Skryte nosenie zbrane
a ty si si nevšimol, že máš v Preukaze zbrane napísanú aj skupinu Zbrojného preukazu???
dobre kukni...
Pri dlhej guľovej zbrani určite nebudeš mať napísané "A"...
dobre kukni...
Pri dlhej guľovej zbrani určite nebudeš mať napísané "A"...
.
Naposledy upravil/-a Guvernér v 20 Máj 2015, 20:40, upravené celkom 1 krát.
Ano, mylis sa!
Poriadne si precitaj zaciatok znenia tebou citovaneho pismena m)
To kde mozez zbran pouzivat ti neurcuje ZP, ale preukaz zbrane (PZ)!
A bud su u Vas na Policii trochu mimo, alebo si sa nechal ojebabrat a napisat do PZ len A.
Ja mam na vsetky kratke zbrane v PZ uvedene AE ! - nielen A.
Tak to ma logiku.
Poriadne si precitaj zaciatok znenia tebou citovaneho pismena m)
To kde mozez zbran pouzivat ti neurcuje ZP, ale preukaz zbrane (PZ)!
A bud su u Vas na Policii trochu mimo, alebo si sa nechal ojebabrat a napisat do PZ len A.
Ja mam na vsetky kratke zbrane v PZ uvedene AE ! - nielen A.
Tak to ma logiku.
[quote="Guvernér"] ...aspoň teda mne tam uviedli len to Ačko...
mňa sa hneď pri prihlasovaní krátkej guľovej pýtali, či ju chcem mať aj na šport ("E") a mám tam obe skupiny...
mňa sa hneď pri prihlasovaní krátkej guľovej pýtali, či ju chcem mať aj na šport ("E") a mám tam obe skupiny...
Pani, kde sa v zakone pise ze do PZ sa vyznacuje skupina ZP na ktoru je zbran pisana? Nejako to neviem najst.
Priloha c.4 
.
Naposledy upravil/-a Guvernér v 20 Máj 2015, 20:41, upravené celkom 1 krát.
Ak si dal len A do nakupneho povolenia, tak ti to asi aj tak vystavili a nepytali sa.
V NP predsa uvadzas ucel, a tam si mal dat okrem ochrany os. a majetku aj sportovu strelbu a napisat, ze to chces na AE.
Potom by si mal aj na PZ skupiny AE. V tomto pripade to vidim na tvoju chybu.
Neviem ako je to napr. pri ucasti na sutaziach a pod. so zbranou len na A, ale koser to asi nebude...
Samozejme pre E musis byt clenom nejakeho klubu, co v tvojom pribade urcite budes, kedze mas 58u.
V NP predsa uvadzas ucel, a tam si mal dat okrem ochrany os. a majetku aj sportovu strelbu a napisat, ze to chces na AE.
Potom by si mal aj na PZ skupiny AE. V tomto pripade to vidim na tvoju chybu.
Neviem ako je to napr. pri ucasti na sutaziach a pod. so zbranou len na A, ale koser to asi nebude...
Samozejme pre E musis byt clenom nejakeho klubu, co v tvojom pribade urcite budes, kedze mas 58u.
Naposledy upravil/-a gereta v 07 Dec 2014, 11:39, upravené celkom 1 krát.
Preco by to nemalo byt koser? Ak si na strelnici, tak mozes strielat. To ci si ratas body sam, alebo ti ich rata nejaky rozhodca alebo neratas vobec je snad jedno 
-
crossbowhunter
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 11 years 9 months
mne písali AE automaticky, aj keď som si dával pôvodne len A.
Naposledy upravil/-a crossbowhunter v 07 Dec 2014, 11:45, upravené celkom 1 krát.
Jasne, ze na strelnici je to ok, dik Zlomizub - este som sa celkom nezobudil... 
Akosi to urcite nue. Tam je len vzor.Zlomizub napísal:Priloha c.4
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 5 months
Open carry ma v prirode svoj vyznam. Na koho uz vybehol "tulak", vie o com hovorim. Mnoho ludi svojich psov absolutne neovlada, pricom ich pustaju navolno uz na ulici veducej k lesu { kde byvam }. Slusne dohovorenie, aby si ho vzali na vodzku, je ako cervene sukno pre byka. Aj ked ja chodim naschval do takych casti lesa, kde stretnem cloveka tak 2x do roka, "tulakov" som uz stretol velakrat. Hluposti ako tlmice ci strielanie hocikde a pod.- jasne, ze to neschvalia. Nevidim vsak jediny rozumny dovod, preco by sa nemohlo povolit neskryte nosenie zbrane mimo obyvaneho uzemia.Daniel_sk napísal:Myslite, ze je sanca ze na SR bude niekedy povolene open-carry v nezastavanych oblastiach (les)? Boli nejake snahy to pretlacit vramci noviel - resp. vyvija sa nejaka iniciativa v tomto smere (Legis Telum)? V meste uplne chapem skryte nosenie.
Ja by som s ohladom na svoju vlastnu bezpecnost nechcel aby niekto s dalekohladom videl, ze som ozbrojeny.
Stredoeuropska spolocnost nie je pripravena stretnut otvorene ozbrojeneho cloveka.
Stredoeuropska spolocnost nie je pripravena stretnut otvorene ozbrojeneho cloveka.