Idem na skúšky, držte palce!
a v podstate hlavne to budeš potrebovať celý život
Bola milá a nakoniec nám poradila aby sme sa vyhýbali použitia NO. Asi vie prečo , či??? 
tak si predstav, že namiesto tej dnešnej komisie stojíš pred senátom súdu, pričom prokurátor číta obžalobu, kde stojí, kde všade si porušil zákon a čo si napáchal 
Tak tak...
Pani prokurátorka síce možno bola milá,ale zato trepla sprostosť jak hovado.Nechápem,ako sa dá vyhnúť NO.urgo napísal:Bola milá a nakoniec nám poradila aby sme sa vyhýbali použitia NO. Asi vie prečo , či???
Jednoducho - nebudeš konať v NO.
Môže to byť ale mierne riziková aktivita (resp. neaktivita). Odporúčať to niekomu je tak trocha divné.
Keď už, tak poradiť niečo v zmysle "veľmi dobre zvážte svoje konanie v NO", ale to každý normálny už vie.
Môže to byť ale mierne riziková aktivita (resp. neaktivita). Odporúčať to niekomu je tak trocha divné.
Keď už, tak poradiť niečo v zmysle "veľmi dobre zvážte svoje konanie v NO", ale to každý normálny už vie.
Možno to myslela tak, že pokiaľ sa dá vyhnúť konaniu v NO (napr. útek), tak radšej zvoliť túto možnosť.
Pokial sa dá vyhnúť konaniu v NO (napr. útek), alebo iná možnosť a ty použiješ zbran,tak sa podla mna už nejedná o NO. 
Uf, si si istý, že hovoríš o NO?
Odporúčam rýchlo-rýchlo doštudovať ...
Odporúčam rýchlo-rýchlo doštudovať ...
Fúúúha , no dobre ked myslíš.
Možno sme sa nepochopili.Samozrejme iná situacia je niekde na ulici a iná v tvojom dome.Nnebudeš predsa voliť útek pred útočníkom z vlastného bytu.
Možno sme sa nepochopili.Samozrejme iná situacia je niekde na ulici a iná v tvojom dome.Nnebudeš predsa voliť útek pred útočníkom z vlastného bytu.
Áno, myslím. A pochopili.
Radšej už nepokračuj a pozri si to.
Radšej už nepokračuj a pozri si to.
-
inspiring_panini
Dva dni dozadu si v inej téme niekomu písal, že na skúškach je treba mať NO/KN v malíčku a teraz napíšeš niečo takéto?goyakla napísal:Pokial sa dá vyhnúť konaniu v NO (napr. útek), alebo iná možnosť a ty použiješ zbran,tak sa podla mna už nejedná o NO.
Od dnes som držiteľ ZP sk. A,F...skúšky v Trenčíne a úplná pohodička...čakal som ťažšie skúšky... 
-
inspiring_khorana
Tak od dneska už aj ja patrím do rodinky so ZP (skup. A,C,F).
Tým by som chcel poďakovať všetkým, ktorí mi pomáhali v celom procese a samozrejme aj tomuto fóru.