie a konfrontáciu zoči-voči
Kludne sprostredkujem osobné stretnutie a konfrontáciu zoči-voči
no budem ja musiet spravit v najblizsom case ten kurz
. vidim, ze slova "kup strely a zacni prebijat" su podla porekadla "strely na stenu hadzat"
panove, peterson aj agger len tak mimochodom vybavovali, prejazdili, zabijali cas a naco? aby ich tu kazdy dr..... a potom sa tu viedli tyzdnove diskusie o strele a jej materialoch
mam uplne rovnaku skusenost s organizovani hromadnych nakupov
obom chlapom dakujem, ze si vobec nasli cas a mne usetrili kopec behania.
panove, peterson aj agger len tak mimochodom vybavovali, prejazdili, zabijali cas a naco? aby ich tu kazdy dr..... a potom sa tu viedli tyzdnove diskusie o strele a jej materialoch
mam uplne rovnaku skusenost s organizovani hromadnych nakupov
obom chlapom dakujem, ze si vobec nasli cas a mne usetrili kopec behania.
-
inspiring_austin
Ja som chalanom vdacny, ze sa na tento nakup odhodlali aj napriek vsetkym tazkostiam s tym suvisiacimi, verim ze agger si u .45tky ustrazi kvalitu a samozrejme oboch pozyvam na oplatku si zastrielat z par zbrani v tomto kalibri 
A kedze sme uz aj tak ot, ja by som tiez rad absolvoval nejaky kurz prebijania
A kedze sme uz aj tak ot, ja by som tiez rad absolvoval nejaky kurz prebijania