V Stupave rozstrieľali tri autá!
-
inspiring_mcclintock
V Stupave rozstrieľali tri autá!
28.10.2008 12:30
STUPAVA – Neznámy páchateľ spustil v nedeľu ráno streľbu do troch áut zaparkovaných vo dvore rodinného domu v Stupave. Podľa polície strieľal z ulice, pričom každé vozidlo zasiahol tri až štyrikrát.
Výstrelom poškodil zadné okná, dvere, blatníky a pneumatiku. Policajti na mieste zaistili nábojnice, ktoré zaslali na Kriminalisticko-expertízny ústav. Výšku škody odhadli na 8000 korún.
Ďalšie okolnosti streľby polície vyšetruje a po páchateľovi pátra, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová
http://www.topky.sk/cl/10/342482/V-Stup ... i-tri-auta
STUPAVA – Neznámy páchateľ spustil v nedeľu ráno streľbu do troch áut zaparkovaných vo dvore rodinného domu v Stupave. Podľa polície strieľal z ulice, pričom každé vozidlo zasiahol tri až štyrikrát.
Výstrelom poškodil zadné okná, dvere, blatníky a pneumatiku. Policajti na mieste zaistili nábojnice, ktoré zaslali na Kriminalisticko-expertízny ústav. Výšku škody odhadli na 8000 korún.
Ďalšie okolnosti streľby polície vyšetruje a po páchateľovi pátra, informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová
http://www.topky.sk/cl/10/342482/V-Stup ... i-tri-auta
- Gunslinger
- moderátor
- Dátum registrácie: 17 years 11 months
Zaujimavo vycislena vyska skody, tipujem ze v spise je 7999Sk... no comment...
Gunslinger
Gunslinger
-
inspiring_mcclintock
Pisem to preto lebo som nahodou isiel kolem...rano samozrejme uz tam bolo 5 policajnych aut, nabojnice oznacene na zemi atd...sice som nevedel o co ide az dnes z novin
No a ta skoda... parkuju tam AUDI A5, a nejake 2 off-roady (tusim Mercedes ML...) takze 8.000 to asi nebolo asi majiteľ nechcel aby sa to zbytocne rozpitvavalo, ved ide len o priestupok tym padom...
No a ta skoda... parkuju tam AUDI A5, a nejake 2 off-roady (tusim Mercedes ML...) takze 8.000 to asi nebolo asi majiteľ nechcel aby sa to zbytocne rozpitvavalo, ved ide len o priestupok tym padom...
Gunslinger povedal
V zprávach vidím totálku a už dopredu tipujem manželke odhadovanú škodu
Kua , no vždy ma odhad položí do smiech alebo nadávok , podľa nálady
Neviem , neviem , asi kompetentní odhadcovia majú v hlavách celý Google , kde si pri písaní zápisov stihnú nájsť cenníky jednotlivých položiek na opravu hociktorého vozidla

Tak toto ma vždy vie bohovsky iritovaťZaujimavo vycislena vyska skody, tipujem ze v spise je 7999Sk... no comment...
V zprávach vidím totálku a už dopredu tipujem manželke odhadovanú škodu
Kua , no vždy ma odhad položí do smiech alebo nadávok , podľa nálady
Neviem , neviem , asi kompetentní odhadcovia majú v hlavách celý Google , kde si pri písaní zápisov stihnú nájsť cenníky jednotlivých položiek na opravu hociktorého vozidla