Eurá do bánk prevážali policajti obvinení zo sprenevery.

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
Používateľov profilový obrázok
arminius
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 2 months

Príspevok od používateľa arminius »

O záťahu na bratislavských vojenských policajtov informoval 1. októbra 2007 na mimoriadnej tlačovej konferencii bývalý minister obrany František Kašický.
Na 1. mája ich prepustia do civilu

Štyria obvinení vojenskí policajti pracovali naposledy vo Vojenských útvaroch v Seredi, Nitre a Hlohovci. Armáda ich prepustí k 1. máju zo svojich radov, od 1. februára sú v personálnej zálohe. Keďže vojenskí policajti nie sú do dnešného dňa právoplatne odsúdení a neodchádzajú dobrovoľne, armáda im bude zrejme musieť vyplatiť aj odstupné.
Čo už len dodať ...., žeby to o tej povestnej rybe , čo smrdí od hlavy :?:
Michal1
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 9 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michal1 »

Vrátnička nechcela kukláčom otvoriť
Prvou nečakanou prekážkou pre po zuby ozbrojených kukláčov sa stala železná brána do vchodu budovy, ktorá bola zamknutá, hoci nemala byť. Vojenskí policajti ju totiž zamykali, keďže bola na nej pokazená kľučka.
:shock: :shock: :shock: :shock:

To su mi len specialne jednotky, takych naserem do kybla. :lol:
Následne vtrhli kukláči do miestnosti, kde vojenským policajtom predstavovali ich nového veliaceho dôstojníka. Niektorých policajtov útok vystrašil, že chceli siahnuť po zbrani. Mysleli si totiž, že ide o prepad falošnými kukláčmi.
Len by ma zaujimalo ako by to dopadlo keby naozaj tak policajti povytahovali svoje zbrane. :idea:

To urobili zatah bez informovnia armadneho velenia a bez pritomnosti vojenskej policie z ineho utvaru :?:
C08R4
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa C08R4 »

Kokos, tak toto je ina kuriozita, to sa moze stat, len u nas. Vratnicka im nechcela otvorit :lol: :lol:. Po zuby ozbrojene a zamaskovane jednotky min. vnutra vtrhnu bez upozornenia do vojenskeho priestoru. Sak toto sa mohlo skoncit tragediou :shock:. Min. obrany si tam samo, malo spravit poriadok, normalne officialne ich zatknut pocas sluzby. Nechcel by som tam byt v pozicii straznika, co by mal natiahnutu 58micku :o a s rozkazom viete akym :wink: a ziadny zakuklenci tam nemali co hladat a toboz nie min. vnutra. Preto by som vahal ci nejde o nejaky prepad, ked by som nebol vopred upozorneny.
gewehr
expert
Dátum registrácie: 21 years 4 months

Príspevok od používateľa gewehr »

C08R4 napísal:Po zuby ozbrojene a zamaskovane jednotky min. vnutra vtrhnu bez upozornenia do vojenskeho priestoru. Sak toto sa mohlo skoncit tragediou
hmm IMO tragedia to je uz teraz...
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Aspon je vidiet ako su strazene vojenske objekty :!:

Strazny chodia s bodacikmi a akoze maju budit respekt a davat pozor na techniku :!:

Ododnes by kazdy objekt strazila ozbrojena hliadka.

Ako si policia moze dovolit urobit zasah v kasarnach bez suhlasu velitela
:!: :shock:

Za starych cias by ich odtial vystrielali ako muchy:!:

Generalny stab teraz asi skace meter dvadsat do vzduch :!:
C08R4
častý prispievateľ

Aj ked ma idu ty chalani roztrhat na specialunits.sk
Stale si vsak stojim za tym, ze keby tam prisiel niekto z voj. prokuratury/Velenia voj. policie/(Ked nie z min. obrany) s patricnym povolenim a rozkazom (+nejaky doprovod, alebo ja neviem kto), tak vratnicka by im nemala preco neotvorit a voj. policajti si mysliet, ze doslo k prepadu. Stale sa odvolavaju nato, ze na takuto akciu bolo treba vysetrovatela a v UBOKu prave taky je. Aj velitel vojenskej policie by mohol takuto funkciu zastavat, ked sa nemylim. UBOK tam nemali do toho podla mna pliest, lebo toto nespada pod kompetencie min. vnutra a bez oznamenia by do vojenskeho strazeneho priestoru ist nemali.
Michal1
častý prispievateľ
Kontaktovať používateľa:

Hod sem link nech ich podpichnem.
C08R4
častý prispievateľ