Výber revolveru

Používateľov profilový obrázok
Rudo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa Rudo »

Vy nedavate prednost lahkym strelam a navazke nav ykonovej urovni .44 Sp., kde vam hmotnost zbrane dovoli lepsie kontrolovat priebeh vystrelu :mrgreen: ??
dantes
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years

Príspevok od používateľa dantes »

Mate nejaky tip na maly revolver (hlaven 2 - 2,5 palca) s minimalne sestranovym valcom? Zatial som nasiel sedem ranovy taurus 617, ale inak skoro same patranove. Raz 38 spl./ 357 mag. Vopred diky.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

Skus Colt Detective.
dantes
častý prispievateľ

Nevies, kde by sa dal zohnat? Pokial viem tak Colty sa v SR nepredavaju a mozno sa uz ani nevyrabaju. Jazdenemu by som sa radsej vyhol.
Ravenn
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years

Príspevok od používateľa Ravenn »

revolver Colt sa uz nevyraba. predavaju sa len jazdene. Alebo nove, ale z druhej ruky

pred nejakym casom sa predal jeden v Banskej Bystrici alebo vo Zvolene za prijatelnu cenu.

alebo potom vybehnut za hranice

http://www.austriaarms.com/used_weapons ... 57_magnum/
Miro389
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Miro389 »

Balistik mal jeden, cukrik zbran.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Rudo napísal:Vy nedavate prednost lahkym strelam a navazke nav ykonovej urovni .44 Sp., kde vam hmotnost zbrane dovoli lepsie kontrolovat priebeh vystrelu :mrgreen: ??
zasa si kukal telku ? 8)
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

dantes napísal:Mate nejaky tip na maly revolver (hlaven 2 - 2,5 palca) s minimalne sestranovym valcom? Zatial som nasiel sedem ranovy taurus 617, ale inak skoro same patranove. Raz 38 spl./ 357 mag. Vopred diky.
S&W Model Governor sa robí 6 ranový 2,5 palec ale sú to atypické kalibre na revolver, 629 v 44 magnum sa robí aj 2,5 palec,

S&W 686 sa robí aj 2,5 palec so 7 ranovým valcom .357 magnum, model 327 sa robí 2 palec s 8 ranovým valcom .357 magnum,

Taurus 617SS2 je malý sedemraňák v .357 magnum, Taurus 817 je tiež sedemranový, Taurus 444 sa robí aj ako 2,5 palec
dantes
častý prispievateľ

Diky Zoid, ty si ako encyklopedia svetovych zbrojoviek spojena s rychlovyhladavacom :wink: . Ten Governor vypadava kvoli razi, nieco podobne mal aj taurus (tusim judge). Prioritne sa pozriem na SW 686/327, taurusy su druhe v rade.
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

Zoidberg37 napísal: 629 v 44 magnum sa robí aj 2,5 palec,
ten kratky 29 , konkretne 329 Night Guard z lahkej zliatiny v kombinacii s kratkym laufom je lamac zapasti.
Nikdy z neho neviem dat viac ako 2 valce, ale aspon to nejde tak do penazi :)
dantes
častý prispievateľ

Kratky a lahky revolver a 44Rm k sebe moc nepasuju. Dalo by sa to ale dobre pouzit so 44Spl. Podla US diskusii je to vraj dobry naboj na sebaobranu.

Inak podla stranky SW je vacsina modelov 686 a 327 je discontinued, takze uvidim, ci nieco najdem. Zatial diky.
inspiring_panini

Príspevok od používateľa inspiring_panini »

Roman: hej to si už spomínal :D a niekto hovorí že s .44 magnum je drahá streľba :lol:

dantes: ja osobne by som 2 palec v .357 nechcel, pretože ten náboj býva častejšie použitý s pomaly horiacim prachom, pričom z takto krátkej hlavne je projektil už mimo hlavne a prach dohára "zbytočne" mimo. Výsledok je veľký spätný ráz a výkon silnejšieho 9 luger. Ale ak je to z nejakého dôvodu aj tak to čo chceš, tak pozri tento inzerát: http://www.e-zbrane.sk/index.php/inzerc ... 596-saw-66 To ako je urobená tá pažbička je perfektné, všeobecne mám rád tie modely čo sú SA/DA ale majú poloskrytý kohút, ktorý sa ti teda nenatiahne ani nezachytí vo vrecku a celkovo je určený oveľa viac na streľbu DA. Pričom ale stále je núdzová možnosť SA zachovaná.
dantes
častý prispievateľ

Ani pre mna nie je 357 mag. priorita. Obavam sa ale, ze na SK trhu si moc vyberat nemozem. Ak by to nepojde inak, vezmem 357 mag a zvacsa budem aj tak strielat 38 Spl., ak to nebude robit problem zbrani. Alebo budem musiet vziat 5- ranovy.
MRBLUE
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 3 months

Príspevok od používateľa MRBLUE »

Ber ten Taurus 617,je to prijemna zbran. V Cechach ich maju viaceri predajcovia skladom a neni problem s dovozom.
Ohladne streliva,niektori vyrobcovia robia specialne strelivo do revolverov s kratkou hlavnou.
dantes
častý prispievateľ

Jedine co mi tam vadi, su tie porty, inak by to bol jeden z horucich kandidatov. Bojim sa, ale, ze v noci v dome, alebo na zahrade by tie porty boli dost neprijemne. Neexistuje neportovana verzia?

Radsej by som zainvestoval do niecoho od sw/ rugera, keby bolo (ale take performance center uz by bolo cenou asi prilis). Inak nic proti taurusom, strielal som 85UL a v pohode. Akurat sa znamemu po case rozpadol. Bolo ale v papieroch ferovo napisane, ze vydrz je 5000 ran.
Napísať odpoveď

Návrat na "Revolvery - všetky značky"