Psychotesty - psychológovia, odporúčania
U Grešovej som bol cca 3 roky spat a bola v pohode.
Ahojte,tiež by som rád poprosil o radu kde v Petržalke alebo v Ružinove absolvovať psychotesty za čo najlepšiu cenu..podotýkam,že testov sa nebojím len potrebujem nasmerovať.
Ďakujem
...a zavolať si a informovať už sám ???
Som myslel že wifi je zdarma 
Dnes absolvované vyšetrenie u lekára a zároveň vybavené papiere. V piatok ma čaká ešte návšteva psychológa v Petržalke,verím že všetko pôjde tak ako má a potom už len dva dôležité kroky
Pokým viem,že som normálny a to som tak sa nemám čoho báť,hlavne byť len sám sebou
- topinambur
- prispievateľ
- Dátum registrácie: 10 years 5 months
Ahojte.Dnes absolvovane vysetrenie u Dr.Madurkayovej v Poliklinike Chrenova v Nitre.Profesionalny pristup,vsetky testy aj s pokecom zvladnute za hodinku,nasledne vyhodnotenie a karticky na pockanie.Cena 50 eur. Obvodacka si za vysetrenie a karticky vypytala dalsich 35 eur.
Zdravím, takže dnes absolvované psychologické vyšetrenie u PhDr. Jany Grešovej na poliklinike Rovniankova v BA. Trvanie vyšetrenia do 2h, kartičky vydané na počkanie, cena 70,-Eur. Vyšetrenie obsahovalo: čestné vyhlásenia, hľadanie čísiel, test na krátkodobú pamäť, na pozornosť, odpovede Ano/Nie na rôzne osobnostné otázky, osobný pohovor o rodine, záujmoch, popísať 3 machule (Rorschach) a 10 kartičiek s rukami. Pani bola korektná, nedávala žiadne záludné otázky navyše, odporúčam.
-
cestny.pirat
- občasný prispievateľ
- Dátum registrácie: 10 years 5 months
isiel som sem kvoli dobrym referenciam z tohto fora. mali pravdu, vcelku prijemne, az na tie peniaze (70e)
https://www.zzz.sk/zariadenie/3144-ambu ... a-kurucova
https://www.zzz.sk/zariadenie/3144-ambu ... a-kurucova
Tiež som tam robil,úplná spokojnosť 
Potvrdzujem, dobry pristup, ziadna predpojatost.latware napísal:môj psychotest: PhDr. Kurucová v Petržalke, samotné testy asi dve hodiny (dotazníky, počítač)
Na doporučenie som robil psychotesty v LM (zelený dom za ČS Shell) u PhDr. Šlepecký. Inteligenčný test, test reakcií, dotazníky, machule a pohovor.
Korektné jednanie, trvalo mi to 2 hodiny (a to ževraj som bol z tých rýchlejších), kartičky na počkanie, 70€.
Korektné jednanie, trvalo mi to 2 hodiny (a to ževraj som bol z tých rýchlejších), kartičky na počkanie, 70€.
-
friendly_keller
Tiez odporucam PhDr. Stojnicovu z KE. Vsetko pekne vysvetli, sice som na termin cakal cez 2 tyzdne, ale vysetrenie bolo v pohode. Nic necakane a hlavne nic zbytocne (Rorschach). Mal som z toho dobry pocit, nic nepodcenila, ale ani neprehanala. Cca za 2 hodiny bolo hotovo a na zaver bol prijemny pokec so zhodnotenim.
Vážne existuje vyšetrenie kde nie je ten sprostý Rorschach? Ja som sa vopred nadrtil tie oficiálne Rorschach kartičky, nech ma nič neprekvapí a psychologička vytiahla nejaké svoje 3 kartičky s úplne neznámymi škvrnami tak som sa trocha zapotil