Priatelia, včera som zakúpil Sig Sauer Mosquito Sport 22 LR. Po počiatočných obavách ohľadne zádržiek, nevystrelených nábojov, vzpriečených nábojníc musím povedať že som s touto zbraňou na moje prekvapenie maximálne spokojný. Nezaznamenal som jeden jediný problém. Strielalo to jak švajčiarske hodinky a hlavne presne. Strelivo bolo použité Blazer 40 grain strela a CCI Mini Mag 36 Grain strela so strelou kt. je pomosadzovaná. Kúpil som 100 Blazerov a 100 CCIčiek. Na 25m mi to tam padalo na moje počudovanie presne a to nemám skúsenosti so samonabíjacími pištolami. strielam revolver SW 327 TRR8 kde chod spúšte v režime SA a aj DA je neporovnateľný s touto zbraňou. Trošku som si musel zvykať v SA strelbe na tvrdú spúšť (v porovnaní s revolverom) a na krátky mŕtvy chod spúšte.
Problém bol s nábojmi Geco. Tieto nevyhadzoval, vôbec neobtiahol záver. prázdna nábojnica ostala v hlavni a bolo ju treba ručne vybrať. Robil to každý náboj a ako ma poučil správca strelnice tak tieto Gecká sú určené do pušiek.
Pre záujemcov o kúpu. Vrele doporučujem, výborný úchop, čitateľné a prehľadné mieridlá, vysoká presnosť, spoľahlivosť a hlavne náboje za 5 centov, resp. 8 centov. Výborná príprava na veľkého SIGA
Strielal som obojruč, vzdialenosť na 25 metrov