Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
Myslieť vážne? Veď sme sa smiali ako fúkalo... a to nebola samochvála, to bola náhoda. Boli sme prekvapení, že sme to v magnume až toĺkí trafili.
no to bola doba kym si odpisal. tuho si rozmyslal. (xixixixixixi) od vtedy co sa nevies ani o dceru na rybacke postarat a musit to suplovat ja, ani srande nerozumies. starnes....
Ved pockaj ty rypak...nechces pozicat pusku na buducu
sobotu? Ha,ha,ha....
sobotu? Ha,ha,ha....
-
profilaktik
- občasný prispievateľ
- Registered for: 16 years 2 months
Ahojte,
pre tych, ktori si na stranke APSS nevsimli vyzvu, dovolujem si ju umiestnit aj na toto forum:
- - -
Vážení členovia, ASOCIÁCIA PRESNEJ STREĽBY SLOVENSKA sa kvôli skvalitneniu komunikácie medzi asociáciou a vami, riadnymi členmi APSS, obracia na vás s prosbou o spoluprácu. Nakoľko práve prebieha celkový update databázy členov, potrebovali by sme zaslať na apss.schranka@gmail.com vaše aktuálne dáta a to nasledovne:
1) Meno Priezvisko
2) adresa trvalého pobytu
3) kontaktné údaje (email, mobil)
4) číslo ZP + kto ho vydal (v prípade že má člen na APSS registrovane E)
ďakujeme za spoluprácu.
pre tych, ktori si na stranke APSS nevsimli vyzvu, dovolujem si ju umiestnit aj na toto forum:
- - -
Vážení členovia, ASOCIÁCIA PRESNEJ STREĽBY SLOVENSKA sa kvôli skvalitneniu komunikácie medzi asociáciou a vami, riadnymi členmi APSS, obracia na vás s prosbou o spoluprácu. Nakoľko práve prebieha celkový update databázy členov, potrebovali by sme zaslať na apss.schranka@gmail.com vaše aktuálne dáta a to nasledovne:
1) Meno Priezvisko
2) adresa trvalého pobytu
3) kontaktné údaje (email, mobil)
4) číslo ZP + kto ho vydal (v prípade že má člen na APSS registrovane E)
ďakujeme za spoluprácu.
Ahoj lidi, nevíte kdy bude na www.apss.sk rozpis termínů závodů? Potřebuju naplánovat volné víkendy kvůli rodině. Díky za odpovědi.
Nazdárek, vidím že by si už rád otestoval nové železo na kilometri... K novej puške by patrilo aj príchodné vo forme Plzeňských produktov z chmeľu napríklad...

má pravdu, projevte se kluci.
Ahoj Miloši,millos napísal:Nazdárek, vidím že by si už rád otestoval nové železo na kilometri... K novej puške by patrilo aj príchodné vo forme Plzeňských produktov z chmeľu napríklad...![]()
![]()
to je samozřejmost
Jinak nový železo přivezu, to je jasný, starý už jsem prodal. Taky se těším na kilák.
Vaclave, kontaktuj Iva alebo Andreja...myslím už majú termíny, a je to len otázka času, kedy to hodia na apss. Mať to tvoje železo doma, tiež by ma svrbel prst...do marca je ďaleko.
-
inspiring_meninsky
Nazdar šniperi a šniperky
Kalendar uz naplanovany mame davno ale nebol este schvaleny na VTSU , terminy budu ako minuly rok .
Prave som volal s Karolom T. Mal by mi to dnes poslat a dam to na web ..
Kalendar uz naplanovany mame davno ale nebol este schvaleny na VTSU , terminy budu ako minuly rok .
Prave som volal s Karolom T. Mal by mi to dnes poslat a dam to na web ..
Dobrá zpráva, díky 
-
inspiring_meninsky
Skusal som aj volat , stale cakam a zatial ten kalendar nemam.
Bol tam nejaky problem s jednym terminom...
Budem hned informovat a dam na web ak budem mat potvrdenu verziu ..
Bol tam nejaky problem s jednym terminom...
Budem hned informovat a dam na web ak budem mat potvrdenu verziu ..
-
inspiring_meninsky
Ahoj sniperi a sniperky tu su terminy na rok 2014
Dátum miesto
1. 8.3.2014 DPS
2. 14-15.3.2014 Long range 1000
3. 11-12.4.2014 Long range 1000
4. 10.5.2014 DPS
5. 30-31.5.2014 Long range 1000
7. 6.9.2014 DPS
8. 19-20.9.2014 Long range 1000
10. 18.10.2014 DPS
11. 7-8.11.2014 Long range 1000
12. 22.11.2014 DPS
LR1000 sa bude strielat ako obvykle a DPS taktiku budeme robit od 300 m do 700 m popripade pohyblivy terc. Strielat sa bude len velkorazova tercovnica.
Ak by bol zaujem mozeme urobit jednu takticku s pistolou a utocnou puškou a sniperkou ..
Na Jun a Oktober by sme chceli dat 3 dnove sutaze , ale datum by sa zverejnil asi 2 mesiace pred sutazami .
Zalezi od poctu zaujemcov.
Pekny den prajem
Dátum miesto
1. 8.3.2014 DPS
2. 14-15.3.2014 Long range 1000
3. 11-12.4.2014 Long range 1000
4. 10.5.2014 DPS
5. 30-31.5.2014 Long range 1000
7. 6.9.2014 DPS
8. 19-20.9.2014 Long range 1000
10. 18.10.2014 DPS
11. 7-8.11.2014 Long range 1000
12. 22.11.2014 DPS
LR1000 sa bude strielat ako obvykle a DPS taktiku budeme robit od 300 m do 700 m popripade pohyblivy terc. Strielat sa bude len velkorazova tercovnica.
Ak by bol zaujem mozeme urobit jednu takticku s pistolou a utocnou puškou a sniperkou ..
Na Jun a Oktober by sme chceli dat 3 dnove sutaze , ale datum by sa zverejnil asi 2 mesiace pred sutazami .
Zalezi od poctu zaujemcov.
Pekny den prajem
Paráda, díky Dane 
Dane ještě poprosím pozvánku na celý rok. Díky.