Cestujuci sa vyhrazal .../dalsi plynovkar ...

správy o útoku alebo obrane so zbraňou
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

AKI s tym typom nad 3,5 promile mas pravdu, taky clovek si mysli ze je nezranitelny lebo prah bolesti je uplne niekde inde :-)
To znamena, ze v podstate si nicoho neobava.

Ale ak triezvy utocnik rata s tym ze mas zbran a aj tak ide na teba zautocit asi uznas ze jeho utok musi byt velmi efektivny aby uspel. A to vie najlepsie on sam lebo vie, ze takato takticka chyba by ho stala zivot.

Hadam nebudem cakat 120 kg sampiona thajskeho boxu ked mu skonci trening aby som ho na ulici bejsbolkou zmlatil.
To ten zmlateny by som mohol byt lahko ja :-)

Nedavno sme mali "krasny" priklad taktiky z Kosic s tym majitelom herne co mu prestrielali nohy a zmlatili besjbolkou a pred tym sa predstavili ako policia. Boli dvaja na jedneho, dobra taktika, dobre zbrane, keby neslo o TC tak by som ich aj pochvalil :-(
Blade
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa Blade »

BKSL napísal:
Blade napísal:ale s tym uz musi utocnik ratat.
Blade keby utocnik ratal s tym ze pouzijes zbran tak asi by sa skoncilo "ratanie" tvojich dni na tomto svete :-(
Teraz nechapem uplne presne co myslis. Utocnik musi znasat riziko vyplyvajuce zo svojho konania. Je jasne, ze vo vacsine pripadov to tak nie je, ci uz kvoli alkoholu, egu alebo ignoracii. Skor by som usudil, ze ak by utocnik s takymito vecami skutocne ratal, tak bud je samovrah, alebo proste utok ani nezacne. Ale to by musel aj mysliet, co vacsina ludi o ktorych sa bavime nerobi :?
inspiring_kepler

Príspevok od používateľa inspiring_kepler »

Ved prave ked budem ratat so strelbou z tvojej strany a budem chciet zautocit tak ta musim zasiahnut isto ako prvy, dam si neprestrelnu vestu a strelim ta od chrba. (to je samozrejme priklad, neber to osobne).

Hadam si nemyslis ze ked mas zbran a rychlotasne puzdro a si v tom dobry ze vsetci utocnici sa postavia pred teba a date si suboj.
Realny svet je to ze chytis zozadu do ladviny dlhy noz a ani nebudes vediet kto ta pichol lebo uz bude otoceny chrbtom a odchadzat prec.
A ty ak budes este pri vedomi budes uz lezat v kaluzi krvi a mrtvo pozerat tym smerom. Takyto utocnici su ti posledni co hraju fer.
Noz byva velmi casto utocnou zbranou takychto hajzlov.
"Nezasekne sa a mozes s nim opakovane potichu strielat".
Blade
prispievateľ
Dátum registrácie: 17 years 10 months

Príspevok od používateľa Blade »

BKSL napísal:Ved prave ked budem ratat so strelbou z tvojej strany a budem chciet zautocit tak ta musim zasiahnut isto ako prvy, dam si neprestrelnu vestu a strelim ta od chrba. (to je samozrejme priklad, neber to osobne).

Hadam si nemyslis ze ked mas zbran a rychlotasne puzdro a si v tom dobry ze vsetci utocnici sa postavia pred teba a date si suboj.
Realny svet je to ze chytis zozadu do ladviny dlhy noz a ani nebudes vediet kto ta pichol lebo uz bude otoceny chrbtom a odchadzat prec.
A ty ak budes este pri vedomi budes uz lezat v kaluzi krvi a mrtvo pozerat tym smerom. Takyto utocnici su ti posledni co hraju fer.
Noz byva velmi casto utocnou zbranou takychto hajzlov.
"Nezasekne sa a mozes s nim opakovane potichu strielat".
To mi je jasne BKSL. Ked ta chce niekto ale skutocne zabit, tak ta zabije aj keby si mal na sebe 3 vesty a v kazdej ruke 58-cku, ale prevencia a trening + vybavenie ti dava aspon min. sancu. Lovec vzdy vyhraje a to plati aj u ludi.
Napísať odpoveď

Návrat na "Udalosti"