Psychotesty - psychológovia, odporúčania
Peterson napísal:
dnes som s kolegom absolvoval testy u Mgr.Bekoovej v poliklinike Duslo Šaľa. Vyslovujem absolútnu spokojnosť...........Odporúčam držiteľom z NR kraja. Je to dobré miesto z mnohých smerov.
Ja som bol u nej asi pred mesiacom. Ked som jej povedal ze chcem B-cko na osobnu ochranu (nie som podnikatela ani nerobim v PZ resp. pre SBS) tak zacala s otazkami naco chcem zbran, ci sa citim ohrozeny atd..Slusne som jej odpovedal, ale aj tak mi povedala ze ona mi testy robit nebude a mam si najst ineho. Bol som teda v BA u p.Sykorovej a bez problemov. Z moje skusensti Bekoovu nedoporucujem pre nepodnikatelov rsp. tych ktori so zbranou nepracuju (PZ, SBS..).
dnes som s kolegom absolvoval testy u Mgr.Bekoovej v poliklinike Duslo Šaľa. Vyslovujem absolútnu spokojnosť...........Odporúčam držiteľom z NR kraja. Je to dobré miesto z mnohých smerov.
Ja som bol u nej asi pred mesiacom. Ked som jej povedal ze chcem B-cko na osobnu ochranu (nie som podnikatela ani nerobim v PZ resp. pre SBS) tak zacala s otazkami naco chcem zbran, ci sa citim ohrozeny atd..Slusne som jej odpovedal, ale aj tak mi povedala ze ona mi testy robit nebude a mam si najst ineho. Bol som teda v BA u p.Sykorovej a bez problemov. Z moje skusensti Bekoovu nedoporucujem pre nepodnikatelov rsp. tych ktori so zbranou nepracuju (PZ, SBS..).
-
inspiring_tesla
Ja som bol na psychotestoch u nás v Poprade. Psychologička tiež zastávala názor, že je už po uliciach kopec ozbrojených a ona osobne by nedala posudok ani vlastnému synovi. Svoj názor prezentovala slobodne a otvorene. Na druhej strane však musím povedať, že sa zachovala profesionálne a svoj názor ukončila asi takto:" Napriek tomu Vám musím dať odporúčanie (kladný posudok) nakoľko ste úspešne absolvovali všetky testy". Slušne mi podala ruku a všetko uzavrela slovami:"Dúfam, že budete rozumný...".
Tým som len chcel povedať, že tiež osobne nesúhlasila s "civilným" ozbrojovaním, napriek tomu však vytupovala ako profesionál a neodmietla ma.
Tým som len chcel povedať, že tiež osobne nesúhlasila s "civilným" ozbrojovaním, napriek tomu však vytupovala ako profesionál a neodmietla ma.
- canis lupus
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 2 months
Aspon to svedci o tom, ako ludia vnimaju zbrane aj napriek tomu, ze 90% z nich (tych mladsich) nikdy ziadnu (okr. kat. D) ani len nevidelo.
Feb 2013 som robil v KE testy, ziadne otazky preco, naco, vskutku velmi prijemna psychologicka.
PhDr. Agnesa Stojničová
Fakultna Nemocnica L.Pasteura (aka nova nemocnica)
Telefón: 055 6403 860
Mobil: 0915 876 341
agnesa.stojnicova@unlp.sk
Cena 42€, testy sa robia pp. raz do tyzdna o 9:00 (test +- 1,5hod.), vyzaduje si zdravotnu dokumentaciu (iste by stacilo aj potvrdenie od vseobecneho o neevidencii ziadnych psycho chorob).
Feb 2013 som robil v KE testy, ziadne otazky preco, naco, vskutku velmi prijemna psychologicka.
PhDr. Agnesa Stojničová
Fakultna Nemocnica L.Pasteura (aka nova nemocnica)
Telefón: 055 6403 860
Mobil: 0915 876 341
agnesa.stojnicova@unlp.sk
Cena 42€, testy sa robia pp. raz do tyzdna o 9:00 (test +- 1,5hod.), vyzaduje si zdravotnu dokumentaciu (iste by stacilo aj potvrdenie od vseobecneho o neevidencii ziadnych psycho chorob).
Znamkou profesionala je, ze si svoje subjektivne nazory necha pre seba a neobtazuje s nimi klientov. Peniazky jej iste nesmrdeli, ale "chytru" poznamku na tvoju adresu si neodpustila.mabo napísal: ...Tým som len chcel povedať, že tiež osobne nesúhlasila s "civilným" ozbrojovaním, napriek tomu však vytupovala ako profesionál a neodmietla ma.