Skryte nosenie zbrane
Vsak ked nechces tak nebudes nosit otvorene, nie?
Mas pravdu Miro a presne tak som to aj napisal o stranku-dve vyssie.
Aj tak si myslim, ze u nas je otazka akehokolvek legalneho otvoreneho nosenia silno hypoteticka.
Aj tak si myslim, ze u nas je otazka akehokolvek legalneho otvoreneho nosenia silno hypoteticka.
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 5 months
Tych stretov som mal viacero, ale tasil som len raz. Jeden vlciak schytal Rambo nozom po pysku priamo na ulici { odvtedy sa sused-jeho majitel na mna hneva }, dalsieho bastarda som posprejoval, dalsi sa dival priamo do hlavne. Cuvol, potom odbehol prec, netrebalo strielat. Ale tu nejde len o psov, stretavam vselijaku divinu, nikdy nevies, ci sa nerozbehne proti Tebe.
P.S.
Hektor ma pravdu, ze stredoeuropska spolocnost nie je pripravena stretnut ozbrojeneho cloveka. Do lesa chodim v maskacoch, ako top mam nahodenu olivovo zelenu takticku vestu, ktorej "ulozne priestory" patricne vyuzivam. Zbran samozrejme nosim skryto. Vyplestene pohlady susedov boli velavravne. Aj padla otazka, ci idem na Ukrajinu. Ale uz si zvykli.
P.S.
Hektor ma pravdu, ze stredoeuropska spolocnost nie je pripravena stretnut ozbrojeneho cloveka. Do lesa chodim v maskacoch, ako top mam nahodenu olivovo zelenu takticku vestu, ktorej "ulozne priestory" patricne vyuzivam. Zbran samozrejme nosim skryto. Vyplestene pohlady susedov boli velavravne. Aj padla otazka, ci idem na Ukrajinu. Ale uz si zvykli.
Vráťte sa k téme, lebo o skrytom nosení zbrane sa tu už pár dní nepísalo.
zdravim,
taka otazka, ak tak ako riesite kombinaciu nosenie a fitko?Ja som to doteraz riesil tak ze kedze do fitka idem rovno z roboty tak v ten den som bud nemal alebo som siel z roboty domov (15 min) a potom do fitka (15 min).
Ale priznam sa, dnesne novinky ma trochu prebudili a aj ked sa snazim nebyt paranoidny, rozmyslam nad alternativou
taka otazka, ak tak ako riesite kombinaciu nosenie a fitko?Ja som to doteraz riesil tak ze kedze do fitka idem rovno z roboty tak v ten den som bud nemal alebo som siel z roboty domov (15 min) a potom do fitka (15 min).
Ale priznam sa, dnesne novinky ma trochu prebudili a aj ked sa snazim nebyt paranoidny, rozmyslam nad alternativou
ake novinky ta prebudili?
Tak mne osobne by moja k100 pri behu na pase asi trocha zavadzala pripadne by mi dala cez pysk a pri benchprese by mi asi vypadla z ceplakoch
troska nechapem tej otazke, myslim si ze to myslis tak ze kde si tu zbran odlozis dokim cvicis? ci??? Lebo ine si fakt neviem predstavit..
Skor mal na mysli skrinku v satni alebo nieco podobne.
Tak uvazujem ci je koser ak je clovek napr. na dovolenke, na hotelovej izbe ma trezor (sucast hotelovej izby) a pocas lyzovania necha zbran v trezore.
Nebude to nedovolene drzanie? Ak opustim izbu uz to nebude nosenie zbrane.
Nic take som neriesil ale v telke je zase reklama tak vyuzivam cas.
Tak uvazujem ci je koser ak je clovek napr. na dovolenke, na hotelovej izbe ma trezor (sucast hotelovej izby) a pocas lyzovania necha zbran v trezore.
Nebude to nedovolene drzanie? Ak opustim izbu uz to nebude nosenie zbrane.
Nic take som neriesil ale v telke je zase reklama tak vyuzivam cas.
-
inspiring_newton
neviem co riesite,glock nezhrdzavie ani v saune ani pri nadmernom poteni pri cinkach ,jo a pri potapani to moze byt vyhoda
tesia ma vase pobavene odpovede, skoda ze nic k veci :-/
Otazka znie jasne, ak nosite aj do fitka, ako to riesite? Ak nechcete do fora, staci SS. Nechate to v skrinke? Napr. FitInn ma zamykatelne 'trezory' ci skor bezecnostne schranky pri recepcii ale ani to sa mi nezda koser aj ked 98% cvicenia na ne vidim.
Alebo nosite nejake nano ktore mate u seba?
Seriozna otazka, ak to neriesite tak staci napisat, ze 'neriesim'
Otazka znie jasne, ak nosite aj do fitka, ako to riesite? Ak nechcete do fora, staci SS. Nechate to v skrinke? Napr. FitInn ma zamykatelne 'trezory' ci skor bezecnostne schranky pri recepcii ale ani to sa mi nezda koser aj ked 98% cvicenia na ne vidim.
Alebo nosite nejake nano ktore mate u seba?
Seriozna otazka, ak to neriesite tak staci napisat, ze 'neriesim'
Keby ze jej v tom fitku das kapsicku v ktorej mas pistol, tak si to viem predstavit i ked to nie je koser, ale vytahovat na nu spoza opasku 
-
bus driver
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 14 years 5 months
Ruger LCP vo vnutornej Daste, tricko naschval dlhe. S vyrazne vacsou zbranou by cvicenie bolo nepohodlne, aspon pre mna.
A co tak nechat ju v nejakej kapse alebo batohu a mat to stale pri sebe na ociach?
Vo FitInne vždy poprosím vedúceho a nechám si kufrík a kvérom zakódovaný v jeho kanecelárii.