1. Tvrdost materialu
2. Hrubka materialu
Ozaj od noveho roka ideme predavat polotovary a jednoduche a lacne zavesne terce.
Tak aby sme zredukovali naklady na minimum a tym ponukli mesie ceny.
Kamarát mi ako protislužbičku spichol terč "kráčajúci" - podľa fotky z dajakého emerického webu... z voľajakej konštrukčnej ocele hrúbky necelých 6mm. Priemer terčíkov je asi 6cm, a celkom pekne to funguje, je to dobrá zábava. Vzhľadom na moje poloslepé oči a roztrasené ruky som strieľal asi na 20-25m. Na druhej fotke je vidieť, čo s tou oceľou spravili pomedené HV Federal Champion 36gr s dutinkou, strieľané z "winchestrovky" NorincoAdrian napísal:Ked sme pri tych kovovych tercoch. Pouzivate nejake kovove terce na malorazku ...?
Igrlik napísal:Kamarát mi ako protislužbičku spichol terč "kráčajúci" - podľa fotky z dajakého emerického webu... z voľajakej konštrukčnej ocele hrúbky necelých 6mm. Priemer terčíkov je asi 6cm, a celkom pekne to funguje, je to dobrá zábava. Vzhľadom na moje poloslepé oči a roztrasené ruky som strieľal asi na 20-25m. Na druhej fotke je vidieť, čo s tou oceľou spravili pomedené HV Federal Champion 36gr s dutinkou, strieľané z "winchestrovky" NorincoAdrian napísal:Ked sme pri tych kovovych tercoch. Pouzivate nejake kovove terce na malorazku ...?