arminius: No na strelnicu chcem Mosquito - ked tam ma bude stat nejake 2,-SK jeden naboj, tak sa mozem blaznit s nim
revolver bude asi ideal, ked pojdem napriklad na ryby sam niekam k Morave(k lesom) na noc a vtedy clovek nikdy nevie, potuluju sa tam hocijake individua a nerad by som dopadol tak, ako to pisali nejaky chalani na CZ fore o zbraniach, ze chlapik musel vyprazdnit cely zasobnik .22 do nejakeho blazna co ho chcel za-killovat a az poslednym nabojom trafil tak, ze dotycneho poslal k zemi. Tak som toho nazoru, ze ked uz dojde k strelbe(co snad nedojde nikdy, klop klop), tak chcem byt pripraveny a mat kaliber s ktoreho bude stacit, ked vystrelim iba 1x ! aj za tu dan nech si dotycny tu nohu odnesem v rukach a odhopka na druhej
Poviem prihodu co mi hovoril bratranec.
Jeden znamy bol na rybach pri Morave cez noc

za chrbtom mal les. Pocul v lese ludsku chodzu, zasvietil baterkou a bolo ticho. Zacal kricat, ze kto tam je?!!!nikto sa neozyval. Bolo ticho. Tak chytal dalej a po chvile znova kroky. Tak udajne vystrelil par krat do vzduchu a uz len pocul, ako ta osoba uteka lesom prec.
Boh vie, ako by to dopadlo keby nemal zbran ? co ta osoba mohla chciet uprostred noci v lese ?!
Ja jedno viem...ked sa mi ma nieco take prihodit, tak chcem byt na to pripraveny zbranou, ktora mi splni sluzbu, ked uz by som ju mal pouzit.