Lupara

inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

Mesi napísal:Jedno z najlepsich komunikacnych skoleni, ktore som kedy mal bola prave Medialna (a krizova) komunikacia. Clovek (ak predtym nechapal) pochopi, co je to spravodajstvo, ako sa s mediami komunikuje, comu sa treba vystrihat a comu sa venovat. Bez praxe je to vsak dost bieda.

Ak davate par krat do roka stanoviska mediam, odporucam vam taketo nieco absolvovat, da vam to nadhlad a aj spolupracu s mediami vam to ulahci.
alebo povedane inak: ked neviem co robim a neviem ake to moze mat nasledky, tak to nerobim :wink:
inspiring_austin

Príspevok od používateľa inspiring_austin »

vanto napísal:Dik za info, to meni cely moj pohlad na vec. Tomu panovi som ukrivdil v jednom mojom predoslom prispevku. .
Tu vidiet ako lahko ako male decko na lizanku si manipulovatelny: Skocis na lep takym skolackom z Jojky v tomto pripade, kt. tak nanajvys vedia manipulovat retardovanu cast populacie SK, tak potom carodejom s informaciami z Kremla uveris cokolvek. A to si dovolis sa vyjadrovat k celemu spektru otazok od hadzania hnoja po medzinarodne riesenia :!: Klame Ta Tvoje ego alebo bezbreha naivita.
Používateľov profilový obrázok
falconsix
občasný prispievateľ
Registered for: 14 years 3 months

Príspevok od používateľa falconsix »

peterson napísal:pravdu vravíš. Len zasmradili a postupne to vyprchá.
nieco podobne riesili aj Cesi...
http://www.strelectvi.cz/forum/lupara-t2406-100.html
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

abakan: toho pana nepoznam a neviem kto to je, po zhliadnuti rozhovoru s nim som hodnotil to co som videl. Manipulovatelny je kazdy a ked niekto niekoho chce oklamat a vie ako to spravit tak sa mu to aj podari. Nemam problem uznat, ze som sa mylil ak tak zistim. A doteraz som netusil, ze ucelovym zostrihanim rozhovoru s clovekom od fachu, sa da razom z neho spravit debila. Alebo aspon by som necakal, ze niekto to takto aj spravi.
peterson
expert
Registered for: 16 years 1 month

Príspevok od používateľa peterson »

zdalo by sa, že humbuk okolo toho ustal. Neni to tak.
Dokonca aj JV bol na jednom sedení na PPZ, kde sa o tom diskutovalo. Niektorých trápilo a trápi, ako by sa dalo zvrátiť právoplatné rozhodnutie správneho orgánu?
Iniciátor celého problému stále z pozadia tlačí na pílu a chce dať všetkým pocítiť svoju urážku. Znalec, ktorý robil posudok bude vraj disciplinárne potrestaný. To je ozaj pekná vizitka. Ak niekto urazený ide spochybňovať znaleckú samostatnosť a nestrannosť iného kolegu.

Vypisuje ostatným kolegom maily, kde okydáva niektorých kolegov a keď sme ho viacerí vyzvali na komunikáciu- hrá mrtveho brouka a ignoranta. Ja tiež môžem rozposlať zopár mailov, ktoré mnohým otvoria oči a prehodnotia pána urazeného.
Niekto však vo svojej samoľúbosti a ješitnosti zabúda, že aj druhí vedia bojovať "rovnakými zbraňami" - napr.cez médiá či silných funkcionárov.

Ale fakt neviem, načo bude dobré takéto meranie si údov?
gewehr
expert
Registered for: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Vt kvôli takej kravine narobite. Pri najbližšej novelizácii zákona "sa to osetri", pôjde to do inej kategórie, PZ tych všetkých troch majiteľov zvolá a "opravi" im kartičku zbrane. A bude vymalovane.
peterson
expert

Gewehr : na Slovensku je ku dnešnému dňu 15 takýchto zbraní
gewehr
expert

nechapes nadsazku? proste sa zmeni zakon a aj keby mali vsetkych 15 a pol majitela obist osobne, tak to nebude ziadny problem
peterson
expert

Nebol tam smajl. Ale chápem a verím,že pán urazený tieto dni žije len pomstou a s mojím menom na perách
gewehr
expert

To nič nemení na tom, že výsledkom týchto zabomysich vojen bude pruserovy návrh nejakej novely, kde si budeme všetci buchat hlavu o stenu. Toto meranie si toho kto má väčší a búchanie sa do pŕs kto je víťazom neprinesie nikomu nič dobré, skôr naopak.
cemsi
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa cemsi »

Ja si plánujem kúpiť Pardus Compactnú brokovnicu priamo z výroby :)

Tu je odkaz http://www.pardusarms.com/wp-content/ga ... l-pump.jpg
Prílohy
tactical-pump.jpg
Jean
prispievateľ
Registered for: 14 years 8 months

Príspevok od používateľa Jean »

Co stojí tá najmenšia ?
cemsi
občasný prispievateľ
Registered for: 15 years 2 months

Príspevok od používateľa cemsi »

Cena je približne 300 - 350 eur.
Bližšie info do správy.
peterson
expert

pekný link, ale v nesprávnej téme :)

V tvojom prípade sa bavíme o kompaktnej brokovnici, ktorej použitie bude vždy na športové účely alebo služobné použitie.
V tomto prípade si nemyslím, že by mohli byť aplikované ustanovenia zákona (§5 ods.1 pís b)

Skôr mi sem pasuje Secura od Brettona
vanto
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 7 months

Príspevok od používateľa vanto »

Secury uz nerobia, minule som sa tam nato pytal
Napísať odpoveď

Návrat na "Zákon o zbraniach"