Čo na oči?

Použiívate ochranné strelecké okuliare?

Ano vždy.
146
65%
Len pri kovovych ter?och.
22
10%
Len na krytych strelniciach.
3
1%
Nie, nikdy.
29
13%
Zaleži od nálady.
25
11%

Celkom hlasov: 225

Používateľov profilový obrázok
dirty.harry
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 8 months

Príspevok od používateľa dirty.harry »

nezlomim to?
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Nemyslím si, je to pomerne pružné, ale ono chce mať aj taký vlastný vnútorný cit, že čo si k tomu materiálu ešte môžem dovoliť...
mab
prispievateľ
Registered for: 15 years 11 months

Príspevok od používateľa mab »

ak by chcel niekto tocit svoje vykony na sutaziach ci treningu, davam tu minirecenziu lacnej (cina) kamery v okuliaroch. nechcem kvoli tomu robit nove vlakno, tak to pichnem sem. ak je vhodnejsia tema, v pohode to presunte.

http://www.ebay.com/itm/Hot-Cam-Sun-Gla ... 1e71cd4bb3

link je len ilustracny, dizajnovo mam tie iste. ja som ich kupoval od ineho ebay predajcu, vysli ma 13 €. moje maju parametre video: 1280x960, foto: 1600x1200. pouzivam 4gb micro sd kartu. co sa tyka pamate tak, podla prepoctov vychadza 1 min. nahravky na priblizne 70-75 mb. (napr. 10 min. video 746 mb, 14 min. video 1 gb). 4 gb karta vydrzi priblizne hodinu zaznamu. da sa aj samostatne fotit alebo nahravat audio. video sa uklada vo formate avi (m-jpeg). vydrz baterie neviem, este som netocil dlhe video az do vypnutia. obraz obsahuje datumovu stenu, neda sa (neviem) ju odstranit, treba cez comp nastavit datum a cas. po pripojeni k pocitacu cez kabel sa brile zobrazia ako ext. usb, netreba nic instalovat, cez usb kabel z pc sa aj nabijaju.

z vnutornej strany je malinka diodka, ktora podla farby a svietenia ci blikania ukazuje v akom rezime je momentalne kamera.

nosia sa pohodlne ako kazde ine, len na strelnici pri pouziti sluchatok, tie kvoli hrubsim bokom okuliarov nedoliehaju uplne.. trochen menej tlmia, ale da sa strielat. tiez by som v tom moc nechodil medzi ludi (teda pokial nema clovek haro ako jon bon jovi - mladsi pouzit google :lol: ), tie hrubsie boky a trciace gombiky pozornejsiemu cloveku neujdu a ak poduma dojde mu ze je mozno nahravany. skla su potensie, stredne tmave. su vyberatelne ale v baleni neboli nahradne, bodli by zlte skla. myslim ze nejaky mensi odraz fragmentu olova od gongu ci popra preziju tak isto ako bezné slnecné. ci a aky maju uv filter netusim. v dazdi by som neriskoval ich pouzitie.

material je plast akoby jemne pogumovany, na dotyk prijemny. klby su (zatial) tak akurat ani volne ani tuhe. celkovo kvalita prevedenia je dobra. teda za 13 € som cakal menej. dufam len ze vydrzia funcne dost dlho. mam ich druhy mesiac, ked skoncia dam vediet. v baleni bolo pevne puzdro na zips, samotne okuliare, usb kabel, mala utierka na skla, anglicky a cinsky manual.

nejake kratke videa som zavesil (budu tam len 19 dni), kto chce vidiet ako kamera nahrava moze si stiahnut video. prve dva su zo strelnice, tretie z auta.

http://leteckaposta.cz/123876509
http://leteckaposta.cz/753683616
http://leteckaposta.cz/195763294

edit: doplnene info
daredevil
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

tak som si ich objednal 13€ nie je tak vela ak 12€ ma stáli ochranné :) len som zvedavý kedy prídu
pietro32i
častý prispievateľ
Registered for: 13 years 10 months

Príspevok od používateľa pietro32i »

Aj ja zvažujem, len mne by bolo treba dioptrické. Keďže však mab píše, že sklá sú vyberateľné, tak by sa možno dali vymeniť na zákazku.
mab
prispievateľ

mne prišli za tri týždne.
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

za tu cenu to vyzera super len jedna otazka:
len sa mi to zda alebo ... to taha mierne (trochu dost) doprava?
auto vyzera ok, berreta vobec a glock prijatelne, alebo tam boli okuliare nakrivo?
daredevil
prispievateľ
Registered for: 13 years 5 months

Príspevok od používateľa daredevil »

za tú cenu to môže nahrávať aj hore nohami, otočiť sa to dá :D :D :D
mab
prispievateľ

telra
možno tlmiče ked som mal na hlave posunuli sklon, neviem. ani
som si to nevšimol.
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

cim cistite skla na svojich okuliaroch /plastove sklo/ ?
ja som po cca 2r. zosuchal /asi/ UV vrstvu na ESSach :roll:
sirdo
prispievateľ
Registered for: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

a to sa da? ja cistim len handrickou na cistenie okuliarov/monitorov kupenou v miestnej optike, ziadne specialne pripravky nepouzivam. v pripade poriadneho zasvinenia ich oplachnem pod vodou vysucham bavlnenou handrickou(rozumej trickom co mam na sebe) a nakoniec prelestim tou handrickou na okuliare...
inspiring_newton

Príspevok od používateľa inspiring_newton »

neviem ci to bola UV,ale zo skla mi zisla tenka vrstva niecoho
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

electron napísal:cim cistite skla na svojich okuliaroch /plastove sklo/ ?
ja som po cca 2r. zosuchal /asi/ UV vrstvu na ESSach :roll:
...šak normálne ...
PUR , JAR ...hubka a voda...
Opláchnem a dám vysušiť ...
Peterko
prispievateľ
Registered for: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa Peterko »

Neviete ci niekto na SVK ma momentalne tieto ramy (v akejkolvek farbe) na ESS ICE k dispozicii? Volal som do BW Armsu a nie len ze ich teraz nemaju skladom, ale ani sa nechystaju objednavat. Vraj nejake problemy s vyrobcom...
telra
častý prispievateľ

Príspevok od používateľa telra »

otazka, tie okuliare z ebay, ako dlho to trvalo? ja som ich objednal pred 7 dnami a stale mi v package trackingu svieti:
Your item is on its way to package,the status will update as soon as the package mailed.
Napísať odpoveď

Návrat na "Puzdrá na zbrane, príslušenstvo a iné..."