Problem s CZ 83
-
inspiring_perlman
Problem s CZ 83
Mam problem s CZ 83, casto mi nenatiahne po vystrele kohutik a niekedy po dostrielani nezostane zaver vzadu, vie mi niekto poradit co s tym ? Naboje som vyskusal vsetky ake trh da, takze chyba bude v zeleze. Je mi ju luto predat bo mam vela nabojov.
-
inspiring_perlman
Aj ja mam veru uz druhu, tu prvu som predal ked som isiel pracovat von, a z nostalgie som si kupil znova, ale uz nie som spokojny, inac striela presne. Bola uz pri puskarovi u nas v BB ale nejak jej nepomohol. Ty si s kade ?
-
inspiring_perlman
-
inspiring_perlman
- TURBIAK
- častý prispievateľ
- Dátum registrácie: 18 years 4 months
- Kontaktovať používateľa:
mastodont:
Ak ti nezostava zaver po poslednom vystrele v zadnej polohe tak 99% mas na zasobniku zodratu hranu na plastovom podavaci co je v zasobniku, ta hrana podavaca ti vytlaci zachyt zaveru a zachyzi zaver ...
po vystrele sa ti nezachyti kohut v zadnej napnutej polohe ??hm puskar nech ti to rozoberie a skontroluje ozuby a pruziny v mechanizme
Ak ti nezostava zaver po poslednom vystrele v zadnej polohe tak 99% mas na zasobniku zodratu hranu na plastovom podavaci co je v zasobniku, ta hrana podavaca ti vytlaci zachyt zaveru a zachyzi zaver ...
po vystrele sa ti nezachyti kohut v zadnej napnutej polohe ??hm puskar nech ti to rozoberie a skontroluje ozuby a pruziny v mechanizme