Muža postrelili pri prechádzke so psom

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
romanon
prispievateľ
Registered for: 17 years 9 months

Príspevok od používateľa romanon »

KEŽMAROK. Strelné zranenie 49-ročného muža, ktoré utrpel za dosiaľ nezistených okolností v Kežmarku, vyšetruje polícia ako ublíženie na zdraví.

Muž bol zranený do hrudníka po tom, čo sa prechádzal so psom v sobotu 31. januára popoludní v blízkosti areálu Poľnohospodárskeho družstva. Kežmarčana previezli najprv do kežmarskej a neskôr do popradskej nemocnice. Zo zranenia sa bude liečiť približne mesiac. TASR informoval dnes Daniel Džobaník z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

http://www.sme.sk/c/4289343/muza-postre ... -psom.html
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

Hej , videl som včera v správach . Vraj sa v tomto priestore má vytvoriť paintball strelnica .
Ale pochybujem , že podľa vyjadrenia lekára , čo som počul , by mu takéto poranenie spôsobil airsoft kvér :roll:
Tiež sa tam nejaký svedok vyjadril , vraj sa občas strieľa aj nezákonne .
inspiring_saha

Príspevok od používateľa inspiring_saha »

Ja som to pochopil ze airsoft tam je a ma sa tam vytvorit ostra strelnica.
Ked som to pozeral, hned ma napadla ta diskusia v inom vlakne o zastrielani si mimo strelnice v lese, lome, atd. :?
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

ďalší klinec do rakvy našich práv. Aj keď kludne mohlo ísť o volne dostupnú vzduchovku, tak to nejaký k*k*t novinár účelovo spojí s oficiálnou strelnicou.
inspiring_saha

Príspevok od používateľa inspiring_saha »

islo o priestrel, takze s tou vzduchovkou by som bol opatrny...
R
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa R »

koudelka: máš viac info ako je v médiách ?
inspiring_pike

Príspevok od používateľa inspiring_pike »

Bolo ukazane v mediach. Cisty priestrel bok - chrbat a vedla v susedstve je polovny revir, takze zbludila strela je realna...
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Neviem si ani predstavit,že by som s rodinou išiel na prechadzku a zrazu zbludila strela :cry:
C08R4
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Mohla to byt aj "upravena vzduchovka s kinetickou energiou strely nad 15J", ale ja mam taky pocit, ze si tam bol niekto na cierno zapukat. A bolo to z nejakej malorazky, ked nic nepocul a este si aj odisiel po vlastnych po pomoc. Gulovnica (rany z nej, je pocut dostatocne daleko), normal kver sa mi zda byt malo pravdepodobne, ze by to bolo z toho. Kazdopadne je to vystraha co hrozi, ak by ste mali nutkanie si puknut aj "mimo". A majitelovy areala asi poriadne zavarili pri vybavovani povolenia na strelnicu.
Igrlik
častý prispievateľ
Registered for: 22 years 7 months

Príspevok od používateľa Igrlik »

Podľa záberov v TV mal tie dva obväzové vankúše niekde vľavo na chrbte a vpravo pod pazuchou, teda niečo ako šikmý priestrel hrudníka - aj keď si neviem predstaviť, že mu pri takom dačom ešte dajaké pľúca zostali! :( ...alebo žeby tá strela skĺzla po lopatke a rebrách a šla iba mäskom popod kožu... v každom prípade to nebola vzduchovka, také dačo chce poriadnu energiu. A ak fúka správny vietor, ten výstrel ani nemusíš začuť, veľa závisí aj od konfigurácie terénu. Taká guľová strela z kilometra... nuž, ktovie? A okrem toho - zvuk výstrelu príde až PO zásahu, a ty ako trafený si ho už vôbec nemusíš uvedomiť, vnímať, lebo si sústredený na tú bolesť a šok, čo si práve schytal. Však sa na vojne hovorilo "Zabije ťa strela, ktorú nepočuješ!"
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 4 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Teraz ešte zaleži na tom či dotyčny strelec strielal len tak po šuškach ,alebo ako :roll: Každy normalny strelec vie ,že vzdy treba vidiet dopad,nie niekde do humna kde niekto može bit.Alebo ho špicloval kto tam striela a ušla sa mu jedna nahodna :roll:Aj u nas som počul o pripade zbludilej strely v hotely.Strela skončila v stene :roll:
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"