9mm Luger
neviete kde sa daju tie alsi zohnat v okoli Tt popripade Ba
Dnes som si zo zvedavosti kúpil 100ks balenie ALSA PRO a hneď som s nimi bežal na strelnicu
Maximálna spokojnosť. Po chemickom čistení sú čisté, ako keby boli továrenské, navážky konzistentné a presnosť podľa schopnosti strelca
Zadržky žiadne.
Maximálna spokojnosť. Po chemickom čistení sú čisté, ako keby boli továrenské, navážky konzistentné a presnosť podľa schopnosti strelca
-
marcel2611
- občasný prispievateľ
- Registered for: 12 years 8 months
luger 9x19 124gr Geco 0,13ct/ks
4marcel2611: a kde?...
cena zaujimava az neuveritelna
daj typ na predajcu
daj typ na predajcu
-
marcel2611
- občasný prispievateľ
je to Nemecka firma Geco odber nad 500KS
-
Peter Elektro
- častý prispievateľ
- Registered for: 16 years 1 month
- Kontaktovať používateľa:
13 centov s DPH ? Odber kde?
-
marcel2611
- občasný prispievateľ
u mnasirdo napísal:4marcel2611: a kde?...
-
marcel2611
- občasný prispievateľ
Odber je v BA
Sú to tie s ocelovým plášťom strely a sypané prachom čiernej farby (ako American Eagle) čo sakra špinia kvér?
Presvedčil som Deas aby priviezol ALSA PRO Lugery.
Takže aktuálne je na predajni Deas tri tisíc kusov AP 9mm Luger 8g (štandardná čajíčková laborácia pre toho kto nemá rád kopance - porovnateľné zo S&B). = 17 centov kus. Pri výmene za vystrelené nábojnice = 15 centov kus. Balené po 100 kusoch v sáčkoch. Takže smelo testujte.
Ďakovné listy a návrhy na finančné či vecné dary my môžte posielať do PM.
Takže aktuálne je na predajni Deas tri tisíc kusov AP 9mm Luger 8g (štandardná čajíčková laborácia pre toho kto nemá rád kopance - porovnateľné zo S&B). = 17 centov kus. Pri výmene za vystrelené nábojnice = 15 centov kus. Balené po 100 kusoch v sáčkoch. Takže smelo testujte.
Ďakovné listy a návrhy na finančné či vecné dary my môžte posielať do PM.
Zoidberg: AP ešte nemá vlastnú tému (mne sa zatiaľ nechce ju zakladať), tam potom napíšem viac, keď ich ešte otestujem v P11ke až bude doma. A ako som už písal inde - ja už som ich testoval, tak ako ja zvyknem. Vystrelil som ich doteraz asi osemsto a zatiaľ môžem len odporúčať. 
-
inspiring_carver
9mm ZVS - 100ks ma vyšlo na 16,6 EUR.... Kupované min týždeň v Orione v TN.
Je to este aktualne?