Ekonomika

...alebo tiež rady ako na to, keď sa všetko poser..
Používateľov profilový obrázok
telra
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa telra »

aj proti upirom.
Striebro vseobecne je povazovane za univerzalne voci necistym a nadprirodzenym silam.
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

no fajn, to teda znamena, ze musim prikupit
BTV
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BTV »

Namoc olovo do extractu z cesnaku a budes to mat proti upirom.

Tak usetris striebro na ostatnu haved. :wink:
limo222
častý prispievateľ
Registered for: 14 years 11 months

Príspevok od používateľa limo222 »

Precitaj si Lovci Monster s.r.o., tam to mas s typom strely ;-)
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

Tak mi to vychádza, že dobré sú najmä hollow point strely, tam sa toho cesnaku zmestí habadej...
:lol: :lol:
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

telra napísal:Striebro vseobecne je povazovane za univerzalne voci necistym a nadprirodzenym silam.

v akom mnozstve?
Panzer
Administrátor
Registered for: 18 years 10 months

Príspevok od používateľa Panzer »

Boa, chlapi! Téma sa volá ekonomika! Čo tu rozoberáte vlkodlakov a všakovakú háveď?

Už aj späť k téme! 8)
suigan
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa suigan »

Inak pár týždňov dozadu som sa dozvedel, že v Nemecku zvýšia daň na investičné striebro (mince) zo 7 % na 19 %. Bude to pravdepodobne novoročný darček (2014) od nejakej inštitúcii v Bruseli. https://www.silverum.cz/news/investicni ... a-338.html
Pena
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 1 month

Príspevok od používateľa Pena »

Nič, z čoho sa platí DPH, nemôže byť investičné, lebo cenu toho priamo reguluje štát prostredníctvom úpravy sadzby DPH. Takže sa bude striebro pašovať z USA vo forme ich investičných mincí ...
Snoopee
prispievateľ
Registered for: 13 years 6 months

Príspevok od používateľa Snoopee »

http://www.financnytrh.com/doug-casey-a ... asey/a4308

epicentrom tejto krízy budú Spojené štáty, dopady budú celosvetové. Americký dolár je de jure národnou menou najmenej troch ďalších krajín a de facto národnou menou zhruba 50 ďalších. Hlavnou zložkou amerického exportu boli po dlhé roky papierové doláre a na výmenu nám milí cudzinci posielali autá typu Mercedes, elektroniku Sony, kokaín, kávu a vlastne všetko, čo vidíte na regáloch vo Walmarte. Mnohé desaťročia to bola perfektná jednosmerka, jazda úplne zdarma – ale táto party sa už skončila.

....

Nezabúdajte, že dnes žije oveľa viac vedcov a inžinierov než ich bolo v minulosti všetkých dokopy. Tieto dva faktory vykompenzujú stupiditu poslancov
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Snoopee napísal: Nezabúdajte, že dnes žije oveľa viac vedcov a inžinierov než ich bolo v minulosti všetkých dokopy. Tieto dva faktory vykompenzujú stupiditu poslancov
Pozri sa kolko masiek s akademickym titulom alebo vedeckou drahou sedi v parlamence a pridruzenych mafiach. Ako povedal jeden moj kamarat: "on nie je inteligentny, on je len vzdelany".
Teraz ma napada minimalne jeden (byvaly) po(s/r)lanec a minister z mojej byvalej "alma mater". Dokonca z rovnakej katedry, na ktorej som promoval.
K tomu striebru a ucinkom voci "necistym bytostiam" - chcelo by to vyjadrenie nejakeho doktora alebo mikrobiologa. Je pravda, ze jony striebra posobia antibakterialne. Ale nieco ine je strieborom ocistit pohar vody, kde je par sto tisic bakterii a nieco ine zabit na mieste tvora s niekolkymi stovkami miliard buniek ...
bujny
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Ja som si už trošku rozšíril portfolio striebra. Mince idu o 5-7 euro lacnejšie ako pred rokom a pol. Zaraz ho bude cez kilo. Akurat ma trochu brzdia investicie do studne, betonu a vecí okolo stavby.
Rudo
častý prispievateľ
Registered for: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Vsak pozvi ciganov na stavbu, nech si zarobia. Furt hulakaju v TV, ze im nikto nechce dat robotu.
bujny
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bujny »

Ale ja chudobná zemepán, ja makám sám. A zaprisahal som sa, že budem mať "suchú stavbu", u mňa by nepochodili.
ricinr
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa ricinr »

taká dobrá cigánka má doma pred vydajom aj 40 kg zlata. kde sa hrabete s kilom striebra a podobne? :)
Napísať odpoveď

Návrat na "When the shit hits the fan"