GP STRIBOG (9mm samopal)
Tak ju mozes s vlastnenim sk. A nosit. Das si spravit kydexove tuckable IWB puzdro na to? 
No, dnes som ju niesol v malom 20l batohu
Tak žiaľ Stribog dlho nevydržal. Po 1000 ranách povoli vyťahovák. 
To sa stava, teda vlastne nestava!
Vitaj vo svete testerov, ktori za to este k tomu platia
Vitaj vo svete testerov, ktori za to este k tomu platia
No žiaľ Bark sa tiež vcelku pouvoľnoval, takže ide na servisku aj on
.
To naozaj kvalita je len VAR?
Resp. ten som ešte nemal v mojich erotických rukách.
To naozaj kvalita je len VAR?
Resp. ten som ešte nemal v mojich erotických rukách.
Už som dúfal, že všetko bude fungovať, kúpil aj optiku a teraz ju nemám zase na čo namontovať 
Smutne toto, aj som po nom poskuloval, ale vyzera to zatial na jeden problem za druhym.
Takze ak si chce clovek kupit v sucasnosti pouzitelnu karabinu za normalnu cenu (scivilnenu MP5 za 2400 eur ignorujem), fakticky asi nema co kupit…
Ale je co kupovat. Treba toto. http://www.zelenysport.cz/pusky/smg-pk1 ... jeci-puska
Na jinem foru si o tom muzes aj neco precist od majitelu.
http://www.strelectvi.cz/forum/pof-mp5- ... 35715.html
Na jinem foru si o tom muzes aj neco precist od majitelu.
http://www.strelectvi.cz/forum/pof-mp5- ... 35715.html
Pakistanec, k tomu cesta do CZ, vybavovanie si zbrojneho sprievodneho listu, otazna dostupnost zasobnikov, ziadne picatinny rails pre kolimator, cena no neviem…
Alternativy maju bezne dostupne uzi ci glock zasobniky, daju sa kupit aj v SR, montaze nie su problem. Len ta spolahlivost…
Kukal som na Czech Weapons CSV, ale kvalita tiez nic moc. Tak si vyber, karle.
Alternativy maju bezne dostupne uzi ci glock zasobniky, daju sa kupit aj v SR, montaze nie su problem. Len ta spolahlivost…
Kukal som na Czech Weapons CSV, ale kvalita tiez nic moc. Tak si vyber, karle.
Tak si kup BT. Dizajn mas rovnaky ako Stribog. Pokial s tym nebudes zlanovat, skakat s padakom, alebo inac trieskat tak ti to vydrzi a slapat to bude bez problemov. Cena spolu s Aimpointom je tiez vyborna...
Pisal som „za normalnu cenu“. Zrejme mame ine predstavy, co to asi tak je. B&T za 2600 € tam v mojich predstavach nepatri.
Stribog skoro nikto nema (lebo sa defakto neda kupit na pulte ako hocijaka pistol), kto ma, riesi problemy. CZUB Scorpion z airsoft plastu neprosim, tudiz nie za tu cenu. Vyrobcov ako V-AR, CSV, Bark mozem vynechat. Nik netvrdi, ze aspon nieco z toho nie su pekne pusky, ale nekupujem to na 2 roky. Zajtra moze pan puskar (hociktory) zomriet, skrachovat/hocico a mozem ist riesit problemy na lamparen.
Asi pockam na ten Stribog, kym si nan po troske nasetrim mozno bude mat vychytane problemy. Mozno, aj ked sustavne problemy s ich K100 a Exkaliburmi ktore badam na sutaziach ma moc nepresvedcili.
Stribog skoro nikto nema (lebo sa defakto neda kupit na pulte ako hocijaka pistol), kto ma, riesi problemy. CZUB Scorpion z airsoft plastu neprosim, tudiz nie za tu cenu. Vyrobcov ako V-AR, CSV, Bark mozem vynechat. Nik netvrdi, ze aspon nieco z toho nie su pekne pusky, ale nekupujem to na 2 roky. Zajtra moze pan puskar (hociktory) zomriet, skrachovat/hocico a mozem ist riesit problemy na lamparen.
Asi pockam na ten Stribog, kym si nan po troske nasetrim mozno bude mat vychytane problemy. Mozno, aj ked sustavne problemy s ich K100 a Exkaliburmi ktore badam na sutaziach ma moc nepresvedcili.
-
inspiring_liskov
kup si sa vz26 za 140euro, hociktory puskar ti za 50e urobi lugrovu hlaven a mas za dve stovky polstorocim preverenu zbran a nemusis tu vypisovat eseje
alebo si kup za pjetikilo UZI a nemusis ani hlaven menit
nemas za co
alebo si kup za pjetikilo UZI a nemusis ani hlaven menit
nemas za co
Dakujem