Návrh EK k prísnejšej regulácii strelných zbraní v EÚ
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Registered for: 14 years 5 months
Ked bol snem UKIP v Manchestri, to ste mali vidiet tie policajne manevre. Farga a jeho strana nemaju realnu sancu dosiahnut zrusenie gun banu v GB. Ale je dobre, ze aspon niekto o tom zacina verejne hovorit. A samozrejme cheafconstable GMP keca, ako legalizacia zbrani zvysi kriminalitu a ze v roku 2007 bolo straaaasne vela "gun crime". To, ze to boli ilegalne zbrane, z ktorych sa strielalo, uz mlci. A tiez mlci o tom, ze gun ban enormne zvysil nasilnu kriminalitu v GB.
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... le-6594830
http://www.manchestereveningnews.co.uk/ ... le-6594830
Mate nejaké nové info ohľadom tohoto "návrhu z dielne Cecilie Malmström", aké sú tam terminy a povedať niečo bližšie ohľadom celého procesu? Páni z LT, hmm?
Zatiaľ som našiel len tento "výsledok konzultácie/report": http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/wh ... nex_en.pdf
Zatiaľ som našiel len tento "výsledok konzultácie/report": http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/wh ... nex_en.pdf
Objective of the consultation
The aim of the consultation is to collect opinions about action needed at EU level to reduce the threat of firearms to people living in the EU. Responses to this questionnaire will inform a communication which the Commission is preparing for adoption later this year(2013), as well as possible future legislative and other initiatives.
MY sme ľudia čo tu žijeme, MY sme ľudia čo ich volíme, MY sme tí ktorí investovali peniaze do zbraní, MY sme tí ktorí ich budú žalovať za spôsobenú škodu !!! Toto je to čo by si Cecilia Malmström a jej nohsledi mali uvedomiť, darmo si povedia že regonálne štáty nebudú niesť finačné odškodnenie. Ak im to prejde, pripojím sa okamžite k hromadnej žalobe za sposobenú škodu, morálnu ujmu že sa už nemôžem venovať svojmu koníčku, športu, výkone polovníctva, ... Takú veľkú peňaženku Cecilka určite nemá. 
-
inspiring_pare
Skor sa obavam toho, v akych dalsich planoch im prekazaju nase zbrane.. 
Steyr : Tato banda, ktoru reprezentuje Malstromova ti kasle na sudy. Oni kaslu na demokraciu a na hlasy ludu. Urci sa, ze zbrane su zle. Nechaju ti ich, ale na centralnom sklade kde si ich budes moct prist pozret. Samozrejme za to zaplatis. Za chvilu ta to prestane bavit a zbran predas...Pozri kam smeruje EU a vsetky pripravovane pravne normy. Rozhodne ne k demoracii. Ak to prejde tak tu budeme mat novy ZSSR, len vo velkom.
Jedine riesenie je na zaver toho clanku. Kazdy sa musi rozhodnut ako pojde volit. Treba sa vykaslat na pravicu, lavicu, zodpovednost a demokraciu. Je uplne jedno koho z nich pojdete volit, nakoniec vlezu Bruselu do r..i. Treba volit toho kto sa otvorene stavia proti Bruselu. Ako napoveda moze sluzit reakcia Bruselu a mimovladok. Akonahle niekoho oznacia za "extremistu" a varuju proti nemu okamzite ma moj hlas.
Jedine riesenie je na zaver toho clanku. Kazdy sa musi rozhodnut ako pojde volit. Treba sa vykaslat na pravicu, lavicu, zodpovednost a demokraciu. Je uplne jedno koho z nich pojdete volit, nakoniec vlezu Bruselu do r..i. Treba volit toho kto sa otvorene stavia proti Bruselu. Ako napoveda moze sluzit reakcia Bruselu a mimovladok. Akonahle niekoho oznacia za "extremistu" a varuju proti nemu okamzite ma moj hlas.
cecilka tak velku penazenku nema, ale nikto ani netvrdi ze by to platila ona
-
inspiring_liskov
LT intenzivne rokuje s podobnymi organizaciami v zahranici o koordinovanom postupe
viac zverejnime az budu nejake konkretne vysledky
viac zverejnime az budu nejake konkretne vysledky
erebos: ako dobre píšeš, voliť, voliť, voliť, kto nevolí nemá právo sa sťažovať. Ono je v princípe jedno čo Cecilka chce, v "demokracii" velí väčšina. Je dôležité vidieť kto a aká väčšina je. Je tu kopec ľudí ktorí majú zbrane a sú za, kopec ľudí ktorí sú bez zbrane a sú tiež za, potom ďaľší bez zbrane a je im jedno (zahlasujú/priklonia sa tam kto bude lepšie argumentovať) no a zvyšok ktorí sú proti. Stále mi to nedá ale tej Cecilke neverím.
