Sig Sauer Mosquito
inak čo sa týka mosquita tak Blasery papá najlepšie, čo ma prekvapilo je množstvo neodpálených nábojov z pixle lapua standard club, ktoré odpállilo až na druhý pokus. Dávam to za vinu slabo vyčnievajúcemu úderníku, pretože v terčovej jednoranovej puške nikdy ani jedna nezblbla.
S tou 58mičkou je mi to úplne jasne ja sa len zatiaľ bažím, ale keď to počujem hvízdať z odrazu od zeme na 50m strelnici tak ma to tiež hneď prestane baviť..
S tou 58mičkou je mi to úplne jasne ja sa len zatiaľ bažím, ale keď to počujem hvízdať z odrazu od zeme na 50m strelnici tak ma to tiež hneď prestane baviť..
-
inspiring_jackson
Chlapci tak uvažoval som trocha nad tym komarom, ale po precitani tejto diskusie (a hlavne po vzhliadnuti kapulovych fotiek), som coraz viac presvedceny, ze to nie je dobry napad...
Mohli by tu prosim niektori majitelia Waltrika P22 napisat nejake svoje skusenosti? Oplati sa ist radsej do tejto zbrane ked chcem nieco v kalibri .22? Hlavne ako to papa strelivo, ci nie su problemy s neodpalenim, nevyhodenim nabojnice... event. ine nestandardne problemy, ako napriklad cervotoce v hlavni
Dakujem kazdemu, kto sa podeli o svoje zazitky s P22.
Mohli by tu prosim niektori majitelia Waltrika P22 napisat nejake svoje skusenosti? Oplati sa ist radsej do tejto zbrane ked chcem nieco v kalibri .22? Hlavne ako to papa strelivo, ci nie su problemy s neodpalenim, nevyhodenim nabojnice... event. ine nestandardne problemy, ako napriklad cervotoce v hlavni
Dakujem kazdemu, kto sa podeli o svoje zazitky s P22.
-
inspiring_mcclintock
Takze ja mam W P22 a som snim nadmieru spokojny - Ale model r.v. AH cize novsi typ!. Vystrelenych mam asi 4000 nabojov a funguje ako svajciarske hodinky, trochu sa sice zacinaju prejavovat znaky mierneho obuchania farby na zachyte zaveru a tam niekde na konci zaveru no neviem ako to popisat ale to su len esteticke zalezitosti. Lauf je ako novy. Pri navsteve strelnice vystrielam naraz aj 200 nabojov bez potreby cistenia a bez zadržky. Dokopy som mal doteraz max. do 10 zadrziek!! typu zaseknuta nabojnice no stava sa to iba pri nabojoch s dutinkou a tiez niekedy pri remington viper s zrezanou spickou. Striela uplne bez poruchy co som skusal CCI veloctory,minimagy, najlacnejsie blasery (krabicka napr 525 ks vystrelene bez 1 zadrznky) magtech HV, aquily. Skratka pri strelive s normalne tvarovanou strelou neexistuje ze nevystreli ....super.Presnost uchvatna, pri pudovej strelbe je na 10 metrov 9 z 10 zasahov v hlave tercovej siluety...za 3-4 s ...atd A este je nadherna. Cistim ju po kazdej strelbe lahkym olejom LUBER, kompletne vystriekam, prekartacujem lauf mosadz.kartacom a normalnym, utrem olej do handricky a hotovo...mozno som mal stastie na kus ale podla mna je spolahlivejsia ako GLOCK 17, ktory v poslednej dobe je dost problematicky a vyberavy na strelivo, neodpaluje norinca 3 z 10 uplne bezne...skratka aj na osobnu ochranu dostava Waltrik prednost... 
-
inspiring_jackson
Dakujem Sajmon, to znie uplne blahodarne pre moje usi..
Este keby mi to potvrdili aj dalsi majitelia P22 (len pre utvrdenie ze nejde o vynimocny kus) a uz by som asi na moskyty a iny hmyz vobec nemyslel...
Potrebujem nieco na lacnu cvicnu strelbu, lebo z mojho HK USP .40 je krabicka nabojov dost drahy spas. .22 mi vychadza ako dobra volba, a asi sa teraz uz priklanam k waltherovi.
