9mm LUGER - FOTO moznosti + pokec
-
eager_herschel
GECO som mal par krabiciek (cervena krabicka,ze?) - s tymi sa mi striela dobre, aj ich pouzivam na nosenie.
Magtechy kupil teraz otec do .38 a tie vyzeraju tiez fajnovo, ale 9mm luger som ich este nevidel
potom daj vediet ako sa s nimi striela...
Jedine co mne nevyhovovalo, tak boli BLAZER
ten plamienok co pri vystrele vyprskol ma vylakaval

Magtechy kupil teraz otec do .38 a tie vyzeraju tiez fajnovo, ale 9mm luger som ich este nevidel
Jedine co mne nevyhovovalo, tak boli BLAZER
Cez víkend pojdem na strelnicu,tak dam info.Magtechy mi na mierenej isli vyborne,aj CCI Blazery,mosadzne aj hlinikove,preto darmo,doteraz u nas viedol SB.Ale ta cena akvalita neni až taka.Nove mam vačšinou ked zbran nosím,alebo na sutaž.Na trening alebo na sranda pretek mi stačia aj prebijane-taketo domace žuvkanie 
-
inspiring_kepler
Odfotil sam. A je to ARES - klasicky prebijanec s tazkou hlavou.berserker napísal:BKSL
To si si odfotil sam alebo nasiel na nete? Su to komercne prebijane naboje?
Vsimol som si to podla toho ze cast olovenej strely bola vytlacena za okraj nabojnice. Orezal som to precnievajuce olovo a dal medzi ostatne naboje.
EDIT:
Spominany "zlugerovany makarov" naboj : nabojnica korektne po obtiahnuti zaskocila za vyhadzovac a nabojnicu po vystrele bez problemov potom vyhodil vyhadzovac. Dlha strela luger oproti makarovu urobi asi to ze zatlaci korektne nabojnicu za vyhadzovac pri obtiahnuti.
Original makarov strela by to asi neurobila a vyhadzovac by dostal zabrat pri vystrele. Takze tento typ-mix naboja v glocku ziadny problem.
V tej mojej G26 tie prebijance-nabojnice "lietaju" ( asi velka vola).
Ale G26 funguje perfektne. Z viac ako 1000 nabojov ziadna zadrzka
Naposledy upravil/-a inspiring_kepler v 14 Feb 2009, 13:16, upravené celkom 1 krát.
-
inspiring_kepler
Za posledne 2 tyzdne som recykloval asi 2000 Aresov-modra strela.
Ziadna spokojnost. Okrem bocnych prierazov co sa tu na fore uz pretriasalo som potreboval asi na 1 z 50 znova "prekopnut". Zapalka bola po prvom udere normalne zdeformovana, ale k vystrelu nedoslo. Po druhom stlaceni spuste zbran vzdy vystrelila. Myslel som si, ze je to fenomen mojej staruckej CZ. Kamos ma G26 a mal rovnaky problem. Jednalo sa o prebijance.
Ziadna spokojnost. Okrem bocnych prierazov co sa tu na fore uz pretriasalo som potreboval asi na 1 z 50 znova "prekopnut". Zapalka bola po prvom udere normalne zdeformovana, ale k vystrelu nedoslo. Po druhom stlaceni spuste zbran vzdy vystrelila. Myslel som si, ze je to fenomen mojej staruckej CZ. Kamos ma G26 a mal rovnaky problem. Jednalo sa o prebijance.
-
inspiring_kepler
Ani ja som este s Aresmi nemal zlyhac a ani zadrzku. Kazdopadne to nieje moc kvalitne strelivo, pouzivaju rôzny prach, navazka tiez kolise (podla spätneho razu). Mal som uz aj 2-nasobnu navazku s tymto. Vzdy najdem nejake nacate nabojnice v krabke. Toto strelivo moc neprospieva zbrani. Ked som sa rozpraval s predajcom v Hermese, ze ani do ruky to nechce chytit, nieto este do zbrane
. Ale vsak za tu cenu ked to je
. Rozhodne do novej zbrane, pripadne nejakej peknej Beretty, alebo parabely, bych to urcite neladoval
.
No v Hermese su total anti-ARESovi. Som sa tam kedysi pytal na ne, tiez mi povedali ze to nechcu ani vidiet, ze je to hruza.... Na to mi ponukli NORINCO naboje po 5Sk, tak som zobral vtedy 2 krabky, z to testnem. Presnost posudit neviem, vtedy som strielal este horsie ako teraz, len si pametam ze brutalne cmudili, iskry lietali ako zo svetlice, a dost zasierali pistol. Aresy mi potom Skemro odporucil kupovat v DEASe, a s tymi som bol uz spokojnejsi, vlastne odvtedy strielam hlavne s nimi
-
inspiring_tharp
-
inspiring_kepler
Ked na ARES nabojoch obchodnik nezarobi tolko co na ostatnych tak ich do predajne neda a samozerejme ich nebude ani chvalit.
Za tu cenu su to relativne spolahlive naboje.
Ked obchodnik zozenie stare vojenske zasoby po 2 Sk tak ma na naboji 3 Sk. Ale ares mu svoje naboje po 1,5 Sk asi predavat nebude. To je cista matematika.
"A aresy naboje nepredavam lebo su zle" - rec obchodnika, pritom to je len otazka zisku.
Za tu cenu su to relativne spolahlive naboje.
Ked obchodnik zozenie stare vojenske zasoby po 2 Sk tak ma na naboji 3 Sk. Ale ares mu svoje naboje po 1,5 Sk asi predavat nebude. To je cista matematika.
"A aresy naboje nepredavam lebo su zle" - rec obchodnika, pritom to je len otazka zisku.