SWS (Stretnutie Webfora - Slovensko) 02-03.08.2014,Istebné.
-
inspiring_newton
DUSO
budu ta kontaktovat
budu ta kontaktovat
Mohol by, prosím, niekto doniesť na odskúšanie CZ 97 B ?
Páni, beriem viacero zbraní. Nábojov som zohnal relatívne dosť, ale mám problém s .308win za rozumnú cenu. Beriem tam Garand M1 v .308win a skoda by bola na nu len pozerat. Viete niekto zohnat za rozumnú cenu? L.
mam ocakavat potvrdzujuci mail o prijati platby, respektive registracii na tohtorocne SWS, alebo ani nie?
...
mail neocakavaj, nestiham, platba dorazilasirdo napísal:mam ocakavat potvrdzujuci mail o prijati platby, respektive registracii na tohtorocne SWS, alebo ani nie?...
dz
OK, to mi staci...
Ideme dvaja z Kosic, takze ak by potreboval niekto vziat cestou do Istebneho, napiste SS.
EDIT: Ak je zaujem, mozem doniest SubCompact vz. 58 od KolArms na omakanie, odstrielanie.
EDIT: Ak je zaujem, mozem doniest SubCompact vz. 58 od KolArms na omakanie, odstrielanie.
Zaujem je o vsetko... Nepytaj sa a dones.... 
Cim viac zbrani, tym viac adididas
Cim viac zbrani, tym viac adididas
Inac tento rok bude znovu bohata tombola, a bude vela predajnych stankov, tak si nezabudnite doniest aj vacsie mnoztvo €
No nevyzeralo to dobre,ale ak mi zas nahle nieco važne do toho nepride tak pridem 
aký je aktuálny počet účastníkov?
Strelci nezabudnite, že toto hlasovanie je výnimočné. Pripúšťa možnosť zmeniť vlastné pôvodné hlasovanie podľa momentálnej situácie. Teda ak ste aj hlasovali pôvodne, že neprídete a ste si to rozmysleli, môžte opäť zahlasovať, že prídete. A naopak.
Takéto hlasovanie povoľujem raz za desať rokov, takže to využite.
Takéto hlasovanie povoľujem raz za desať rokov, takže to využite.
18 ludi uhradilo ucastnicky poplatok, nejaky zaplatia na mieste, plus organizatori, pride cca 30 ludipeterson napísal:aký je aktuálny počet účastníkov?
-
inspiring_liskov
napríklad ja, ozaj terce pre klub chces ??DUSO napísal:, nejaky zaplatia na mieste...