Závady zbraní Grand Power

Používateľov profilový obrázok
Adrian
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years 5 months
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adrian »

Len skoda, ze to takto nejde vonku uz z vyroby.
Igrlik
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 23 years

Príspevok od používateľa Igrlik »

... aj čezety si "lidi dávaj dělat u Zendla", amíci u CGW... tak prečo nie?
enzox
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa enzox »

K22 je super, ja som z mojej dal už tak 6000 rán. Ak spraví zádržku, tak len chybou zápalky. U Blazerov, je to tak 1 z 200. Ešte dobrá rana, nesuš s ňou, ja som zlomil dva úderníky, lež som na to prišiel :).
DUSO
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 18 years 1 month

Príspevok od používateľa DUSO »

kristove rany, to su teda rady, kludne s nou susit mozes ale daj pod kladivo nejaku vlozku, ja ich robim z plastovej zatky od vina
Igrlik
častý prispievateľ

Môžeš tam dať aj gumový O-krúžok 6x10, funguje bezvadne. :lol:
enzox
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 8 months

Príspevok od používateľa enzox »

Určite ale nepouži tento vybijaci náboj. Toto je výsledok po jednom večery.
IMG_20161215_022157.jpg
inspiring_boyd

Príspevok od používateľa inspiring_boyd »

??? Pootoč a môžeš pokračovať (len vtip) :mrgreen: pri sušení s maloražkou by som "cestou" vybijacieho náboja určite nešiel .... Jedine cestou podloženia kladiva a skúšať to "naostro" je holé šialenstvo.
Ono kto nepozná rozdiel medzi odpalovanim nábojov s okrajovym zápalom a stredovým,potom väčšinou doplatí na servis ono to vždy niečo stojí keď búcha železo na železo :mrgreen:
radec
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 9 years 9 months

Príspevok od používateľa radec »

Zdravim,pred nedavnom som sa konecne stal majitelom vysnivanej novej K100 MK7 seria K04....,ked som si konecne nasiel cas ist na strelnicu vzal som 500ks sypanych SB ,zbran strielala krasne ale po cca 150-160 ranach mi kazdy druhy naboj ostal na polceste do komory zaseknuty ,potom som hlaven 2x pretiahol boresnakom a dalo dalsich cca 150 ran a potom zas ten isty problem,zas boresnake a zas cca150vystrelov bez problemu, potom som to zabalil a siel domov,mal niekto z vas podobny problem? neviem ci je to na reklamaciu alebo sa ma len zbran "zabehat" , viem ze uz sa tu nieco podobne riesilo ale tam bol problem so zasekavanim nabojnic,mne ich vyhadzovalo krasne problem nastal vzdy pri podavani noveho naboja do komory a vzdy iba po vystrele nikdy pri rucnom obtiahnuti
Zlomizub
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 13 years

Príspevok od používateľa Zlomizub »

Olej, olej, olej.
ingeee
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 4 months

Príspevok od používateľa ingeee »

No neviem, ale SB sú hnusné svinstvo, z ničoho inšieho nemám takú zasvinenú zbraň (9L aj 22lr). A tie v krabici 250 ks sú fajn na míňanie peňazí, presnosť je neznáma vec. Ale je to iba môj názor!
ingeee
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 11 years 4 months

Príspevok od používateľa ingeee »

Ale aby som celkom neznevažoval SB, tie policajné so zelenou zápalkou sú super, len v podnikovej predajni SB vo Vlašimi mi baba tvrdila, že také neexistujú.
radec
občasný prispievateľ
Dátum registrácie: 9 years 9 months

Príspevok od používateľa radec »

tie sypane som doteraz pouzival do glocka odkedy ho mam-zatial cca 5000vystrelov, a strielam prevazne na popre takze o nejaku extra presnost mi nejde,len ma to dost zamrzelo ze mi nova kacenka urobi take nieco,cakal som skor ze sa mi budu sekat nabojnice ako niektorim ludom na k100 ale nie naboj
inspiring_goldwasser

Príspevok od používateľa inspiring_goldwasser »

ser na boresnake (jakoze, pokial strielas len fmj, ziadne olovo, kludne ser na hlaven vobec), ale jak bolo spomenute, olej. mne to robievalo po 200-250 ranach, kvapka oleja na valecek, nech mas dobre svedomie kvapka do kazdej kolajnicky a fungujes dalej dost dlho. kratkodobo, ked nemas olej, staci flusnut, cim mastnejsi tym lepsi, valecek proste musi byt mokry
Igrlik
častý prispievateľ

... a nezabudni kvapku na kontakt hlavne s čelom záveru - klzné ložisko, ktoré keď sa zase*ie spalinami, zabrzdí jak záklz (nevyhodená nábojnica), tak aj návrat (nedorazený záver). Takže: "Kdo maže, ten jede!" :twisted:
lovec
častý prispievateľ
Dátum registrácie: 21 years 1 month

Príspevok od používateľa lovec »

GP Performance Parts 8)

Obrázok
Napísať odpoveď

Návrat na "Grand Power"