alebo povedane inak: ked neviem co robim a neviem ake to moze mat nasledky, tak to nerobimMesi napísal:Jedno z najlepsich komunikacnych skoleni, ktore som kedy mal bola prave Medialna (a krizova) komunikacia. Clovek (ak predtym nechapal) pochopi, co je to spravodajstvo, ako sa s mediami komunikuje, comu sa treba vystrihat a comu sa venovat. Bez praxe je to vsak dost bieda.
Ak davate par krat do roka stanoviska mediam, odporucam vam taketo nieco absolvovat, da vam to nadhlad a aj spolupracu s mediami vam to ulahci.
Lupara
-
inspiring_austin
-
inspiring_austin
Tu vidiet ako lahko ako male decko na lizanku si manipulovatelny: Skocis na lep takym skolackom z Jojky v tomto pripade, kt. tak nanajvys vedia manipulovat retardovanu cast populacie SK, tak potom carodejom s informaciami z Kremla uveris cokolvek. A to si dovolis sa vyjadrovat k celemu spektru otazok od hadzania hnoja po medzinarodne rieseniavanto napísal:Dik za info, to meni cely moj pohlad na vec. Tomu panovi som ukrivdil v jednom mojom predoslom prispevku. .
nieco podobne riesili aj Cesi...peterson napísal:pravdu vravíš. Len zasmradili a postupne to vyprchá.
http://www.strelectvi.cz/forum/lupara-t2406-100.html
abakan: toho pana nepoznam a neviem kto to je, po zhliadnuti rozhovoru s nim som hodnotil to co som videl. Manipulovatelny je kazdy a ked niekto niekoho chce oklamat a vie ako to spravit tak sa mu to aj podari. Nemam problem uznat, ze som sa mylil ak tak zistim. A doteraz som netusil, ze ucelovym zostrihanim rozhovoru s clovekom od fachu, sa da razom z neho spravit debila. Alebo aspon by som necakal, ze niekto to takto aj spravi.
zdalo by sa, že humbuk okolo toho ustal. Neni to tak.
Dokonca aj JV bol na jednom sedení na PPZ, kde sa o tom diskutovalo. Niektorých trápilo a trápi, ako by sa dalo zvrátiť právoplatné rozhodnutie správneho orgánu?
Iniciátor celého problému stále z pozadia tlačí na pílu a chce dať všetkým pocítiť svoju urážku. Znalec, ktorý robil posudok bude vraj disciplinárne potrestaný. To je ozaj pekná vizitka. Ak niekto urazený ide spochybňovať znaleckú samostatnosť a nestrannosť iného kolegu.
Vypisuje ostatným kolegom maily, kde okydáva niektorých kolegov a keď sme ho viacerí vyzvali na komunikáciu- hrá mrtveho brouka a ignoranta. Ja tiež môžem rozposlať zopár mailov, ktoré mnohým otvoria oči a prehodnotia pána urazeného.
Niekto však vo svojej samoľúbosti a ješitnosti zabúda, že aj druhí vedia bojovať "rovnakými zbraňami" - napr.cez médiá či silných funkcionárov.
Ale fakt neviem, načo bude dobré takéto meranie si údov?
Dokonca aj JV bol na jednom sedení na PPZ, kde sa o tom diskutovalo. Niektorých trápilo a trápi, ako by sa dalo zvrátiť právoplatné rozhodnutie správneho orgánu?
Iniciátor celého problému stále z pozadia tlačí na pílu a chce dať všetkým pocítiť svoju urážku. Znalec, ktorý robil posudok bude vraj disciplinárne potrestaný. To je ozaj pekná vizitka. Ak niekto urazený ide spochybňovať znaleckú samostatnosť a nestrannosť iného kolegu.
Vypisuje ostatným kolegom maily, kde okydáva niektorých kolegov a keď sme ho viacerí vyzvali na komunikáciu- hrá mrtveho brouka a ignoranta. Ja tiež môžem rozposlať zopár mailov, ktoré mnohým otvoria oči a prehodnotia pána urazeného.
Niekto však vo svojej samoľúbosti a ješitnosti zabúda, že aj druhí vedia bojovať "rovnakými zbraňami" - napr.cez médiá či silných funkcionárov.
Ale fakt neviem, načo bude dobré takéto meranie si údov?
Vt kvôli takej kravine narobite. Pri najbližšej novelizácii zákona "sa to osetri", pôjde to do inej kategórie, PZ tych všetkých troch majiteľov zvolá a "opravi" im kartičku zbrane. A bude vymalovane.
Gewehr : na Slovensku je ku dnešnému dňu 15 takýchto zbraní
nechapes nadsazku? proste sa zmeni zakon a aj keby mali vsetkych 15 a pol majitela obist osobne, tak to nebude ziadny problem
Nebol tam smajl. Ale chápem a verím,že pán urazený tieto dni žije len pomstou a s mojím menom na perách
To nič nemení na tom, že výsledkom týchto zabomysich vojen bude pruserovy návrh nejakej novely, kde si budeme všetci buchat hlavu o stenu. Toto meranie si toho kto má väčší a búchanie sa do pŕs kto je víťazom neprinesie nikomu nič dobré, skôr naopak.
Ja si plánujem kúpiť Pardus Compactnú brokovnicu priamo z výroby 
Tu je odkaz http://www.pardusarms.com/wp-content/ga ... l-pump.jpg
Tu je odkaz http://www.pardusarms.com/wp-content/ga ... l-pump.jpg
Co stojí tá najmenšia ?
Cena je približne 300 - 350 eur.
Bližšie info do správy.
Bližšie info do správy.
pekný link, ale v nesprávnej téme
V tvojom prípade sa bavíme o kompaktnej brokovnici, ktorej použitie bude vždy na športové účely alebo služobné použitie.
V tomto prípade si nemyslím, že by mohli byť aplikované ustanovenia zákona (§5 ods.1 pís b)
Skôr mi sem pasuje Secura od Brettona
V tvojom prípade sa bavíme o kompaktnej brokovnici, ktorej použitie bude vždy na športové účely alebo služobné použitie.
V tomto prípade si nemyslím, že by mohli byť aplikované ustanovenia zákona (§5 ods.1 pís b)
Skôr mi sem pasuje Secura od Brettona
Secury uz nerobia, minule som sa tam nato pytal