Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
No kdyby to mělo nějakou oficiální pozvánku aby se mohli zůčastnit i čehuni tak jo.
-
inspiring_meninsky
Nazdar sniperi a sniperky
Dal som na web propozicie na DPS taktiku a na LR1000.
Bude sa strielat co posledne (300-700m) len som dal upravit terc postavy na 400m/500m , obrys je ovela hrubsi a cisla su uplne malicke a sede .
Pozrite si propozicie na LR1000 , Ivo trochu upravil pravidla
Tesim sa ze sa po prazdninach zas uvidime a zastrielame si .
Vas Hroch
Dal som na web propozicie na DPS taktiku a na LR1000.
Bude sa strielat co posledne (300-700m) len som dal upravit terc postavy na 400m/500m , obrys je ovela hrubsi a cisla su uplne malicke a sede .
Pozrite si propozicie na LR1000 , Ivo trochu upravil pravidla
Tesim sa ze sa po prazdninach zas uvidime a zastrielame si .
Vas Hroch
-
inspiring_meninsky
Ahoj sniperi a sniperky
Vysledky su na webe .
Som rad ze nam vyslo take krasne pocasie ,ale skoda ze nefukalo
Vysledky su na webe .
Som rad ze nam vyslo take krasne pocasie ,ale skoda ze nefukalo
Hm to sa budeme musiet na Slovensku zacat ucit strielat. Pekne nam bratia cesi nalozili.... 
-
inspiring_meninsky
Ahoj Sniperi a sniperky
Pridal som propozicie na web , bude to sutaz denne strelby na dps ( taktika do 700m ) aj pistol .
Nocne strelby na DPS , prespanie na Zahori a rano LR 1000
Trochu to obmenime takze nebude to uplna klasika na aku ste zvyknuti ..
Pridal som propozicie na web , bude to sutaz denne strelby na dps ( taktika do 700m ) aj pistol .
Nocne strelby na DPS , prespanie na Zahori a rano LR 1000
Trochu to obmenime takze nebude to uplna klasika na aku ste zvyknuti ..
Rovněž jsem spokojenej s výsedky. 
- Gunslinger
- moderátor
- Registered for: 17 years 11 months
Kall: Hezky, pozeram ze Ti to uslo len velmi tesne, nebyt tych gongov bolo by to na medailu.
Ale aj tak tohto roku uz asi nebudem moct dojst, takze tie medaily si kludne poprerozdelujte medzi sebou 
Gunslinger
onevan: Pekne, pekne, a ze kamarat...onevan napísal:A nebo Gunsovi vůbec neříkejte, že sou nějaký závodyKdyž střílí tak je přímo nesnesitelnej
))
Gunslinger
myslel jsem že je to úcta k hostům, my něco podobnýho děláme v Poříčanech v standart a otevřený miřidla už několik let.... 
Ale to byla jen srandaGunslinger napísal:Kall: Hezky, pozeram ze Ti to uslo len velmi tesne, nebyt tych gongov bolo by to na medailu.
onevan: Pekne, pekne, a ze kamarat...onevan napísal:A nebo Gunsovi vůbec neříkejte, že sou nějaký závodyKdyž střílí tak je přímo nesnesitelnej
))
![]()
Ale aj tak tohto roku uz asi nebudem moct dojst, takze tie medaily si kludne poprerozdelujte medzi sebou
Gunslinger
Jasně, že bych tě rád do konce roku viděl
Hele a snad stihnu i ten kalendář z těch tvejch skvělejch fotek.
od kolkej do kolkej je zajtra trening? nikde to na webe ani v propoziciach neviem najst
dakujem za info
dakujem za info
trening bude od 12:00 na VSTU
...Uz nikdy pred pretekom nechlastam!
Prisaham.
Prisaham.
Rasto, ten Chivas a hruskovica nas zdolali. A prestan s takymi predsavzatiami...nabuduce ti to vytlcieme z hlavy.
Budou výsledky z tý tragédie?