Závady na vz.58
-
inspiring_boyd
Ok. Je vonku.
Takze sumar.
Samozrejme od zaciatku som to robil tak ako na abakanovom linku, bolo mi to tak aj vysvetlene hned na zaciatku.
Cely princip mojho problemu je nasledovny a velmi jednoduchy:
Nie je vytahovac ako vytahovac sakra
Od ochotneho webforistu som promptne dostal zapozicany vytahovac ktorym som to skusal s efektom co tu uz bol popisany. Sklzaval sa a vzdy vypadol bez toho aby sa zakusol na vrch nabojnice. Postupne bolo vidno ze material z ktoreho je urobeny je maksi ako nabojnica a namiesto zakusnutia sa obrusuju hrany vytahovaca.
Nakolko nie som uplny masochista, popri tych vsetkych pokusoch som si objednal aj dalsi vytahovac. Jednak som sa obaval ze povodny poskodim nenavratne a jednak bol uz na obrazku trochu iny ako ten co som mal v ruke.
Dnes vytahovac dorazil a na prvy pokus som vyklepol problemovu vec z hlavne...
Takze dakujem vsetkym co prispeli dobrou radou, alebo rypnutim, aspon sme sa chvilu bavili a aj poucili.
P.S. Tie funkcne vytahovaky mam dva, takze jeden samozrejme posuvam tomu kto mi najviac pomohol a zapozical prvy vytahovak. Budeme vediet ze je to ten overeny

link:
http://www.zbraneliberec.cz/obchod/zbra ... nic-762x39
Takze sumar.
Samozrejme od zaciatku som to robil tak ako na abakanovom linku, bolo mi to tak aj vysvetlene hned na zaciatku.
Cely princip mojho problemu je nasledovny a velmi jednoduchy:
Nie je vytahovac ako vytahovac sakra
Od ochotneho webforistu som promptne dostal zapozicany vytahovac ktorym som to skusal s efektom co tu uz bol popisany. Sklzaval sa a vzdy vypadol bez toho aby sa zakusol na vrch nabojnice. Postupne bolo vidno ze material z ktoreho je urobeny je maksi ako nabojnica a namiesto zakusnutia sa obrusuju hrany vytahovaca.
Nakolko nie som uplny masochista, popri tych vsetkych pokusoch som si objednal aj dalsi vytahovac. Jednak som sa obaval ze povodny poskodim nenavratne a jednak bol uz na obrazku trochu iny ako ten co som mal v ruke.
Dnes vytahovac dorazil a na prvy pokus som vyklepol problemovu vec z hlavne...
Takze dakujem vsetkym co prispeli dobrou radou, alebo rypnutim, aspon sme sa chvilu bavili a aj poucili.
P.S. Tie funkcne vytahovaky mam dva, takze jeden samozrejme posuvam tomu kto mi najviac pomohol a zapozical prvy vytahovak. Budeme vediet ze je to ten overeny
link:
http://www.zbraneliberec.cz/obchod/zbra ... nic-762x39
Naposledy upravil/-a Mike75 v 04 Jún 2013, 20:38, upravené celkom 3 krát.
-
inspiring_tharp
Kua ja ani netusil, ze ten moj vytahovak je srot
asi som trafil cinsku kvalitku pri vybere... a nosil som ho so spokojnym pocitom, ze keby daco, tak som pripraveny 
Daj sem kludne foto opotrebenia aj pre dalsich, ze taky nekupovat
...ak si mi ho este neposlal po kamosovi, alebo potom postnem ja.
Vlastne je dost mozne, ze ani nie je urceny pre ocelove nabojnice, ale pre mosadzne... preto sa ulakomili na maksi kov.
Inak pochadza z ebayu, tento typ:

Daj sem kludne foto opotrebenia aj pre dalsich, ze taky nekupovat
Vlastne je dost mozne, ze ani nie je urceny pre ocelove nabojnice, ale pre mosadzne... preto sa ulakomili na maksi kov.
Inak pochadza z ebayu, tento typ:

čau chlapi, mám otázku, možno je to banalita ale ja som rád keď veci fungujú ako majú. Zvlášť pri zbraniach.
Pri posledných návštevách strelnice mi občas (50/50) nezostane po poslednej rane (prázdny zasobnik) záver v zadnej polohe.
Kde môže byť problem ?
Ďakujem
PS: prešiel som forum ale podobny problem som nenašiel
Pri posledných návštevách strelnice mi občas (50/50) nezostane po poslednej rane (prázdny zasobnik) záver v zadnej polohe.
Kde môže byť problem ?
Ďakujem
PS: prešiel som forum ale podobny problem som nenašiel