A) je to náná zneužitá k niečomu väčšiemu, klasika zastierací manéver. Tu by pomohlo odhaliť čo to je a poukázať na to. Nebolo by to prvý raz a nielen u nás.
B) je podporovaná lebo je jej/im prd bezpečnosť a len hľadajú cesty ako zarobiť, tiež nie prvý krát vid emisné kvoty ...
C) niekto múdry, koho rady už použili a je overený, im povedal že sú v ... a potrebujú odzbrojiť pretože v minulosti vždy keď to šlachta posrala, plebs povstal a chopil sa zbraní a početnou prevahou strestal mamonistov. Osobne som najviac za toto aj keď je to najviac pritiahnuté za vlasy a mega konšpiratívne ale ...
Nech už je to akokoľvek, A B C ... Z
aktivity LT a iných združení sú viac než potrebné pretože jediné dokážu erudovane argumentovať a vytvoriť opozíciu kde by ostatní mohli násť útočiste.
A ešte jedna vec erebos, čo myslíš že sa stane s nie malým počtom legálnych zbraní (v prípade že všetko zlyhá vrátane finančnej kompenzácie)? Asi nieje ťažké odpovedať.
A) je to náná zneužitá k niečomu väčšiemu, klasika zastierací manéver. Tu by pomohlo odhaliť čo to je a poukázať na to. Nebolo by to prvý raz a nielen u nás.
B) je podporovaná lebo je jej/im prd bezpečnosť a len hľadajú cesty ako zarobiť, tiež nie prvý krát vid emisné kvoty ...
C) niekto múdry, koho rady už použili a je overený, im povedal že sú v ... a potrebujú odzbrojiť pretože v minulosti vždy keď to šlachta posrala, plebs povstal a chopil sa zbraní a početnou prevahou strestal mamonistov. Osobne som najviac za toto aj keď je to najviac pritiahnuté za vlasy a mega konšpiratívne ale ...
Nech už je to akokoľvek, A B C ... Z
A ešte jedna vec erebos, čo myslíš že sa stane s nie malým počtom legálnych zbraní (v prípade že všetko zlyhá vrátane finančnej kompenzácie)? Asi nieje ťažké odpovedať.
-
inspiring_pare
steyr: k tomu bodu A) - v ostatnom case (posledne cca 2roky) tu boli iste snahy pretlacit urcite nemenovane zaujmy, najma v oblasti polnohospodarstva a socialnych sluzieb. Voci tomuto sa zdvihla velka vlna odporu v podobe peticii a roznych pochodov. Selmy sa stiahli, ale co nejde po dobrom, to pojde po zlom.
A je treba pouvazovat aj nad tym, ze tieto tlaky sa uspesne presadzuju nie len na zapade, ale aj na vychode, akoby ziadne hranice neboli. Ale to je len ciste moja uvaha v unaveny piatkovy vecer.
btw: Toto je podla mna tema, ktora by mala byt pristupna len prihlasenemu uzivatelovi, nech to roboty neindexuju. (len ako prevencia faux pas komentarov)
A je treba pouvazovat aj nad tym, ze tieto tlaky sa uspesne presadzuju nie len na zapade, ale aj na vychode, akoby ziadne hranice neboli. Ale to je len ciste moja uvaha v unaveny piatkovy vecer.
btw: Toto je podla mna tema, ktora by mala byt pristupna len prihlasenemu uzivatelovi, nech to roboty neindexuju. (len ako prevencia faux pas komentarov)
Někdo si dal tu práci, usvědčil Malmströmovou z bohapustých lží a
překrucování faktů a po Bruseli se dožaduje disciplinárního řízení proti
komisařce i její protizbraňové komisi.
https://www.facebook.com/TacticalTraini ... noscript=1
Stala se poměrně zásadní věc - a to že jedna (velmi pilná a erudovaná) osoba
z ČR zjistila, že ve zprávách eurokomisařky Cecilie Malmströmové, kterými
opodstatňuje své "tažení proti zbraním v EVropě (které se tak týká dost
podstatně i nás a ohrožuje existanci naší stávající "zbraňové" legislativy)
jsou data zkreslená, různě pokroucená či dokonce naprosto zfalšovaná a
vylhaná... Napadnutí takových zásadních materiálů s celou řadou chyb,
nedostatků či tendenčně chyblě podaných fakt by možná i mohlo přispět k
tlumení snah EU o ovlivňování našich národních zákonů na poli znraní a
sebeobranných prostředků.
