Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)

Používateľov profilový obrázok
onevan
prispievateľ
Registered for: 16 years 9 months

Príspevok od používateľa onevan »

AKI napísal:To Kall:
Myslis ze na bedni pravidelne byvaju strelci co davaju kontrolnu ranu pocas poloziek? Mozno len tie lastovicky co zahviezdia a potom dlho nic.

Minimalne na taktike je to domena strelcov co sa umiestnia tak v strede pelotonu. Niektore mena si pocas taktiky odstojim a spocitam... Usaty terc po dopade do piesku neodcitas na to aby si dal bezpecne 15 - ku.

Ja osobne som za minimalne jednoduche pravidla. Strielaj cim chces a kolko chces a ak si mizerny strelec aj tak ti to nepomoze. :mrgreen:
Ale zase, když je to soutěž měla by mít nějaký pravidla, který se dodržujou. Anebo soutěž bez žádnejch pravidel :-) a pak je to jedno.
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Presne ako pises minimalne pravidla, lebo ak to skomplikujes ludi to otravi a nikto nebude chodit pretekat.
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Ahoj šniperi a šniperky

Hroch nedovolenkoval , Hroch makal ... :) bol som na vycviku..

Dal som vysledky z DND a LR 1000 konecne na web , ospravedlnujem sa ale bol som pracovne v Italii a vysledky sa dostali kumne len minuly tyzden ... este chvilu trvalo ich prepisat, lebo to bol jeden velky zmatok . ospravedlnujem sa aj za pripadne chyby a zkomolenie mien ... ja som to len prepisoval.

Tento tyzdne zbuchame s AKim propozicie na DPS, chceli by sme to urobit podobne ako to bolo na DND
Dat bunker , stenu atd. proste viac gongov .
Premyslame aj nad pistolou popripade utocnou puskou ale to bude dobrovolne a nepojde to do hodnotenia s odstrelovackou .. budeme fajn ked napisete svoj nazor
K pravidlam LR1000 ... navrhneme doplnit dalsie 2 kategorie Super ultra magnum a low standart ...
v SUM bude rozhodca skumat strelivo ... minimalne mnozstvo prachu v nabojnici je 10000000 zrniecok :)kazdy prepocita ... tak to chvilku potrva :)
a LS ...sklopena jedna nozicka ... zapchata prava nosna dierka a strielat sa bude slabou rukou a pozerat slabym okom :) samozrejme zalepena optika lepkou :)

a ked budem pisat vysledky tak si to hodim :D
Bohuzial Ivovi do toho kecat nemozem , ja by som dal jednu kategoriu a bol by pokoj ..
Steyr_H5
častý prispievateľ
Registered for: 12 years 9 months

Príspevok od používateľa Steyr_H5 »

Uf ked tak pozeram na vysledky LR1000 mam pocit ze som bol na sutazi v zahranici :lol: Slovakov akosi pomenej
AKI
expert
Registered for: 22 years 8 months

Príspevok od používateľa AKI »

Ja mam ten pocit uz aj na taktike.
Inak by nebolo zle urobit kategoriu - Slovensky strelci. Nech sa nam sem tam aj medajla ujde. :mrgreen:
inspiring_meninsky

Príspevok od používateľa inspiring_meninsky »

Ahoj šniperi a šniperky

dal som na web propozicie na DPS taktiku 18.10.2014

tesim sa a dufam ze uz nebudem mat soplik ...
onevan
prispievateľ

Ahoj organizátoři závodů v Senici (Záhorí). Nemohli byste od příště pověřit někoho, kdo nebude časově vytížený nebo nebude vůbec závodit tím, aby vyfotografoval všechny terče každého závodníka? Například mě osobně to chybí. Dostáváme rukou provedené zákresy zásahů ale to je velice nepřesné. Díky moc za zvážení tohoto způsobu vyhodnocení. Nepíšu to kvůli tomu abych výsledky zpochybnil ale kvůli své vlastní analýze.
Kall
prispievateľ
Registered for: 22 years 2 months

Príspevok od používateľa Kall »

Pokud se hlásíš, nic proti tomu.
Opravdu si myslíš, ze zákres nestačí?
Když máš flintu s rozptylem 0,5 MOA tak Ti to hodí na kilák 15 cm.
Myslím, že chyba zapisovatele je menší.Kruh je á 5 cm.
onevan
prispievateľ

Nehlásim, jenom že se to kdysi dělalo. Nevim kdo to zakresluje a jakej má rozptyl. Prostě jsem se zeptal na to jestli by se nemohli dělat fotky. Je mi šumák jakej mám rozptyl já nebo flinta. Chci to vidět :-)
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

Mam v plane sa ukazat na vasej sutazi (sobota) a pozriet ako vam to striela :-)
Onevanovi prinesiem ukazat mojho Vortexa, Kallovi daky ten laserik a keby dakto daco chcel vidiet ci si osahat staci mi napisat do PMky a priveziem.
Vidime sa na palebnej :-)

PS prinesiem ukazat i BARK9 karabinu.
Rasto
expert

Pekne vam dnes dazdilo :-) Skoda i tych stale utrhnutych kovov i ked som tam bol len cca 2h videl som ich 3 co je tragedia.
Steyr_H5
častý prispievateľ

Tragediou by som to urcite nenazyval :twisted: a tu BARK9 si mal zo sebou? Chcel som si ju pozriet nazivo.
Rasto
expert

Stal som tam dost dlho, ale bez menovky :mrgreen: .
Co uz nebolo to kde vytiahnut, ked nebola obednajsia prestavka 8)
PS mal som i naboje.
Steyr_H5
častý prispievateľ

Tak to radsej v piatok pred sutazou alebo pockat na zaver preteku no a o dnesnom pocasi ....
onevan
prispievateľ

Já se ptám kdo objednal ten chcavec na rundu magnum?
Rozhodně mi šlo líp v pátek večer "potrénovat" na DPSce než v sobotu vlastní závod :-)
Skvělá partička okolo Igora Šallaye později v noci.
Těšíme se na další rok.
Napísať odpoveď

Návrat na "Súťaže"