Psychotesty - psychológovia, odporúčania

inspiring_chaum

Príspevok od používateľa inspiring_chaum »

Chlapci ake potvrdenie potrebujem od psychologa alebo doktorky? Musim si dobiest svoje ktore mi potvrdi alebo maju oni predtlac? Dakujem
Používateľov profilový obrázok
mrzo
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 12 years

Príspevok od používateľa mrzo »

Spytaj sa ich, vacsinou asi maju vlastne, ale niekedy tu ludia pisu, ze si museli doniest, aj ked to sa tu objavovalo ojedinele - zalezi od konkretneho psychologa.
mbk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years

Príspevok od používateľa mbk »

3) Potvrdenie o zdravotnej spôsobilosti od svojho obvodného lekára (malá kartička, ktorú maj so sebou) (predok, zadok)
http://www.breadfan.sk/blog/2013/11/23/ ... -a-1-cast/
http://www.breadfan.sk/download/Lekarsk ... predok.pdf
http://www.breadfan.sk/download/Lekarsk ... _zadok.pdf

Toto tlačivko si vytlač, lebo moja obdodna lekárka ho napríklad nemala a musel som si pre neho zbehnuť na policiu :-)
Klinický psychológ kartičky určite má.
friendly_neumann

Príspevok od používateľa friendly_neumann »

Tak mam to za sebou :). NR - PhDr. Klubert. Profi pristup, testy som absolvoval s fesnou asistentkou a pohovor s panom doktorom. Straveny cas v ambulancii - nieco cez 2 hodinky. Vysledok - sposobily :). Cena 55 evry.
p.s.: Momentalne som stastny vlastnik ZP sk. A :D
vigorous_goodall

Príspevok od používateľa vigorous_goodall »

Ja som absolvoval psychotesty v Košiciach v Novej nemocnici u PhDr. Stojničovej.
Môžem odporučiť, pohodový prístup, žiadne zbytočné otázky typu načo zbroják... Za hodinku a dačo bolo po všetkom, boli sme 8, všetci prešli, kartičky vydané na počkanie a to najlepšie na záver: cena 42 eur.
latware
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa latware »

môj psychotest: PhDr. Kurucová v Petržalke, samotné testy asi dve hodiny (dotazníky, počítač); ako som pochopil, testy sú zamerané na skrytú agresivitu a odolnosť voči stresu (má to logiku, nositeľ zbrane nesmie byť agresívny ani panikár), ďalej pokles pozornosti pri únave a všeobecná inteligencia. Testy som robil so sexi asistentkou (fakt kus, nech žijú legíny), takže som sa vyhecoval k špičkovému výkonu :-) Pohovor a hodnotenie s pani doktorkou, vysoká profesionalita, prekvapilo ma že mi vyšiel trochu introvert, ja sa považujem za výrazného extroverta (rád sa predvádzam), ale asi to má niečo do seba (mám spústu známych, ale žiadneho kamaráta na život a na smrť). Doktorka Kurucová sa výborne vyzná v psychike okolo zbraní aj v sebaobranných situáciach, keď som jej spomenul toto fórum, chcela link, celkovo si myslím že je na našej strane. Mám k nej dôveru a stálo ma to 70 bubákov :D , ale dobrá investícia...
agger
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 16 years 2 months

Príspevok od používateľa agger »

Nazvat zdrap papiera ostemplovany absolventom filozofie bez akejkolvek zodpovednosti dobrou investiciou mi pride... povedzme prehnane... ;)
latware
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 10 years 11 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa latware »

Možno, ale ona fakt nemôže za legislatívu... a mal som z nej pocit, že to robí so záujmom a chce to robiť dobre. A pre mňa je cenné už to, keď narazím na slušného človeka.
Dannyk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa Dannyk »

(4) Žiadateľ, ktorý je v čase podania žiadosti príslušníkom ozbrojených síl Slovenskej republiky
vykonávajúcim profesionálnu službu, príslušníkom ozbrojeného bezpečnostného zboru,
ozbrojeného zboru, Slovenskej informačnej služby alebo Národného bezpečnostného úradu,
predkladá písomné potvrdenie nadriadeného s personálnou právomocou (ďalej len „nadriadený“),
ktorým sa osvedčuje bezúhonnosť a spoľahlivosť žiadateľa a jeho zdravotná spôsobilosť a
psychická spôsobilosť používať služobnú zbraň. Nadriadený je povinný bezodkladne oznámiť 
policajnému útvaru, ktorý zbrojný preukaz vydal, zmeny, ktoré majú za následok stratu
bezúhonnosti, spoľahlivosti, zdravotnej spôsobilosti alebo psychickej spôsobilosti držiteľa
zbrojného preukazu

od 1.7.
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Mesi »

co si tym chcel povedat?
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

...asi že psychológa aj doktora pre nich nahrádza nadriadená šarža :evil:
(Poslušne hlásim, že som zdravý a normálny podľa rozkazu!) :shock:
Mesi
moderátor
Dátum registrácie: 17 years 8 months

Príspevok od používateľa Mesi »

to som z toho pochopil, ale nemaju tieto zlozky pravidelne previerky? V tom pripade je to rozumny ods. Ak nie, tak to vypoveda o kvalite ci opodstatneniu posudkov
inspiring_cori

Príspevok od používateľa inspiring_cori »

psychologické nemajú, resp. ako kto, podľa toho kto kde slúži. No psycho sa v princípe robí častejšie ako u civilov, čiže častejšie ako nikdy...
Dannyk
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa Dannyk »

ja mam za posledne 3 roky 3 psycho vysetrenia 2013, 2014, 2015, keby to prijali skor, usetrim. jedno bolo na zbrojak a zdaleka nie najnarocnejsie.
sirdo
prispievateľ
Dátum registrácie: 15 years 3 months

Príspevok od používateľa sirdo »

Mesi napísal:to som z toho pochopil, ale nemaju tieto zlozky pravidelne previerky? V tom pripade je to rozumny ods. Ak nie, tak to vypoveda o kvalite ci opodstatneniu posudkov
ake previerky mas na mysli?...
Napísať odpoveď

Návrat na "Zbrojný preukaz"