Pouzivanie lasera
-
inspiring_mcclintock
Pouzivanie lasera
Vieme ze laser je zakazany doplnok zbrane. No ked tak vidim airsoftacov pobehovat po okoli so zbranami kat. D (dokonca casto su to verne repliky vojenskych zbrani) s namontovanymi lasermi a bohvie cim este - nedopustaju sa oni len tak nahodou nedovoleneho ozbrojovania? Videl niekto niekedy ze by im PZ udelili pokutu alebo nejaky postih? Nie je to diskriminácia pre ostatnych drzitelov zbrani kat. (A)BC?
-
inspiring_mcclintock
No hej ale laser=zakazaný doplnok zbrane. + Airsoftgun, t.j. vetrovka,plynovka cize zbran kat. D. =Dopustaju sa nedovoleneho ozbrojovania
V rakusku som pocul ze si mozu ludia kludne kupit laser aj tlmic bez problemov, je to pravda? To vyzera tak, len akoby u nas ozbrojene zlozky nas branili "nozikmi" a liezli po stromoch a zakazovali vsetko co by mohlo byt nebezpecnejsie ako maju oni
Ako moze byt policia alebo armada v SR (myslim ty "relativne" vyspelu krajinu) vyzbrojena horsie ako bezny obcan, ved to je absurdne...
P.S.: napr bezne sa predavaju kuse v roznych armyshopoch s laserovymi zameriavacmi, a to uz neni airsoft! napr: http://www.lukostrelba.sk/tovar.php?start_url=20
je to este stale kóšer?
V rakusku som pocul ze si mozu ludia kludne kupit laser aj tlmic bez problemov, je to pravda? To vyzera tak, len akoby u nas ozbrojene zlozky nas branili "nozikmi" a liezli po stromoch a zakazovali vsetko co by mohlo byt nebezpecnejsie ako maju oni
P.S.: napr bezne sa predavaju kuse v roznych armyshopoch s laserovymi zameriavacmi, a to uz neni airsoft! napr: http://www.lukostrelba.sk/tovar.php?start_url=20
je to este stale kóšer?
-
inspiring_ganguly
Ale musim uznat, ze na mlocka by sadol laserovy zameriavac ako rit na serbel
. Neviem preco je laserovy zameriavac nedovoleny doplnok u nas. Napr: u tlmica a atd to chapem, ale toto ee. Ze by sme s tym efektivnejsie strielali ako nase OZ?
Alebo proste len preto, ze laser by nemal byt pre civilov si povedal tvorca zakona? Tak nam zostava "iba" kolimator
?
Igrlik
electron
spherixis
a nie o kolimátore
s tým ,že ak si laser niekto nahodí a funguje s týmto zariadením , musí znášať aj následky

A preto ho mám doma v skrinke - ten LASER

electron
spherixis
Tak mládenci , to ste ma asi zle pochopiliarminius - a to o čom tu točíš??? Kolimátor je regulérne zameriavacie zariadenie, u nás úplne legálne!!!
Tento príspevok bol mierený a mienený o laserovom zameriavačiA to Ti zasa kto povedal
Veď si kúp , namontuj , ale keď ťa chytia , neplač
Šak ja mám , ale doma v skrinke a tam mi je na tri veci
a nie o kolimátore
A preto ho mám doma v skrinke - ten LASER
arminius napísal:C08R4
A to Ti zasa kto povedalTak nam zostava "iba" kolimator![]()
![]()
![]()
Veď si kúp , namontuj , ale keď ťa chytia , neplač![]()
![]()
![]()
![]()
Šak ja mám , ale doma v skrinke a tam mi je na tri veci![]()
![]()
![]()
![]()