Stoji mi naozaj Vasa K100 za to?

Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa arminius »

byg lebovsky napísal:toto forum je o strielani a zbraniach a nie o gramatike , vidim ze tvoja gramatika je sice uplne super ale poznanie zbranovych systemou je na urovni prveho stupna ZŠ
Ale toto fórum tiež nie je ani o urážkach podobného typu , aspoň si myslím :!: :!: :!:

gewehr
Drahy Big, neovladanie zakladnej gramatiky poukazuje na neschopnost tvojej logiky zvladnut zakladne vecne prislusne suvislosti.
.........a dopĺňam :arrow:

V prípade slovného spojenia do jednej súvislej vety , v prípade nedania interpunkčného znamienka na príslušné miesto , sa týmto prešľapom voči PSP stráca formulácia príslušnej pasáže význam :!:
Takže je občas zavádzajúca , stráca na význame alebo úplne pozmení týmto cieľ myšlienky , ktorý sme sa snažili vyjadriť :wink: :!:

A to nespomínam ešte aj i-y , v-u , ........Ostatné veci opomínam , nakoľko je to o diaktrike :wink:

Pozri si aj
http://www.webforum.sk/viewtopic.php?t=895&start=30
igoros
moderátor
Registered for: 19 years 6 months

Príspevok od používateľa igoros »

Uz len jedna reakcia z mojej strany:

Mam taky pocit, ze si vobec neni ten, za koho sa vydavas. Lebo mi tie tvoje "teoreticko-prakticke" bohate skusenosti nejako nesedia. Podla mojho nazoru si to pocul od este mudrejsieho spoluziaka niekde v skolskom bufete pri kofole a teraz tu robis ramena.
Ked mas take bohate strelecke skusenosti, preco taketo nazory... :idea:
BALISTIK
moderátor
Registered for: 18 years 6 months

Príspevok od používateľa BALISTIK »

Skus sa vyjadrit aj na inu temu zbrani ako je K-100.Ano píešm tu aj ja občas kritiku ale ktorej svedkom som s praxe,nič neprifarbujem a pod.Dokonca som raz písal aj na GP forum o tom ako kamoš kupil K-100 a ake ma snou problemy.Len kamarat ju kupoval od jedneho zamestnanca JK ktorí mu bohvie čo predal.Potom kolega prišiel za nim a JK mu ju dal dokopy a ide bez zavad.Každy sa čas od času stretne aj s negativnou skusenostou,ale ty si chceš len ripnut a rozvírit to tu.Nejaku dobu je to tu kludne a občas sa najde niekto taky ako ty.Ale aj toto patrí k foru o zbraniach :roll:
Michal1
častý prispievateľ
Registered for: 19 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Pridavam sak Balistikovi.

Ak budes mat skusenost s K100 potom sa porozpravame. :wink:
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Pre byg lebovsky:

Mam taky pocit ze viem asi co ostatnym chces povedat lebo taky pocit som mal aj ja. Teraz to uz neriesim. Emocie na technicke forum nepatria i ked som sa aj ja vela krat nechal uniest. Ked z toho vynechas tie emocie tak to bude v pohode. Mal som K100 a uz nemam a tym to pre mna skoncilo :-) Az bude nova verzia K100 vyskusam a uvidime ci sa "nieco" zlepsilo.
Kuro
expert
Registered for: 23 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

:lol:
inspiring_bassi

Príspevok od používateľa inspiring_bassi »

Pan Kuracina pekne ste mu to vysvetlili. Inac ja mam K 100 Mk6 seriu F, mam na nej svetlovodnu musku a cielnik a doteraz som snou nemal ziadny problem. Mesacne z nej vystrielam cca 500 nabojov pouzivam S&B. Jedine co mi prekaza ze nema ladenu spust ale to bude o tyzden uz zmenene:-) Dufam ze sa nenechate znechutit od Vasich neprajnikov. Drzim palce v dalsom vyvoji skvelych zbrani znacky GP.
BALISTIK
moderátor

Určite tuto debatu sleduje aj vyrobca JK aj ked ako anonym a zrazu- je tu :lol: Ktorí vyrobca by si dal tu namahu,možno iba ked začinali.Gaston je už stary chren ktori zije s predaja.Ceska zbrojovka :roll: Aj to je plus že sa da zbran priamo upravovat po dohode s vyrobcom.Do B.B to mam na skok :lol: aj ked K-100 nemam.
Kuro
expert
Registered for: 23 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kuro »

Hej. Mrknem sa sem tak raz za týžden. je dobre počut názory a odozvy. Vox populi, Vox Dei.
A Alušík musí byt v riadnich sračkách, ked mu niekto ako Big Lebovsky musí robiť reklamu :lol:
arminius
častý prispievateľ
Registered for: 18 years 5 months

Príspevok od používateľa arminius »

Kuro
Vox populi, Vox Dei.
alebo

Vox dei , Vox po papuli :wink:
BALISTIK
moderátor

:lol: ako sa niekedy naši neprajnici vedia zamaskovat,už sa mi to stalo :cry: človek pomože a za to po chrbte hore a jeb ho tam nož do chrbta :? Len treba na to skoro prist :lol: ak sa to da v lufte vycítit ovšem.
sano2
častý prispievateľ
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa sano2 »

kto povedal že keď má niekto odstrieľaných už 90-100 tisíc výstrelov má bohaté skúsenosti, sú ľudia ktorý si nie sú schopný zobrať skúsenosti ani s milióna výstrelov a sú medzi nami ľudia ktorým stačí 50 a vedia povedať či je zbraň a strelivo dobré alebo zlé alebo čo tomu je.
inspiring_lederberg

Príspevok od používateľa inspiring_lederberg »

Citim to podobne ako BKSL ale nemali by sme lebovskeho ukamenovat na vystrahu :lol:

Dobre ma mozno dost "svojsky" styl ale verim ze sa to casom zlepsi :wink:

byg lebovsky:
Ak si precital par stran a vlakien dozadu zistis ze tu uz par krat bolo bojove pole (zamykanie, osobne spory, odbiehanie od tem atd...) Odhliadnuc od toho ze to admini nemaju radi nic sa tym v konecnom dosledku nevyriesi. Ziadna tvoja negativna skusenost s K-100 nedonuti spokojneho majitela predavat :roll:

K teme: nie som fanda K-100 ale teraz jednoznacne povedat ze si ju nikdy nekupim by bolo nerozvazne 8)
duros
častý prispievateľ
Registered for: 18 years

Príspevok od používateľa duros »

Ja si K100 kúpim, pretože som sa dostal do spoločnosti ludí K100 poztívnych vediacich presne, čo kde, ako, prečo riešiť na tej pištolke :) A parádne sa mi z nej striela. Ale ako taký samotár chodiaci si vystreliť, a nemať zdroje informáci čo sa deje prečo ako za čo .. by som váhal, ako som aj váhal ale nie len s K100...
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

duros napísal:... Ale ako taký samotár chodiaci si vystreliť, a nemať zdroje informáci čo sa deje prečo ako za čo .. by som váhal, ako som aj váhal ale nie len s K100...
duros z tejto tvojej vety sa mi skoro zatocila hlava :-)
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"