Správa fóra

Nahlasovanie chýb, odkazy adminom a moderátorom, kontakt na admina etc.
Používateľov profilový obrázok
yarco
moderátor
Dátum registrácie: 18 years 11 months

Príspevok od používateľa yarco »

Nesúhlasím, čo sa súkromných správ týka.
Z môjho pohľadu je to len alternatíva emailu, ale obmedzene využiteľná len v priestore fóra v rámci jeho enginu.

Na moju diskrétnosť má nárok len ten, komu ju prisľúbim alebo kto si ju zaslúži (ergo mám s ním predchádzajúcu dobrú skúsenosť). Obvykle sa jej odo mňa dostane takmer každému, ale nie je nárokovateľná.

Inak povedané - ak mi neznámy vypatlaný bulo napíše závadný agresívny email či SS, nevidím dôvod, prečo by som ho mal "kryť". Napr. pred ostatnými modmi, aby mohli spoločne so mnou zvážiť primeranú sankciu pre dotyčného.
I keď uznávam, že zverejnenie PM priamo na fóre nie je zrovna moja šálka kávy.
dantes
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 4 months

Príspevok od používateľa dantes »

Taktiez nesuhlasim s kadrovanim foristov a vytvaraniu privilegovanych skupin, podobne ako pani vyssie.
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Ja som »

peterson napísal: Ak máme byť spravodliví- v poslednom konflikte vybuchol "Jasom", ktorý počastoval AK47 urážkami a prirovnaniami.
"Roman" to následne zaklincoval , že "ty bukvičák" ... To len na margo-kto- komu - čo.
bola to otazka a nie konstatovanie... AK47 v urazkach vobec nezaostava, takze trochu objektivnosti poprosim...
peterson napísal:Svojho času by mňa zato čakala výstraha. Takže by som prosil objektívne nazeranie a hlavne toleranciu. Fórum ma stále slušnú úroveň komunikácie v porovnaní s inými diskusiami.
Toleranciu voci absolutnej netolerancii inych foristov? to nejako nedava zmysel. Najviac netolerantne nazory tu ma prave parta okolo ... no nebudem ich znovu ani menovat...

peterson napísal:Neťahajte sem Vaše osobné a názorové pocity.
Ja som debaty o homosexualoch nezacal, takze toto je potrebne adresovat na adresu pana fuega, AK47 a spol, ktori si to tu pomylili s nejakym konspiracno-politickym forom.
AK47
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Existencia sekcie "mimo témy" nikoho neoprávňuje porušovať pravidlá fóra. Ak niečo znižuje hodnotu diskusie, potom sú to podľa môjho názoru rôzne privilegované skupiny, u ktorých sa prehliada hrubé porušovanie pravidiel tohto fóra.
Ja som
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 8 months

Príspevok od používateľa Ja som »

Ak reagujes na moj posledny post, tak si ho prosim ta este raz precitaj, lebo reagujes uplne odveci.
AK47
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 10 months

Príspevok od používateľa AK47 »

Tvoje posty mi v drvivej väčšine prípadov nestoja za reakciu. Reagoval som na výrok tvojho spolužiaka, ktorý ti tu návrhom na zmenu pravidiel vyjadruje solidaritu a píše o "znižovaní hodnoty fóra".
BTV
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months

Príspevok od používateľa BTV »

Pre Admina, alebo Panzera:

Mohli by ste prosim upravit tu novu reklamu co je tu od vcera (TCA Academy)? Asi ju bude lan treba otocit o 90° pripadne posunut nizsie.

Dakujem
Adrian
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Mne to taktiez posuva forum dolu, pod reklamny pruh.
Az po prihlaseni a par kliknutiach sa to zarovnalo spravne.
Panzer
Administrátor
Dátum registrácie: 19 years 2 months

Príspevok od používateľa Panzer »

BTV napísal:Pre Admina, alebo Panzera:

Mohli by ste prosim upravit tu novu reklamu co je tu od vcera (TCA Academy)? Asi ju bude lan treba otocit o 90° pripadne posunut nizsie.
To je pre admina, ja také práva nemám. 8)
gereta
prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 8 months

Príspevok od používateľa gereta »

Ten banner TCA je rieseny trochu nestastne, nakolko pri citani cez iPAD ked som naskrolovany na vrch stranky, tak zbera aj cast z textu napravo a pri skrolovani nadol sa rozpadne na dva pruhy po stranach a vyzera to dost zle. Asi by bolo lepsie alternovat ho s tym reloadingovym bannerom na jednom mieste...

Zakryva napr. cisla stranok, dalsi a pod, takze navigacia je znemoznena!
AchoSK01
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years 4 months

Príspevok od používateľa AchoSK01 »

To iste na Tablete beziacom na Droide...
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

firma TCA tusim hned v prvy den stihla nasrat vacsinu WF clenov :)
tomu hovorim stastny zaciatok
peterson
expert
Dátum registrácie: 16 years 6 months

Príspevok od používateľa peterson »

to, že mi na YouTube vyskakovalo ich okno namiesto reklamy na AAAodžub mi až tak nevadilo- ale táto bannerová "prasáreň", ktorá robí bordel na noteboku i androide - to je ozaj binec
Ferri719
prispievateľ
Dátum registrácie: 14 years 7 months

Príspevok od používateľa Ferri719 »

Najvacsim uspechom hocijakej reklamy je, ze sa o nej hovori aj ked sa na nu adresat reklamy prave nepozera. Teraz vie o TCA academy asi kazdy a na hodne dlho. :D
inspiring_liskov

Príspevok od používateľa inspiring_liskov »

a to este keby ludia vedeli o pozadi a vzniku tej firmy... to by bolo dopopuku...
Napísať odpoveď

Návrat na "Správa fóra"