Aku novelu zakona 190/2003 by sme chceli my?
electron to myslel vazne.
ono je toho viac co by este zaviedol. Spomeniem len nakupne povolenie na municiu a povinnost skladovat kazdu nabojnicu, ktora ti zostane po vystrele. Viac uz radsej nepisem.
ono je toho viac co by este zaviedol. Spomeniem len nakupne povolenie na municiu a povinnost skladovat kazdu nabojnicu, ktora ti zostane po vystrele. Viac uz radsej nepisem.
-
inspiring_austin
skor ironie pre dospelych jedincovZoidberg37 napísal:electron: vidíme sa na ďalšom pokračovaní kurzu irónie pre pokročilých?
A skladovanie povýstrelových splodín čo, na to ste zabudli?aris napísal:a povinnost skladovat kazdu nabojnicu
-
inspiring_newton
yarco
s nabojnicami to aris "pritiahol sa vlasy",je to nerealne...co ked najdem nabojnicu z inej zbrane? Priestupok jak vysity...
s nabojnicami to aris "pritiahol sa vlasy",je to nerealne...co ked najdem nabojnicu z inej zbrane? Priestupok jak vysity...
Electron, ale to treba zacat pouzivat smajliky alebo pridat skutocne absurdity (ako tie spolodiny napr.). 
Viem si zivo predstavit ako sa nejaky potrhly saso bije do hrude a bude to tvrdo presadzovat.
PS: najdenu nabojnicu treba bezodkladne ohlasit na PZ
Viem si zivo predstavit ako sa nejaky potrhly saso bije do hrude a bude to tvrdo presadzovat.
PS: najdenu nabojnicu treba bezodkladne ohlasit na PZ
Zabudate este co s vystrelenymi strelami...
Vystrelene strely pozbierat a odovzdat proti podpisu na odbornu likvidaciu. Su predsa z OLOVA - pomysleli ste niekto na deti?
Predbehnúť...vanto napísal:Zabudate este co s vystrelenymi strelami...
proti podpisu? ty by si to odovzdal len tak, bez peciatky??
-
inspiring_yalow
chlapi máte nejaké konštruktívne nápady na novelu zákona? poprosím do PM.
-
inspiring_liskov
a naco ti budu v PM ? tiez pises vlastnu novelu?
(kludne odpovedz do PM nech nerobime na tom istom)
(kludne odpovedz do PM nech nerobime na tom istom)
No ja osobne som za to, aby perkusne revolvery boli v kategorii D.
Akú novelu by sme chceli my? Ja osobne žiadnu.
Som za to, aby od streleckej verejnosti v momentálnej situácii žiadna iniciatíva na zmenu zákona nevychádzala, lebo riziko, že sa do novely dostanú ustanovenia, ktoré nás v konečnom dôsledku poškodia, je priveľké. Ale to sa už opakujem.
Toto moje kuvikanie, samozrejme, je menšinovým názorom, ale myslím si, že má zmysel ho aspoň nahlas vysloviť, aby sme potom neboli prekvapení a nečudovali sa. Ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam...

Som za to, aby od streleckej verejnosti v momentálnej situácii žiadna iniciatíva na zmenu zákona nevychádzala, lebo riziko, že sa do novely dostanú ustanovenia, ktoré nás v konečnom dôsledku poškodia, je priveľké. Ale to sa už opakujem.
Toto moje kuvikanie, samozrejme, je menšinovým názorom, ale myslím si, že má zmysel ho aspoň nahlas vysloviť, aby sme potom neboli prekvapení a nečudovali sa. Ako sa hovorí, kto chce kam, pomôžme mu tam...
-
inspiring_newton
zaujimave kolko ludi pracuje na novele
som zvedavy ,aky gulas z toho vznikne
som zvedavy ,aky gulas z toho vznikne
-
inspiring_liskov
electron: ved prave preto je dobre aby o sebe vedeli