Asociacia Presnej Strelby SR (APSS)
Presne tak. Treba odfiltrovat prihlasenia ako Garak Obama, Juro Janosik, Adam Sangala a pod.
Ked pripocitam ludi co strielaju dva krat tak tak to pride na 70 strelcov.
Ked pripocitam ludi co strielaju dva krat tak tak to pride na 70 strelcov.
Zmena termínu LR 500-1400 ktorý koliduje s Long Shot 2017, kukni na web APSS
A zmeníš to aj tam nižšie v kalendári, kde sú tlačítka pre registráciu atď.? Tam vyššie si to každý nemusí všimnúť, keď hore v menu klikne na "Súťaže", tak mu stránka naskroluje nižšie a upozornenie preskočí/nezbadá. Práve som to vyskúšal na sebe.
Upsss tak toto mi ušlo 
Přijedu i na tréninkSteyr_H5 napísal:Magnum si nedame![]()
![]()
to je jasne
![]()
Tak "pacholci" sak pockajprides aj na trening?
Pozeram tu registraciu
to tu este nebolo. Smena Magnum, budeme nastupovat ako do poobednej sichty.
snad do 16.00 stihame...
73 reg. strelcov a cca 10 z nich 2 pusky, jestli se nepletu tak rekord
- StrelnicaPodRoháčkou
- prispievateľ
- Registered for: 11 years 7 months
- Kontaktovať používateľa:
Zrejme ide o súťaže plánované na Strelnici pod Roháčkou na 6.5. a 1.7.2017, na čom sme s vedením APSS dohodnutý od 23.1.2017.AKI napísal:Do kalendara este doplnim 2 sutaze na vychodnom slovensku na 500m strelnici...
Chceme týmto spôsobom,požiadať vedenie resp. zodpovednú osobu za APSS, aby doplnili kalendár sútaží.
Respektíve, ak APSS nemá záujem na spolupráci, je vhodné to oznámiť aspoň e-mailom, nakoľko dané termíny 6.5. a 1.7. sme mohli vyčleniť na iné aktivity / súťaže a na základe "našej" dohody z 23.1.2017 sú určené na APSS súťaže.
Ďakujem, za tím Strelnice pod Roháčkou, Ing. T. Vaško - predseda • Strielame - strelecký klub •
Keby este strielala Vencova manzelka, tak by to bol v sobotu vo vsetkych kategoriach ako to nazval: "Ceskej rodinnej vylet za medailema"
V aprili sa pocasie snad umudri...
V aprili sa pocasie snad umudri...
Alebo budeme musieť byt menej fajnový 
Dusan, my nie sme masochisti
, neblazni. Ked som Imremu povedal, ze nestrielam, tak som vraj Sugar Man.
Když už se jebu 5 hodin k vám a 5 hodin zpátky tak si to chci užít za každou cenu 
Jinak děkuju za závod, počasí i výsledek
Jinak děkuju za závod, počasí i výsledek
Výsledky víkendového Long Range a Taktiky sú na webe APSS
Kalendár súťaží doplnenýStrelnicaPodRoháčkou napísal:Zrejme ide o súťaže plánované na Strelnici pod Roháčkou na 6.5. a 1.7.2017, na čom sme s vedením APSS dohodnutý od 23.1.2017.AKI napísal:Do kalendara este doplnim 2 sutaze na vychodnom slovensku na 500m strelnici...
Chceme týmto spôsobom,požiadať vedenie resp. zodpovednú osobu za APSS, aby doplnili kalendár sútaží.
Respektíve, ak APSS nemá záujem na spolupráci, je vhodné to oznámiť aspoň e-mailom, nakoľko dané termíny 6.5. a 1.7. sme mohli vyčleniť na iné aktivity / súťaže a na základe "našej" dohody z 23.1.2017 sú určené na APSS súťaže.
Ďakujem, za tím Strelnice pod Roháčkou, Ing. T. Vaško - predseda • Strielame - strelecký klub •
je v pátek trénink,v sobotu závod,na APSS není žádná aktualizace