Podmienky:
G19, puzdro fobus GL2, skryte nosenie na pravej strane na opasku, trigovica vzdy zakryva celu zbran, strelivo SB FMJ, vzdialenost od terca 1,5 az 2 metre, kruhovy terc na formate A4, casovac CED 7000 s nahodnym startom, postava rovnobezne s tercom, pri cakani na signal ruky volne polozene vedla stehien.
Ratalo sa zasiahnutie listu A4, jedno kam.
Uvedene su priemerne hodnoty a najlepsie.
1.Tasenie, obtiahnutie, vystrel (prava tasi) - 1,35 s, min 1,27 s
2.Tasenie,vystrel (prava tasi) - 1,05 s, min 0,81 s (ale to neviem ani ako som to spravil, potom som ihned vychladol lebo to bolo velmi nebezpecne, bol to v podstate aj nechceny nahodny dvojstrel s rozdielom 0,16 s t.j. do sekundy som vystrelil 2 naboje na terc zo skryteho nosenia)
3.Tasenie, vystrel (vsetko robi iba lava ruka sama, puzdro stale na pravej strane kde aj predtym) - 1,9 s, min 1,75 s
4. Tasenie, obtiahnutie, vystrel (vsetko robi iba lava ruka sama, puzdro stale na pravej strane kde aj predtym, obtiahnutie prebehne pritlacenim zaveru stranou mieridiel o rifle po lavom stehne) - 2,30 s, min 2,05 s
Rychlopalba (viac nabojov za sebou) pri mojom G19 sa dal dosiahnut min cas 0,21 s medzi vystrelmi (zamerne rychle strielanie). V podstate sa daju zo samonabijacej G19 realne vystrelit za sekundu 4 naboje. To len tak na okraj
Ak to budete skusat tak velky pozor, tasenie uz nabitej zbrane je velmi nebezpecne hlavne ked chcete byt pri tom aj rychli. Synchronizacia ukazovaka vzhladom na polohu ruky so zbranou musi byt 100 percentna.
S tym casovacom je to velka zabava len si nesmiete pri tom prestrelit nohu alebo ruku.