Trezor/Uschovna schranka
Mam dlhorocne skusenosti s elektronickymi trezormi. Boli to rozne znacky a kazda vykazovala poruchy.
Priklad: baterky su nove, na dvierka trezoru z vnutra nic netlaci, klient urobil vsetko presne podla navodu a aj tak sa trezor odmietal otvorit az som do neho musel pripojit riadiacu jednotku a otvorit ho mojim heslom.
Za mna hovorim, nikdy. Mechanika je najspolahlivejsia.
Priklad: baterky su nove, na dvierka trezoru z vnutra nic netlaci, klient urobil vsetko presne podla navodu a aj tak sa trezor odmietal otvorit az som do neho musel pripojit riadiacu jednotku a otvorit ho mojim heslom.
Za mna hovorim, nikdy. Mechanika je najspolahlivejsia.
Uz len preto by som taky trezor nechceldo neho musel pripojit riadiacu jednotku a otvorit ho mojim heslom.
Len pripojenie takychto systemov maju asi len hotelove trezory. Tieto lacne nemaju ziaden interface. Maju zvacsa otvorenie aj na kluc (ked odidu baterky)
Obaja mate pravdu. El. trezor musi mat nahradny sposob otvarania a to je jeho slabina.
Jeden trezor bol tak tvrdohlavy, ze neprijmal ani rj a museli sme ho navrtat a srubovakom odsunut zavoru.
Jeden trezor bol tak tvrdohlavy, ze neprijmal ani rj a museli sme ho navrtat a srubovakom odsunut zavoru.
kolko to vrtanie trvalo?
a rovno i model, adresu a miesto navrtania nie
Hektor toho povedal tak akurat si myslim.
Hektor toho povedal tak akurat si myslim.
Kludne este pridam, ze to bol biely trezor
Trvalo to iba 10 minut, ale musi sa to robit opatrne a na presnom mieste inak riskujes poskodenie mechanizmu a kompletne zablokovanie zavory.
Uz som maly asi trezor otvaral aj s pouzitim kladiv, vrtacky, pilky a pacidla a trvalo to asi 40 minut.
Trvalo to iba 10 minut, ale musi sa to robit opatrne a na presnom mieste inak riskujes poskodenie mechanizmu a kompletne zablokovanie zavory.
Uz som maly asi trezor otvaral aj s pouzitim kladiv, vrtacky, pilky a pacidla a trvalo to asi 40 minut.
-
inspiring_austin
pouzitim tohto http://www.makita.sk/produkty/173_magne ... ka-vrtacka# a minimalne kobaltovych vrtakov alebo TK otazka sekund az minut pri trezore bez betonovej/sklenenej vlozky.matus69 napísal:kolko to vrtanie trvalo?
Take plechove skrinky(ako zobrazene) sa otvaraju uhl. rozbrusovackou vyrezanim otvoru do zadnej(najslabsej) steny.
Viete mi poradiť úschovnú skriňu na vz.58 + náboje (do 500ks), aby bola čo najkompaktnejšia a v cene do 250€. Najvhodnejšie, čo som zatiaľ našiel je toto http://www.trezor.sk/obchod/action/prod ... l-3m.xhtml no chcelo by to niečo s výškou do 100cm.
Díky za tip 
-
inspiring_liskov
to je ta firma co bez hanby ukradla clanok zo stranky LT a pouziva ho na svojej stranke ?
Zlodejov nepodporujem
Zlodejov nepodporujem
Nazdar. Ak by som chcel mať svojho glocka v tom plastovom puzdre v ktorom sa predáva, ktoré by som samozrejme vybavil vysiacim zámok bolo vy všetko v rámci zákona ? Prepáčte, možno to je hlúpa otázka, ale mne tie pokladničky ktoré si niektorí kupuju na svoju krátku zbraň nezdaju o nič bezpečnejšie.
ďakujem za odpovede
ďakujem za odpovede
-
inspiring_liskov
ano ak zasobnik uzamknes do podobnej krabicky oddelene od zbrane (moze byt spolu s nabojmi)
logiku v tom nehladaj
logiku v tom nehladaj