Zaver sa natahuje z lavej strany?
GP STRIBOG (9mm samopal)
Pekne fotky peknej hracky. 
Chalani a nedostali ste sa k nejakým novým informáciám ohľadom predpokladanej ceny a a dostupnosti? Dík
Jednou dierou na aku vzdialenost a na aky terc?roman napísal:v nedelu sme si s nim viaceri zablbli v Hunter clube
aj ked bola vybita baterka v kolimatore, slo to jednou dierou
Zachytil som cenu 899,- €, dostupnosť neviem.glocker napísal:Chalani a nedostali ste sa k nejakým novým informáciám ohľadom predpokladanej ceny a a dostupnosti? Dík
ánoAdrian napísal:Zaver sa natahuje z lavej strany?
Paka na závere sa dá prehodiť z ľubovoľnej strany.
Vdaka za info. 
hornet: vies prosim rozpisat trochu viac ohladne porovnania bark vs. stribog ? dik...
Adrian napísal:Jednou dierou na aku vzdialenost a na aky terc?roman napísal:v nedelu sme si s nim viaceri zablbli v Hunter clube
aj ked bola vybita baterka v kolimatore, slo to jednou dierou
Adrian: Neviem ci tou dierou nemysleli hlaven Stribogu
S mojimi (ne)skúsenosťami sa nemienim púšťať do objektívneho hodnotenia. Proste mi to viac sedelo, bola pre mňa príjemnejšia spúšť a viac sa mi páčilo vypúšťanie zásobniku. Balko mal zas nastaviteľnú pažbu, ale to pôjde striborg takto určite vytuniť. Ale vyhovoval mi ako bol, tak by sa mi presne páčil, aj v tej full auto verziicalvin napísal:hornet: vies prosim rozpisat trochu viac ohladne porovnania bark vs. stribog ? dik...
No spust na BARKovi sa da vyladit velmi slusne, to co si skusal, bola predpokladam povodna EVO spust
a ta je tragicka.
EVO akoi BREN neumoznuje natiahnut zaver pri zaistenej zbrani, ale vsetko sa da odstranit za hodinu roboty.
Rad si toho STRIBOGa vyskusam, ale az ked to bude finalna verzia, lebo demo verzie nemam rad
EVO akoi BREN neumoznuje natiahnut zaver pri zaistenej zbrani, ale vsetko sa da odstranit za hodinu roboty.
Rad si toho STRIBOGa vyskusam, ale az ked to bude finalna verzia, lebo demo verzie nemam rad
-
inspiring_liskov
jj ten BARK co je v HuntersClube ma origo spust aj origo packu poistky
jedno aj druhe sa da vyladit
jedno aj druhe sa da vyladit
Roman, ako to bolo s tou vzdiaenostou, typom terca a jednou dierou. Cisto len pre zaujimavost. 
neviete ako to bude s mechanickymi mieridlami? budu nejake dodavane alebo to bude bez nich?