Lupara
Roman : Dik za ozrejmenie... JV poznam osobne ako odbornika a nebolo my jasne preco sa tam takto vyjadroval...
Na druhej strane ma dost rokov a skusenosti na to aby sa TV Hnoj nebavil. Predpokladam, ze v buducnosti uz bude mudrejsi...
Na druhej strane ma dost rokov a skusenosti na to aby sa TV Hnoj nebavil. Predpokladam, ze v buducnosti uz bude mudrejsi...
Pekne tento stat dopadol, par zostrihanych odpovedi a JV teraz z toho vysiel ako amater. Nebude to nahodou poskodenie dobreho mena a sirenie poplasnej spravy? Ved teraz si ludia budu mysliet, ze lupara je nieco ako cupakabra a mozno aj samotny belzebub.
Uz by bolo na case aby takychto novinarov niekto zazaloval a poriadne skasiroval za dezinformacie a bludy.
Uz by bolo na case aby takychto novinarov niekto zazaloval a poriadne skasiroval za dezinformacie a bludy.
-
inspiring_jennings
Ak je to naozaj tak, tak potom odvolávam moje tvrdenia na adresu odborníka, naozaj z tej reportáže vyšiel ako vôl, fakt je pravda, že strih urobí všetko... Podobne ako v diele Simpsonovcov, ak si pamätáte, kde Homer bol obvinený zo sexuálneho obťažovania, v skutočnosti zjedol len želatínovú Venušu, ten rozhovor a hodiny na stene za ním, čo robili ventilátor hore a dole, je to isté, čo sa robí v našich médiach... Byť tým pánom, nenechal by som to tak a jednoznačne podal sťažnosť...
Z toho plynie ponaučenie do budúcnosti. Buď trvať na odvysielaní nezostrihaného materiálu, čo asi nie je celkom možné, alebo trvať na autorizácii odvysielaného šotu. Bez toho do mikrofónu ani prd.
-
inspiring_liskov
uz sme slusne OT.
Jozo ma svoje roky praxe a do telky daval stanoviska davno pred tym nez mala vacsina tu pritomnych foristov zbrojak.
Potom ho raz nasrali a povedal si ze uz nikdy, zjavne ho to preslo.
Uz by som to nerozoberal, je to jeho vec.
Jozo ma svoje roky praxe a do telky daval stanoviska davno pred tym nez mala vacsina tu pritomnych foristov zbrojak.
Potom ho raz nasrali a povedal si ze uz nikdy, zjavne ho to preslo.
Uz by som to nerozoberal, je to jeho vec.
Jedno z najlepsich komunikacnych skoleni, ktore som kedy mal bola prave Medialna (a krizova) komunikacia. Clovek (ak predtym nechapal) pochopi, co je to spravodajstvo, ako sa s mediami komunikuje, comu sa treba vystrihat a comu sa venovat. Bez praxe je to vsak dost bieda.
Ak davate par krat do roka stanoviska mediam, odporucam vam taketo nieco absolvovat, da vam to nadhlad a aj spolupracu s mediami vam to ulahci.
Ak davate par krat do roka stanoviska mediam, odporucam vam taketo nieco absolvovat, da vam to nadhlad a aj spolupracu s mediami vam to ulahci.
Mna vykreslili médiá ako chmuľa len raz. To bolo po prvom rozhovore vôbec. Odvtedy som každý rozhovor autorizoval.
Pán z predajne E. vstúpil dvakrát do tej istej rieky. Stane sa každému.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
Pán z predajne E. vstúpil dvakrát do tej istej rieky. Stane sa každému.
Fool me once, shame on you; fool me twice, shame on me.
-
inspiring_cohen
Osobne by som od neho nekúpil už ani žuvačky. Je jasné keď príde markíza alebo jojka tak to dopadne ako sme si videli. A pán odborník si za to môže sám. To že jeho rozhovor prekrútili a zostrihali ho neobhajuje skôr podľa môjho názoru opačne pohoršuje.Rozumný človek si dá pozor na čo im dá práva. A 99% ľudí sa aj tak nedozvie že to je zostrihané lebo väčšina ľudí papá čo im tam naservírujú.
Ja robím vyhlásenia do médií už mnoho rokov. Pri každom nakrúcaní to je tak 50% na 50%, či po zostrihu vyjdem ako chmuľo, ktorého zneužili reportéri na svoje účely. Samozrejme sa vždy snažím tlačiť na autorizáciu. Samozrejme slovne prisľúbia ale žiaden zákon im neprikazuje ten slovný prísľub aj dodržať. Oni to vedia a každý s kým "páni redaktori" robia rozhovor je pri nich len kur.a , ktorú potrtk.jú. a potom idú ďalej s povýšeneckým pohľadom nezávislých médií, ktoré nikto na svete neprinúti robiť to, čo dotyčný chce. (Ani veľký Paška si v NR SR s nimi nevedel poradiť, tak ich jednoducho vykázal z parlamentu)pietro32i napísal:Z toho plynie ponaučenie do budúcnosti. Buď trvať na odvysielaní nezostrihaného materiálu, čo asi nie je celkom možné, alebo trvať na autorizácii odvysielaného šotu. Bez toho do mikrofónu ani prd.
To, čo písal Mesi o tých školeniach je fakt dobrý nápad. Ak niekto naozaj chce robiť vyhlásenia do televízie vo väčšom rozsahu ako "Aj múdri schybí" by sa mal nad absolvovaním takéhoto školenia vážne zamyslieť.
Aj v tomto smutnom prípade isto už redaktor s kameramanom vchádzali do obchodu s vopred pripraveným posolstvom, ktoré chcú odvysielať bez ohľadu na to, čo im bude povedané.
Ak to nejde slovne, tak treba trvať na písomnej forme. Viem si predstaviť, že by si takto hneď začali hľadať inú ovcu, ktorá sa nechá ostrihať so slovným prísľubom, ale ak by sa podobne začala správať väčšina potenciálnych poskytovateľov rozhovorov... Podľa mňa však vsádzajú na predstavu človeka, že budem v telke, môžem sa blysnúť, a keďže viem o čom hovorím, tak sa mi nemôže stať, že budem znemožnený.
Takticka verzia

Lovec : J.Z. sa poserie.......
Priprav sa na navstevu reportera TV Hnoj....
Priprav sa na navstevu reportera TV Hnoj....
-
inspiring_shirley
a ked ja som bol teraz u E.. na predajni tak mi povedali ze luparu nemaju a nikdy mat nebudu lebo je to zakazana zbran :/ a tak som sa na ňu tešil. 
A bavil si sa z holohlavym? On mava take divne nazory a hlasky