Dále uvádíme dopis, který byl adresován "evropskému" ombudsmanovi coby
stížnost na postup této dámy a žádost o urgentní prověření celé věci...
Následuje kompletní text toho (pochopitelně originál je v AJ), co nyní
putuje do Bruselu (snad naše Cecilka bude mít chvilku jiné strarosti, než o
nás, kéž by... )
Cely text na linku linku vyzsie...je to dost dlhe tak nejdem cele kopcit sem...
překrucování faktů a po Bruseli se dožaduje disciplinárního řízení proti
komisařce i její protizbraňové komisi.
https://www.facebook.com/TacticalTraini ... noscript=1
Stala se poměrně zásadní věc - a to že jedna (velmi pilná a erudovaná) osoba
z ČR zjistila, že ve zprávách eurokomisařky Cecilie Malmströmové, kterými
opodstatňuje své "tažení proti zbraním v EVropě (které se tak týká dost
podstatně i nás a ohrožuje existanci naší stávající "zbraňové" legislativy)
jsou data zkreslená, různě pokroucená či dokonce naprosto zfalšovaná a
vylhaná... Napadnutí takových zásadních materiálů s celou řadou chyb,
nedostatků či tendenčně chyblě podaných fakt by možná i mohlo přispět k
tlumení snah EU o ovlivňování našich národních zákonů na poli znraní a
sebeobranných prostředků.
Dále uvádíme dopis, který byl adresován "evropskému" ombudsmanovi coby
stížnost na postup této dámy a žádost o urgentní prověření celé věci...
Následuje kompletní text toho (pochopitelně originál je v AJ), co nyní
putuje do Bruselu (snad naše Cecilka bude mít chvilku jiné strarosti, než o
nás, kéž by... )
Cely text na linku linku vyzsie...je to dost dlhe tak nejdem cele kopcit sem...
niet sa co cudovat, ze z EU prichadzaju neuveritelne rozhodnutia, ak aj ostatni eurokomisari pracuju s nekalymi zamermi ako tato "strapata pani"
Steyr : stane sa to co vsade. Odovzda sa max 40% zbrani. Ostatne pojdu do ilegality....
Nemyslim, ze by sa EU skutocne bala nejakeho "povstania ludu". Takze by ma zaujimalo, kto by mohol mat z odzbrojenia ekonomicky prospech a zaroven ma taku silu, ze tuto agendu dokaze dlhodobo tlacit na najvyssich miestach. Ved samotny obchod s rucnymi zbranami ma v EU slusne rozmery, aj ked zoberieme len civilny sektor. Takze zbrojarska lobby musi byt tiez dost silna a napriek tomu sa zda, ze len horko tazko odraza pokusy antigun lobby. Nechce sa mi verit, ze by za protizbranovou politikou boli len mierotvorcovia a ich kvetinova ideologia, ale ani neverim na nejake spiknutia proti zbraniam.
Ak by bola nejaka peticia / podpisova akcia, prosim LT aby bola spristupnena aj nam neclenom, aby sa tak dosiahla co najvacsia podpora. Aj ked daleko vacsie nadeje vkladam do panov v oblekoch zo svetovych zbrojoviek...
Inak v maji mame volby do europarlamentu, co takto aby sme sa popytali na nazory jednotlivych stran, pripadne aj kandidatov, ak by to nebolo moc pracne. Celkom by ma zaujimal nazor tychto ludi na zbranovu legislativu a mozno by sa vyslal signal, ze tu je nezanedbatelna skupina ludi, ktoru to zaujima. Nieco podobne, ako sa posielalo kandidatom na prezidenta.
Ak by bola nejaka peticia / podpisova akcia, prosim LT aby bola spristupnena aj nam neclenom, aby sa tak dosiahla co najvacsia podpora. Aj ked daleko vacsie nadeje vkladam do panov v oblekoch zo svetovych zbrojoviek...
Inak v maji mame volby do europarlamentu, co takto aby sme sa popytali na nazory jednotlivych stran, pripadne aj kandidatov, ak by to nebolo moc pracne. Celkom by ma zaujimal nazor tychto ludi na zbranovu legislativu a mozno by sa vyslal signal, ze tu je nezanedbatelna skupina ludi, ktoru to zaujima. Nieco podobne, ako sa posielalo kandidatom na prezidenta.