Potrebujem nieco na lacnu cvicnu strelbu, lebo z mojho HK USP .40 je krabicka nabojov dost drahy spas. .22 mi vychadza ako dobra volba, a asi sa teraz uz priklanam k waltherovi.
Čo sa týka Moskyta (aj keď ja ho nemám), ako dobrý nápad sa mi zdajú tie dve vratné pružiny na výmenu - silná, slabá. Waltrík je v manuále písaný na strelivo HV, a skutočne sa mi stalo, že po prvom výstrele štadardným neobtiahol. Toto sa dá ale riešiť klasickým namazaním nábojov pred páskovaním, zníži sa trenie... A ešte sú aspoň také dve samodomo technické vylepšenia Waltríka, ktoré stoja za zmienku:
- zaoblenie a vyleštenie "paciek" spúšťového tiahla, ktoré kĺžu zdola po závere a odpájajú tiahlo po výstrele
- a zaoblenie hrany bicieho kohúta
Krásne fotky a podrobný popis (aj kadečoho ďalšieho), ale v angličtine, je na http://www.freespeech.com/1917-1911M_P22_bible.pdf - "Walther P22 Biblia"
- zaoblenie a vyleštenie "paciek" spúšťového tiahla, ktoré kĺžu zdola po závere a odpájajú tiahlo po výstrele
- a zaoblenie hrany bicieho kohúta
Krásne fotky a podrobný popis (aj kadečoho ďalšieho), ale v angličtine, je na http://www.freespeech.com/1917-1911M_P22_bible.pdf - "Walther P22 Biblia"
-
inspiring_tu
Moje MOSQUITO mám asi rok a pol, vystrelených cca. 2500 nábojov a NO PROBLEM! Hlaveň ako nová a striela všetko čo do nej dám bez zádržky, od 30 ročných REX-iek po Remington VIPER- BEZ MAZANIA!. Nosím ho denne vo vnútornom púzdre alebo Fobuse, záleží od oblečenia. Asi je už dobre zabehnutý, lebo šlape naozaj na jednotku. Mosadzný vyterák ani nemám a výrobca ho ani neodporúča používať. Čistím len obyčajným.
Chodím strieľať s kamošom, ten má jedno z prvých MOSQUÍT, r.v. 2005 a má za sebou už cez 7.000 výstrelov a tiež no problem, hlaveň ako nová a tiež šlape ako hodinky. Predtým mal P22 asi 5 mesiacov, 2 X sa mu zlomil úderník a bol strašne vyberavý na strelivo, tak ho predal, kúpil MOSQUTO a už by nemenil. U zbraní je to asi čo kus - to originál.
P.S.:
Vy s tými deravými hlavňami máte asi nejaké vadné série alebo čo, že by "rumunská" výroba?
! (Nechcem rýpať!)
Chodím strieľať s kamošom, ten má jedno z prvých MOSQUÍT, r.v. 2005 a má za sebou už cez 7.000 výstrelov a tiež no problem, hlaveň ako nová a tiež šlape ako hodinky. Predtým mal P22 asi 5 mesiacov, 2 X sa mu zlomil úderník a bol strašne vyberavý na strelivo, tak ho predal, kúpil MOSQUTO a už by nemenil. U zbraní je to asi čo kus - to originál.
P.S.:
Vy s tými deravými hlavňami máte asi nejaké vadné série alebo čo, že by "rumunská" výroba?
tiez mam z neho nastrielanych okolo 2 000 ran, hlaven ako zrkadlo, lacne naboje musim mazat, drahsie slape bez mazania uplne bezproblemovo.
raz som bol strielat s kamosom ten ma toho waltra .22 vobec sa mi to nepacilo je to malicka zbran vyzera ako hracka, zle sa to drzi a zadrhaval mu. ako vravel ICE asi je to kus od kusu
raz som bol strielat s kamosom ten ma toho waltra .22 vobec sa mi to nepacilo je to malicka zbran vyzera ako hracka, zle sa to drzi a zadrhaval mu. ako vravel ICE asi je to kus od kusu