GP STRIBOG (9mm samopal)

inspiring_wilbur

Príspevok od používateľa inspiring_wilbur »

u nás je to samonabijecí puška, už jsem se ptal.
Používateľov profilový obrázok
Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Objavil som na nete tuto fotku - predny pohlad na zbran.
Z tohto uhla som Stribog na fotke este nevidel. Sa mi zda vela miesta okolo hlavne v hornej casti profilu. :)
Prílohy
stribog2016.jpg
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa pif paf »

Len moja osobná špekulácia. Lebo ako som to ja pochopil s toho čo som sledoval vývoj tak sa má ten istý profil použiť aj pre GP pušku. Takže v tom volnom mieste bude následne piest či akýkolvek iný mechanizmus zabezpečujúci pohyb/odomknutie záveru.
inspiring_wilbur

tak stribog je zatím stažen z CZ trhu kvůli špatné kvalitě nějakého z komponentu od dodavatele pro GP, otázka je, zda byl stažen i z SK trhu...
Adrian
častý prispievateľ
Registered for: 13 years
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

To Pif paf.
Chysta sa GP puska? Dalsia novinka? Co to ma byt? Nieco na sposob AR15? Ci?
inspiring_wilbur

gp v puškový ráži nemá smysl, cenově je okolo 1000E dost pušek ar15, ale 9mm bohužel skoro nikdo za 1000E nedělá.
A další info je, že stribog byl stažen i z SK trhu, nové zbraně by měli být v půlce března. Začíná mě to pěkně srát. Přestávám věřit, že stribog existuje :D
pif paf
častý prispievateľ
Registered for: 15 years 1 month

Príspevok od používateľa pif paf »

Neviem, možno ani nie. Na jednom videu kde Jaro K. prevadzal dakeho novinara fabrikou tak chytil do ruky jeden z profilou ulozenych na paletach a pochvalil sa ze s tohu bude samopal a aj "puška". Len to jedno slovo. Takže je to možno stále len v Jarovej hlave vo fáze predstavy.
inspiring_wilbur

já mám teď brouka v hlavě, jestli se na striboga nevyprdnout a nepošetřit na V-AR v 9mm, cena 25 vs 38, jen VAR má mířidla v hodnotě 3500kč + pažba ar15 + lepší zpracování, rozdíl neude ve finále tak veliký :|
inspiring_wilbur

bar mi přijde jako paskvil, takovej kočkopes od EVA, ale var už je ověřená kvalita + pan Vosátka je v místě mého pracoviště...ještě mě napadá PAR v 9mm, má ho nakoupena jednotka SON od celní správy, ale jak říkám, var dodává mířidla za skoro 4k a par nedodává už nic
Rasto
expert
Registered for: 16 years 10 months

Príspevok od používateľa Rasto »

No a potrebujes tam tie mieridla za 4000Kc? To by bola prva vec ktoru by som dal dole a ked ti ich niekto kupi za 3000Kc si mozes zatlieskat.
Stribog ma vela vyhod ako napr AR15 spustak, AR15 pazbicka.
Ako si mozete vsimnut kazda vyhoda sa zacina AR15 a vsetky ostatne veci povazujem za nevyhodu.
Ked dodaju funkcny produkt za dobre peniaze, tak si zakaznika najde ti ostatni si uz kupili Varky a Barky ;-)
shot
prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa shot »

Leo6killer:
Aký je zdroj informácie o stiahnutí Striboga z CZ trhu?
Overil som u GP, v tejto chvíli čaká na licenciu na vývoz na CZ trh.
Takže???
inspiring_wilbur

Rasto napísal:No a potrebujes tam tie mieridla za 4000Kc? To by bola prva vec ktoru by som dal dole a ked ti ich niekto kupi za 3000Kc si mozes zatlieskat.
Stribog ma vela vyhod ako napr AR15 spustak, AR15 pazbicka.
Ako si mozete vsimnut kazda vyhoda sa zacina AR15 a vsetky ostatne veci povazujem za nevyhodu.
Ked dodaju funkcny produkt za dobre peniaze, tak si zakaznika najde ti ostatni si uz kupili Varky a Barky ;-)
zdroj je qins.cz, jediný dovozce stribogu pro cz trh...uhánim je už 2 měsíce, čekám přes půl roku

a já tomu věřím, prostě buď je GP totálně mimo, nebo je tam něco špatně...když se dává věc na trh, je milion fotek, všude reklama, informace, videa...GP? akorát na webu , že toho a toho datumu bude na pultu v prodejně, vše bez ceny, bez fotek :( ať si GP pogratuluje, já už to nechci a jistě nebudu sám, který sdílí tenhle názor...

druhá věc je, že majitel GP není charita a cena 900E se někde projevit musí :|
Mesi
moderátor
Registered for: 17 years 7 months

Príspevok od používateľa Mesi »

S tou cenou by som rad vedel ci su rozne varianty. V Blackmarkete ju maju za 800, v Lupci ponukaju za 899. Pred dvoma tyzdnami boli este 4ks (Lupca)
shot
prispievateľ
Registered for: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa shot »

Leo6killer:
Ďakujem za odpoveď.
Stále mám problém pochopiť, ako môže firma sťahovať z trhu niečo, čo tam ešte nevyviezla.
Dostatočnou odpoveď pre každého rozumne rozmýšľajúceho bude fakt, že zo slovenského trhu GP produkt nesťahuje.
A nebudem sa rozpisovať o tom, čo si myslím o aktívnych šíriteľoch zaručene overených a zaručene negatívnych správ. Stačilo kontaktovať výrobcu.
gewehr
expert
Registered for: 21 years 3 months

Príspevok od používateľa gewehr »

Shot je mi sympaticky tvoj entuziasmus, ale davaj bacha za co davas ruku do ohna. Nejeden sa uz popalil ;) Tym nekomentujem Ctibora (tak som tomu zacal hovorit ja :P ) len ti davam priatelsku radu.
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"