Umarex 1911 - zasekávanie

Plynové pištole, expanzné pištole, plynové náboje
friendly_hofstadter

Príspevok od používateľa friendly_hofstadter »

Neviem či je to tak nezrozumiteľne napísané, alebo sme sa len nerozumeli. Ja sa pýtam, že keď do obchodu vrátim plynovku, ktorá je na mňa registrovaná, čo sa s ňou stane (a s jej registráciou)? Môžu ju niekomu znovu predať? Resp. môže sa dostať do ruky potenciálnemu "vrahovi", ktorý niekomu spáli xicht a plynovka bude stále registrovaná na mňa, teda môžem mať z toho problémy?
inspiring_lewin

Príspevok od používateľa inspiring_lewin »

Tak to je snáď jasné. Vravíš sám, že sa plynovky registrujú. Tak by ju asi nepredali bez toho, aby ju na na nového majiteľa nenapísali .
blissful_davinci

Príspevok od používateľa blissful_davinci »

Ahoj Oliwerko,
ja mám Walther P99 a P22 v prevedení 9mm. Kým P22 funguje perfektne, P99 mi tiež sporadicky zasekol, lebo vyťahovák slabo zachytil okraj nábojky a tá jednoducho ostala nad zásobníkom. Samozrejme keď záver šiel dopredu, chcel prebiť, sa to zaseklo. Zistil som, že skutočne sporadicky sa nábojka z nábojovej komory nevytiahla. Tak som to reklamoval a opravili to. Vyskúšaj dať do nábojovej komory vystrelenú nábojku a spusť záver dopredu. Potom ho pomaly vyťahuj a pozeraj, či nábojka je prichytená k úderníku vyťahovákom, lebo by mala byť. Keď drží a nespadla Ti do priestoru zásobníka je ta zatiaľ dobré. Keď spadla, reklamuj hneď. Keď nie, pokračuj v ťahaní záveru ďalej, až nábojka narazí na vyrážač. Ten by mal to zovretie uvoľniť. Keď nemáš vložený zásobník, nabojka jednoducho spadne. Keď máš vložený napáskovaný zásobník, nová nábojka zo zásobníka tlačená pružinou vymrští uvoľnenú nábojku cez okienko záveru von a nastane normálne prebitie! Keby Ti uvoľnená nábojka predsa len o niečo zachytila a ostala vo vnutri, jednoducho sa to zas zasekne. Aj to je dôvod na reklamáciu, ked používaš štandardné nábojky. To je krátky popis, ako by to malo správne fungovať.
Používateľov profilový obrázok
MyroLM
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa MyroLM »

a iny druh streliva si skusal? aj ten sa zasekava?
Napísať odpoveď

Návrat na "Plynové pištole"