Boxer prevážal samopal s vybrúseným číslom

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Raz som pri pive pocul ako nosili na vojencine zbrane na likvidaciu.
Dve bedne na likvidaciu jedna do kufra ... .

Ci tomu verit :?:
Dufam ze nie :!:
DUSO
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa DUSO »

2 Jack: Tiez robim osvetu. Uz sa mi viac ludi podarilo k strelectvu dotiahnut. Sak nech je nas viac, nie? Najviac ma mrzi, ze moji synovia k tomu moc neinklinuju. No co, nutit ich nebudem. Mozno sa chytia vnuci. Ale to snad este tak skoro nebude.
duros
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa duros »

No ja som zlomil už dvoch známych zobral som ich na strelnicu už aj idu robiť skúšky, chytilo to moju ženu aj syna .. problém je že bez tisícky nábojov tam ani nemusim isť lebo frflú že majú malo.
Jack
moderátor
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa Jack »

DUSO: Tí vnuci - to vyzerá dosť pravdepodobne. Dosť často sa stáva, že takéto veci neprejdú na potomkov, ale rovno preskočia ob-generáciu. Takto to bolo aj v mojom prípade. Tiež som taký maník jak dedo, ktorý sa vlastne od detstva hral s flintami, pištolami a panzerfaustmi. Naopak, otec mal plné zuby zbraní z vojenčiny. Ale keď som začal strielať, tak sa zamiloval do streľby aj on a zvlášť do ČZ75 a dneska skoro nepozná lepší relax.
:wink:
Inak, aj ja celkom úspešne lámem ľudí na strielanie. Za rok dvaja (otec a kamoš). Ale ešte viac sa mi darí lámať ľudí na HK. Robiť z nich HK-pozitívnych. Že Igor?
:lol:
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

ALL: prikláňam sa k názoru že osveta pomáha, ale je potrebné urobiť ešte jednu vec, až bude nový zákon na pripomienkovaní treba aby všetky strelecké kluby a jednotlivci začali bombardovať ministerstvo pripomienkami. Tiež by možno stálo za úvahu nájsť ochotného redaktora niektorej televízie ktorý je nezaujatý a ochotný postaviť sa za správnu vec. Ďalšou možnosťou je osloviť poslanca B.Bugára, v aktuálnom zákone toho dosť vela zachránil, po budúcich volbách predpokladám jeho návrat do politiky. Existuje na Slovensku niečo ako LEX ?
R
častý prispievateľ

arminius napísal: Debil a za 5 litrov do basy , úplný magor :!:
Čo čakáš, musel vela rán do kokosu schytať, navyše uviedol že ho kúpil na kšeft. Poznám ešte jedného, ten bol asi lepší boxer, dokázal zmagoriť viac ako polovicu národa a babky demokratky sa k nemu dodnes modlia....
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

zbrane su v krvy moj otec ich neznaša ako policajt si ich užil dost.
dedo pravy opak od vzhuchovky aš po uk59 skoro ho zavreli kedmu na vratnici našli T33 v bunde zachraniloho že švagtou strikobol v bulharsku General tak všetky tieto hračky skončili na dna starej studne a odpočivaju vpokoj
hadajte pokom asi ja som
PS : hladal som te poklady ale bohužial studna bola zasypana
R
častý prispievateľ

mlok917: to nemáš doma lopatu ? S výkopovými prácami ale počkaj až bude nahlásená nová zbraňová amnestia :wink:
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

mastodont napísal:TO : arminius
No vsak aj jeden nas spolocny znamy na tomto fore robil v armadnom municaku takze by vedel povedat ako sa sem tam nieco stratilo
Môžeš špecifikovať :?:
Poprípade daj nacionále do PM :wink:
inspiring_wright

Príspevok od používateľa inspiring_wright »

R: problem ja vtom že dom a pozemok, predali asi pred rokom
a dotični ani nevie počom chodi/ zostalitam aj naboje/ taky mali detajl ta studna ma 8m a široka cca60cm a je totam skoro 45 rokou

Misliš že som sa oto nepokusil ale fitrik !!!!!
arminius
častý prispievateľ

mlok917 napísal:R: problem ja vtom že dom a pozemok, predali asi pred rokom
a dotični ani nevie počom chodi/ zostalitam aj naboje/ taky mali detajl ta studna ma 8m a široka cca60cm a je totam skoro 45 rokou

Misliš že som sa oto nepokusil ale fitrik !!!!!
Preboha , mlok917 , slovenčinu máš zamknutú v trezore :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:
R
častý prispievateľ

mlok: náboje už budú po smrti, železo tiež akurát tak na stenu... legendy o hračkách v studni idú po každej dedine, realita je ale taká že povečšinou majitel trofeje po vojne rozhlásil svojim deťom že kvér zahrabal tam a tam, decká sa postarali o medializáciu, popritom ale kvér ukryl úplne inde alebo odovzdal.
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Veru legendy su všade.Ja som mal oboch starych rodičov pistolnikov,otec je dlhoročny pistolnik,stryko,synovci ja neviem čo sme to za gen.Moj starky robil starostu a mal po vojne na voze zakopat na jednom mieste,naboje,pušky a pod.Starka mi aj vravela kde,ale nikdy som sa neodhodlal patrat.Po rokoch sa informacie rozchadzaju,lebo vraj je to asi o 200m inde ako malo :roll: tak neviem.Nepatrim ku takym kutilom čo sa vtom vrtaju a vyletia hrozne vysoko-ale už rozobraty :twisted:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Balistik: Donesiem detektor kovov a ideme nato :lol:. Aj ked bych si od toho moc nesluboval, budu to uz asi iba hrdzave ramy, ale mozno tam bude aj nieco zaujimave :wink:.
arminius
častý prispievateľ

C08R4 napísal:Balistik: Donesiem detektor kovov a ideme nato :lol:. Aj ked bych si od toho moc nesluboval, budu to uz asi iba hrdzave ramy, ale mozno tam bude aj nieco zaujimave :wink:.
čo sa vtom vrtaju a vyletia hrozne vysoko-ale už rozobraty
Táto príhoda je skutočná :!:

Môj bývalý šéf , starý pyrotechnik , s partiou dával po vojne dokopy Duklu .
Ako tak chodili hore dole po tých lesoch , statočne d****** , hladní , smädní .... naďabili na jeden salaš . Dialóg po úvodných formalitách spočíval asi nasledovne :

" Bača , kde tu máte studničku ? "
" Chlapi , len choďte po tých ploských kameňoch , prídete rovno k prameňu ! "

Chlapi osviežení , plní elánu do ďaľšej práce sa vracali späť ku kolibke .

Veľmi dobrý prameň to musel byť .

Totižto až pri spiatočnej ceste si uvedomili , že chodník nebol z ploskačov na báze zámkovej dlažby , ALE kua , urobený krásne z protitankových a proti pechotných mín :!: :!: :!:

Ešte dlho sa čudovali , že to ne..blo :roll: Hneď by boli rozobratí , jak BALISTIK opomenul :lol:
Hneď mali čo robiť a bača prišiel o zámkový zamínovaný chodník :!: :P :lol:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"